reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A my mamy wspólne konto i każdy ma swoją kartę. Z tym, że to ja ogólnie zarządzam wydatkami on w ogóle się do tego nie miesza. Czasami się śmieje, że jak by mnie zabrakło to by rachunków sam nie ogarnął. A co do wydawania pieniędzy to właśnie u nas jest na odwrót, to on jest bardziej rozrzutny, a ja wszystko dwa razy przeliczam [emoji6]

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.
Ja mam swoje, mamy wspólne ale z 1 kartą tzn tą którą mąż używa i oszczędnościowe wspolne. Ja nie potrafię 50zl odłożyć wiec nie nadaję sie do zarzadzania budżetem[emoji2]Mąż jest bankowcem, on potrafi 75%dochodów odłożyć[emoji6]nie wiem jak to robi, ale w sumie mi to pasuje[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już Wam kiedyś pisałam jak to jest u nas i któraś mnie tu mało nie zjadła, ze żeruje na teściach, więc nie zaczynam ponownie tematu :-) w każdym razie pracujemy na to wszyscy i w żadnym wypadku nie czuje się pasozytem ;-) a za 4 lata przepisza całość na męża, to oni będą na nas "pasozytowac" :-D
Haha :-)

Sunday... mam pytanie. Byłaś wczoraj na tych warsztatach?? Bo wydaje mi sie, ze CHYBA Cię widziałam, albo jakaś dziewczyna była po prostu podobna do Cb ;-)

Miałam Cię(?) Nawet zaczepic , ale stwierdziłam, że nie chce sie wyglupić jak to jakaś "obca" dziewczyna ;-)

I gryze sie z tym od wczoraj ;-)
Tylko wsiadłam do samochodu to powiedziałam do męża, że żałuję że nie zapytałam, ze przecież nawet jak to był ktoś inny to by mnie nie zjadła babka :-D

Hej, ja mam dziś wizytę o 14 :)
Sunday u nas podobnie mąż mi przelewa kieszonkowe :) jak mi się skończy kasa na koncie

Ja już Wam kiedyś pisałam jak to jest u nas i któraś mnie tu mało nie zjadła, ze żeruje na teściach, więc nie zaczynam ponownie tematu :-) w każdym razie pracujemy na to wszyscy i w żadnym wypadku nie czuje się pasozytem ;-) a za 4 lata przepisza całość na męża, to oni będą na nas "pasozytowac" :-D
Haha :-)

Sunday... mam pytanie. Byłaś wczoraj na tych warsztatach?? Bo wydaje mi sie, ze CHYBA Cię widziałam, albo jakaś dziewczyna była po prostu podobna do Cb ;-)

Miałam Cię(?) Nawet zaczepic , ale stwierdziłam, że nie chce sie wyglupić jak to jakaś "obca" dziewczyna ;-)

I gryze sie z tym od wczoraj ;-)
Tylko wsiadłam do samochodu to powiedziałam do męża, że żałuję że nie zapytałam, ze przecież nawet jak to był ktoś inny to by mnie nie zjadła babka :-D
Nie bylam, mialam byc ale nie chcualo mi się w pociag wsiadac[emoji6]co prawda tylko 30min i bylabym na miejscu[emoji6]

Czesc dziewczyny...
Ja dzis calutka noc spalam. .
U mnie dzis wieje az sie nie cjce z domu wychodzic..
Widze ze temat kont poruszylyscie...
U nas kazdy ma swoje konto...z tym ze maz swoja wyplate oddaje mi...wiadomo ze nie cala zostawia sobie kilka stowek na wydatki ale u nas w domu to ja kasa rzadze...moj.by w ciagu tygodnia wydal wszystko...i na wyprawke dla dziecka w zyciu bysmy nie mieli...
A tak to staram sie odkladac raz wiecej raz mniej...wiadomo jak to jest..
Ja zaraz ruszam na zakupy...
Milego dnia kochane buzki...

Hej, ja mam dziś wizytę o 14 :)
Sunday u nas podobnie mąż mi przelewa kieszonkowe :) jak mi się skończy kasa na koncie
Powodzenia na wizycie[emoji6]mi w sumie dawno mąż nic nie przelewal bo moja pensja mi wystarczala[emoji2]ale teraz dla dzidzi duzo kupuję więc kasa szybko sie rozchodzi[emoji6]

Evi cieszę się, że wszystko dobrze i gratuluję córci. :-)
Ewa ja dzisiaj wpadam na obiad do ciebie. Jak za mną chodzi botwinka. Jak przyjadę do Polski to idę z koleżankami na szybki obiad i bardzo liczę że będzie ona w menu heheh.
Nutka u mnie tak samo. To ja opłacam rachunki i kombinuje jak odłożyć. Mój może nie jest rozrzutny ale nie ogarnia co kiedy i dlaczego trzeba zapłacić :-)
Czy was też tak bolą sutki? Moje są strasznie wrażliwe.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kobietki ;) u Nas też zimnica ...taki maj że hoho :/ co do wydatków : mamy wspólne konto z którego opłacamy rachunki i oszczędzamy(Mąż ma do tego lepszą rękę ) i osobne z których korzystamy ;) Mi też ginekolog zawsze wpisuje skończony tydzień :p wczoraj byliśmy na basenie, super sprawa zawsze to trochę ruchu bo przez ta pogodę to nawet spacerować nie zawsze można :(

Hejka Dziewczyny:)
Ja dziś obudziłam się z bólem głowy, generalnie mój przestawił łóżko, a ja w tym nowym ustawieniu nie mogę się jakoś odnaleźć:(
Tutaj słońce się wkrada przez okno.
My wspólne konto założyliśmy od razu po ślubie, pod koniec każdego miesiaca siadamy razem i oeirntacyjnie planujemy budżet na kolejny- na poczatku chyba mnie było ciężej niż jemu się do tego przyzwyczaić, ale w sumie sprawdza się ponad 3 lata

reklama
Hej dziewczyny :)
U nas z kasa jeszcze nie doszlismy do niczego... Mielismy juz w zeszlym miesiacu ogarnac budzet ale jakos remont, przeprowadzka i moze dzis lub jutro usiadziemy. Ogolnie baaaaaaaardzo duzo pieniedzy wydajemy w... Lidlu :D Wczesniej byl podzial, ze maz oplacal czynsz i rachunki a ja kupowalam jedzenie i rzeczy do domu ale nie zdawalo to egzaminu bo zawsze konczylismy na minusie. Tylko u nas teraz remont, przeprowadzka, tu lampy kupic, tu posciel, sprzety do kuchni, farby, gipsy itp.

Mam do Was pytanko: jak przechowujecie wedliny w lodowce? W woreczku bardzo szybko sie slimacza, w papierze smierdza lodowka. Podobno najlepiej w jakis pudelkach prozniowych.

I ewkap666, jak sie skonczyla historia z Twoim psem? Bo moj od dwoch dni biegunka ze sluzem, wymiotuje slina i sluzem, nie chce nic jesc... Wczoraj jeszcze bylo w miare ok bo jadla a dzis no nic a nic..

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry