reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też jestem co chwilę głodna, tylko u mnie jeszcze okropne mdłości i już nie wiem czy mdli mnie bo zjadłam czy z głodu ;d też mam bóle podbrzusza i oczywiście sobie wmawiam że to na pewno źle, a jak mnie zaboli przy kichaniu to w ogóle bym najchętniej przesunęła wizytę u lekarza na już żeby wiedzieć czy wszystko ok..
to nie jestem sama :) ja bym mogła mieć wizyty codziennie żeby wszystko widzieć co i jak, hehe. Pierwsze dziecko i trochę wyczekiwane, więc jak coś mnie zaboli to od razu jestem w strachu, a te bóle podbrzusza to prawie cały czas mam, niekiedy tak falowo przechodzą z prawego jajnika na lewy.

reklama
Ej dziewczyny a może będziemy robić sobie zdjęcia co jakiś czas jak nasze ciało się zmienia, a później bliżej porodu skleimy takie 9 zdjęć i siebie tutaj pokażemy :) Widziałam już coś takiego, ogólnie nawet fajna pamiątka później jest, nawet dziecku pokazać za jakieś 10 lat jak rósł :)

Ej dziewczyny a może będziemy robić sobie zdjęcia co jakiś czas jak nasze ciało się zmienia, a później bliżej porodu skleimy takie 9 zdjęć i siebie tutaj pokażemy :) Widziałam już coś takiego, ogólnie nawet fajna pamiątka później jest, nawet dziecku pokazać za jakieś 10 lat jak rósł :)

2f15019f74dd6376e9bf70e9cd22ed95.jpg
. Polecam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
c411e1ff8b7b5bd578e30aff74b9142b.jpg

Przed w trakcje i po :)

Super pomysl

Co do brzucha to mój już wygląda na ok 5 mc po porzedniej mi został i duzo waże wchodze wysoka waga początkowa pierwsza ciąża 60kg przy wzroście 155cm a teraz 69kg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moj tez jest spożywczy haha , ale dla deugiego dziecka to nawet i 2razy taki mogę mieć [emoji38]

Utworzcie sobie wątek nasze brzuchy i tam sobie wklejajcie [emoji6]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

reklama
Co do brzucha to mój już wygląda na ok 5 mc po porzedniej mi został i duzo waże wchodze wysoka waga początkowa pierwsza ciąża 60kg przy wzroście 155cm a teraz 69kg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko nie rezygnuj po ciazy z tych 60kg czy ile sobie wymarzysz bo nie jedtes skaza na te kg ! Poytywne nastawienie i troche silnej woli :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry