- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zoyka10
Fanka BB :)
U nas mamy oboje konto ale wypłata mojego faceta na moje przychodzi, z jego tylko kredyt płacimy i ja zarzadzalam cały czas, ale ostatnio było nob stop "jak to jeest, że nic nam.nie zostaje na koniec miesiąca?" I się wkurzylam i w tym miesiącu on rządzi kasą (ma 500zł więcej niż ja zwykle bo odszedł nam " kredyt") i już wczoraj marudzil, że braknie, i czy polowkowe badania są ważne...
Jak widać.nie wydawałam kasy na głupoty tylko tyle wydatków mamy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My po slubie jakos nie potrafilismy ogarnac kasy, dlatego kiedys usiedlismyrzy stole i podliczylismy, ile oeirntacyjnie na paliwo, mieszkanie, oplaty, itp. i wtedy nam sie oczy otwarly, ze kasy nie rozwalamy tylko mamy spore wydatki w stosunku do zarobkow. I tak nam zostalo juz.
Zoyka10
Hej [emoji4]
Poszlam sie kąpać a tu niespodzianka przyszły juz ubranka [emoji7]
Body + spiochy probowalam dobrać do kompletu [emoji4]
A te czerwone i [emoji169]dad nie jak dla dziewczynki [emoji23] ?
Te na 56 :
A to na 62 :
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]
Super, szczegolnie ten komplecik w zolte i czarne paseczki
AnScarlett
Bardzo ładne spodnie jaką cena?Hejka Nadrobiłam Was z całego dnia ale nadrukowałyście Witam nową Mamę
Dzisiaj przyszły moje spodnie ciążowe które sobie zamówiłam na allegro. Bałam się że nie trafię z rozmiarem ale są ok
Szumisia też mam zamiar kupic Ponoć bardzo przydatny [emoji14] A co myślicie na temat tych sensorów oddechu które kładzie sie pod materacyk do łóżeczka? Czy któraś z doświadczonych mamusiek używała?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
madagos
Podejrzewam, ze u nas bedzie to samo... ale jednak ciagle mi sie wydaje, ze rozwalamy niepotrzebnie kase. Zobaczymy jak dzis lub jutro usiadziemyMy po slubie jakos nie potrafilismy ogarnac kasy, dlatego kiedys usiedlismyrzy stole i podliczylismy, ile oeirntacyjnie na paliwo, mieszkanie, oplaty, itp. i wtedy nam sie oczy otwarly, ze kasy nie rozwalamy tylko mamy spore wydatki w stosunku do zarobkow. I tak nam zostalo juz.
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Piękne!Hej [emoji4]
Poszlam sie kąpać a tu niespodzianka przyszły juz ubranka [emoji7]
Body + spiochy probowalam dobrać do kompletu [emoji4]
A te czerwone i [emoji169]dad nie jak dla dziewczynki [emoji23] ?
Te na 56 :
A to na 62 :
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]
Nie! Przecież chłopiec nie musi chodzić tylko w niebieskim, zielonym itp.
Spark
Ja też mu to tłumaczyłam, niby rozumiał, ale zzawsze i tak jakieś komentarze, także "niech poczuje na własnej skórze"My po slubie jakos nie potrafilismy ogarnac kasy, dlatego kiedys usiedlismyrzy stole i podliczylismy, ile oeirntacyjnie na paliwo, mieszkanie, oplaty, itp. i wtedy nam sie oczy otwarly, ze kasy nie rozwalamy tylko mamy spore wydatki w stosunku do zarobkow. I tak nam zostalo juz.
AnScarlett
Ja myślę, że w tej kwestii dobrze sobie poczytać ogólnie o kosmetykach. Ja uważam, ze chemia też bywa dobra, bo jak wiadomo szarym mydłem nie wypierzemy dużych plam i po prostu czasami chemia jest potrzebna. Dobrze wiedzieć czego szukać w kosmetykach, a czego unikać. Pielęgnacja dziecka to na prawdę pryszcz, bo dziecko ma skórę idealna, gorzej jest u doroslych.A co do niezdrowej chemii w kosmetykach, to dziewczyny- nie czarujmy się, wszystko co kupujemy w sklepach/ aptekach/ drogeriach ma w sobie chemię. Mniej, lub lepiej zakamuflowaną, ale jednak. Bez tego się po prostu w dzisiejszych czasach nie da. Chyba, że ktoś nastawi się tylko na sklepiki typu eko, to może jeszcze. Taki sudocrem to chyba jest na rynku od stu lat i gdyby był szkodliwy, to na pewno już dawno by go nie produkowali. Chyba jak jeszcze byłam nastolatką, to był dostępny i już też dostałam u siebie w pracy kilka takich małych próbek od jednej lekarki i na pewno kupię normalne opakowanie dla maluszka. Nie można dać się zwariować, bo inaczej wyjdzie na to, że jedyne co wolno, to zioła, woda, szare mydło i pieluchy tetrowe.
AnScarlett
Ja pamiętam, że przy mojej siostrze, która ma dziś 18 lat mama jeszcze stosowala ten taki puder, który się sypalo. Przy bracie- 13 lat już był sudocrem. Mąka też sypala, tak po prostu jak Tym pudrem.Kornelcia, ta karuzela, to niezły bajer! Mała zasypia przy tych falach, jakby była ciągle na wakacjach
A co do tej mąki ziemniaczanej na odparzenia, to już gdzieś się z tym spotkałam, ale nie mam pojęcia o co z tym chodzi. Może mi któraś wytłumaczyć jak się to stosuje? Tak samą mąkę na pupkę?
reklama
AnScarlett
Fajna cenę mają! DziękiLink do: Rewelacyjne rurki jeansy ciążowe Aurelia! roz M
Proszę bardzo Oni mają jeszcze dużo innych fajnych modeli.
Na sensor jak sie zdecyduje to też bede polować na używany bo nowe strasznie drogie są:/
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.