reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Dziewczynki!
U mnie też pizga strasznie! Dobrze, że podpinkę do kurtki założyłam jak małego zaprowadzałam do przedszkola.
Ja z moim mamy oddzielne konta, no ale my nie jesteśmy małżeństwem..
Budżet i wszystko ja zawsze nam pospisywane. Tak samo na zakupy samego go nie puszczam- nawet jak dam listę to i tak dokupi jakieś pierdoły niepotrzebne, także to raczej ja chłodno kalkuluje.
Evi - piękna buziuchna-gratki!
Ewkap- ja też w czwartek zwykła wizyta bez usg..
A gotować mi sie dziś nie chce.
Musze posprzatać porzadnie...
Zakupy zamówiłam internetowo- nie chce mi się stać w kolejkach, tracić czas.. Tym bardziej, że hipermarketów nie znoszę! Przyjadą wieczorem- nosić nie trzeba .
A wy korzystacie z zakupów online czy z facetami raczej jezdzicie po zakupy??

Fasolka 10.2017 / Aniołek 2016 / Szymek 03.2011
dhi4xzkrtf7duw3h.png

reklama
Hej, córka właśnie wyszła do szkoły bo dziś wyjątkowo później, zjadłam śniadanie wypiłam kawkę, przygotowałam śniadanko synkowi i czekam aż książę się obudzi :) wczoraj w dzien nie spał i chyba teraz musi dospać swoje
My mamy dwa wspólne konta, na jednym oszczędzamy a z drugiego wydajemy, każdy kupuje u nas co chce, ja należę do tych co patrzą na każda cenę, porównuje sklepy itp (mąż się czasem śmieje ze przesadzam) a on nie patrzy na ceny wcale
Na większe zakupy jeździmy razem, mniejsze ja robię codziennie wychodząc z małym na płac zabaw czy spacer, teraz w ciąży nie chce za bardzo dźwigać wiec owoce które jem z córka dosłownie kilogramami po pracy kupuje mąż
Soków i mleka kupujemy tez duży zapas żebym nie musiała dźwigać bo jemu się po pracy nie zawsze chce jechać do sklepu
Co do lampki to mieliśmy księżyc z ikei i włączałam do karmienia i przewijania a kiedy synuś spał to mieliśmy taka lampkę co się wkłada do kontaktu i ona była włączona non stop

U nas niestety nie ma sklepów gdzie można by kupować online. Kiedyś była taka możliwość w tesco, ale zrezygnowali z tego. Zresztą ja przeważnie sama jeżdżę na zakupy, taniej wychodzi [emoji6]

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Bum no widzisz, mi zawsze wpisuje skończony. Ostatnio byłam w 15+3 wpisała 15, wcześniej za każdym razem tak samo.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój jak miałam np. 14 tydz 5 dzien
To pisał 14+
I tyle, tylko plusiik, bez dni

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj oglądałam wozki Adamex całkiem fajnie wyglądają i cenowo nie są takie straszne. Ale zobaczę gdzieś stacjonarnie jak się bd prowadziły i wgl. Bo jak sobie tak o tym wszystkim myślę to trochę bd to kosztowało. Więc w lipcu kupimy wózek fotelik lozeczko i trochę ciuszkow plus wanienke. A resztę rzeczy to bd stopniowo kupować już później. Na pewno kosmetyczne rzeczy zamowie przez neta żeby tak za tym nie gonić po aptekach

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Adamex świetny, jak dla mnie tyllko jeden minus mają (jeżdżę nimi w pracy), ale w nowszych już to zniwelowano :) także zależy nad jakim modellem myślisz :)

Hej dziewczyny :-) dziś wreszcie nie boli mnie głowa ;-)
Dziwnie się czuje, bo od wczorajszej kłótni z mężem nie czułam ruchów dziecka i martwię się czy wszystko w porządku... zjem na śniadanie coś słodkiego i zobaczę, bo przeważnie po jedzeniu się uaktywnia...

Któraś ma dziś wizytę?? Ja w czwartek i w czwartek chyba sporo z nas wizytuje?? :-)
Ja też w czwartek, ale dopiero o 18:)

Mój po tych warsztatach tak się nakręcił, że dziś przed wyjściem do pracy powiedział mi, iż zamierza koniecznie jak najszybciej, najlepiej dziś, zgłębić temat wózków i fotelików :-D:-D:szok:
Mój po wartszatach szuka bazy isofix żeby nie musieć w pasy fotelika zapinać [emoji12]

Ta baza isofix jest świetna. Też szukam wózka razem z nią.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas mamy oboje konto ale wypłata mojego faceta na moje przychodzi, z jego tylko kredyt płacimy :) i ja zarzadzalam cały czas, ale ostatnio było nob stop "jak to jeest, że nic nam.nie zostaje na koniec miesiąca?" I się wkurzylam i w tym miesiącu on rządzi kasą (ma 500zł więcej niż ja zwykle bo odszedł nam " kredyt") i już wczoraj marudzil, że braknie, i czy polowkowe badania są ważne...

Jak widać.nie wydawałam kasy na głupoty tylko tyle wydatków mamy ;)

reklama
Hej [emoji4]
Poszlam sie kąpać a tu niespodzianka przyszły juz ubranka [emoji7]
Body + spiochy probowalam dobrać do kompletu [emoji4]
A te czerwone i [emoji169]dad nie jak dla dziewczynki [emoji23] ?

Te na 56 :
1494318619-aaaaaa.jpeg
1494318624-aaaaaa.jpeg
1494318628-aaaaaa.jpeg
1494318634-aaaaaa.jpeg
1494318646-aaaaaa.jpeg

A to na 62 :
1494318657-aaaaaa.jpeg
1494318663-aaaaaa.jpeg
1494318669-aaaaaa.jpeg
1494318672-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry