reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sukienka z Orsay. Straszny problem miałam z jej kupnem i tak do końca nie jestem z niej zadowolona... wszystkie były taliowane i za ciasne w pasie, a ciazowych w ogóle w Złotych nigdzie nie widziałam... Kupiłam więc nieciazowa i ciekawa jestem, czy za 3.tyg na kolejną komunię też się w nią zmieszcze...
No właśnie mi tak wyglądała na Orsay. Pracowałam tam przed ciążą i od razu wzór mi jakiś znajomy był [emoji14]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja polowkowe zaliczylam w piatek bo duzo pacjentek urodzilo w weekend majowy i lekarz mial sporo czasu,ale stwierdzil ze na nast wizycie tez wszystko posprawdza:) potwierdzona dziewczynka:)

Po mega aktywnych 2tyg maz zawiozl Milo do zlobka i jeszcze leze w lozku:D

Hehe ja nadal 75B jedynie pełniejsze, a mogłyby urosnąć [emoji14]
Ewkap666 biedna... ja miałam w ciąży raz ból głowy i myślałam, że umrę :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę w czwartek ale na usg juz sie zapisalam na 15 maja, skierowanie chcą dopiero na wizycie. Gorzej jak mi lekarz nie da[emoji2]nie no żart, to juz 20tc wiec musi dac[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Anaconda wszystkiego najlepszego [emoji322][emoji403][emoji73]! Spełnienia w każdej dziedzinie!
Co do mnie, to ostatnio mam okropne noce. Na prawym boku długo nie pospie, bo mnie coś gniecie. Na plecach też mi niewygodnie, a jak leżę na lewym boku, to mi dretwieje ręka i dzisiaj się z 3 razy obudziłam i stekalam w nocy, bo mnie ręka bolała. Nawet męża Tym obudziłam . Też tak macie? Pomaga ta poduszka? Ją już ledwo żyje :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej [emoji5] my już z mężem po śniadaniu. Robiliśmy obledne omlety z dzemem. Dawkę cukru sb taką zadalismy ze hej [emoji6]
Co do piersi moje też się zrobiły pełniejsze ale jakoś szalenie nie rosną. Mój zadowolony bo raczej do tych biusciastych nigdy nie nalezalam. To sb chociaż teraz podotyka.
Ja polowkowe dopiero na początku czerwca mam... więc jeszcze kupa czasu. Mam tylko nadzieję ze dzidzia bd łaskawa pokazać co tam między nogami chowa [emoji5]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za pół godz jadę z sąsiadka po te pampersy do netto, ona jest szalona, ma 8 paczek 1 i 1 paczke 2 i teraz chce 2 te pudla dokupic[emoji2]termin ma na 5 sierpnia a juz wszystko praktycznie kupila[emoji6]

Dzień dobry!
Ja powiedziałam chłopakom jak się skończył 1 trymestr. Reakcja...hmmm to duże chłopy są [emoji4]
Bóli głowy prawie nie miewam. Walczyłam przy zarobkach, i bardzo rzadko mi się zdarza pogodowy. Nie zazdroszczę Anja[emoji20]
Ktoś dziś wizytuje? Nie pamiętam. Udanych życzę [emoji4]

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

reklama
U mnie babka na fb wystawila wlasnie nowe spiochy i pajace na 56, chyba nie uzyla[emoji2]po 10zl. Sa te z liskiem z Pinokia, ktore ktoras tu wczoraj wystawiła. Chyba kupię[emoji6]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry