reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W ogóle kiedy kto ma teraz wizyte ? [emoji4]

Spark fajna poducha , ile dalas? [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]
Ja dzisiaj mam wizytę na 16:00. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze i że w końcu dowiem się kto mieszka w moim brzuchu :) :)

reklama
Anaconda wszystkiego najlepszego [emoji322][emoji403][emoji73]! Spełnienia w każdej dziedzinie!
Co do mnie, to ostatnio mam okropne noce. Na prawym boku długo nie pospie, bo mnie coś gniecie. Na plecach też mi niewygodnie, a jak leżę na lewym boku, to mi dretwieje ręka i dzisiaj się z 3 razy obudziłam i stekalam w nocy, bo mnie ręka bolała. Nawet męża Tym obudziłam . Też tak macie? Pomaga ta poduszka? Ją już ledwo żyje :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Poduszka jest bardzo fajna, ale mimo że ja mam, czasem budzę się w nocy przekrecona na prawa strone:-)

U mnie babka na fb wystawila wlasnie nowe spiochy i pajace na 56, chyba nie uzyla[emoji2]po 10zl. Sa te z liskiem z Pinokia, ktore ktoras tu wczoraj wystawiła. Chyba kupię[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

No a te ciuszki z Pinokia sa świetne jakościowo. Jak masz taka taką okazję to kupuj :-)

Czesc Zoyka...
Gratulacje...uda sie nas tu wiele jest po przejsciach pewnie juz zauwazylas...wspieramy sie nawzajem i doradzamy....ja z rana mam taki rytual ze jak tu nie zajrze to z lozka nie wstane...

Też ostatnie co robie przed snem, to przegląd bb , pierwsze rano to samo ;-)

Sunday chyba dziewczynka
Choc moge sie mylic.

Moj prawie 8 latek nie mogl sie doczekac rodzenstwa. Codziennie pyta co tam u dzidziusia, pyta czy pozwole mu wybrac drobiazg czy wzor kocyka. Tak ze mamy juz smoczek i gryzak :) ktory wybral. Bratowa moja tez jest przy nadzieji ale ma termin na koniec listopada maja 6 latka tamten strasznie przezyl wiesc o rodzenstwie. Nie moze sie pogodzic ze bedzie ktos jeszcze, z tym ze oni go tak wychowali na najlepszego i najwazniejszego. Szkoda mi go :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Anaconda wszystkiego najlepszego [emoji322][emoji403][emoji73]! Spełnienia w każdej dziedzinie!
Co do mnie, to ostatnio mam okropne noce. Na prawym boku długo nie pospie, bo mnie coś gniecie. Na plecach też mi niewygodnie, a jak leżę na lewym boku, to mi dretwieje ręka i dzisiaj się z 3 razy obudziłam i stekalam w nocy, bo mnie ręka bolała. Nawet męża Tym obudziłam . Też tak macie? Pomaga ta poduszka? Ją już ledwo żyje :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio też mam problem ze spaniem, strasznie mi niewygodnie, a w dodatku czuję, jakby mnie coś gryzło od środka, że nie mogę spokojnie uleżeć. Moja Mama też tak miała w ciąży, więc to chyba rodzinne :p Właśnie dzięki tej poduszce lepiej śpię, jakoś szybciej się ułożę i jest mi wygodniej :) dużo dziewczyn chwali te podusie, ale są też takie, które nie lubią z nimi spać

Hej [emoji4]

mi się sprawdziło po tej kosmowce, po nubie , ale kalendarz chiński sie nie spisał [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]

Dziewczyny, idziecie dziś na warsztaty z Mamo to ja? Zastanawiam się, czy nie zgarnać mojego męża jako osoby towarzyszacej, co o tym myślicie? On się obawia, że bedzie jedynym facetem na sali.

A ja mam takie pytanie. Czy w Polsce też tak jest ze na początku 6 miesiąca trzeba przyjąć dawkę witaminy D3? Pytam bo ja mam to przepisane od gin tutaj.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie Mamy i nowa Mamo :) No dziś już u nas tak ładnie nie jest, wczoraj to pogoda chyba zamówiona była
Ja wszystkie ewentualne zaległości z dnia czytam zawsze na wieczor bo przy dwulatku który jest ze mną 24na dobę nie zawsze mam czas coś napisać, przeważnie jak poczytam i i chce zacząć pisać to Adaś akurat wymyśla super zabawę a wiadomo ze nie wybiore telefonu :) on jak był mniejszy to nie umiał bawić się sam, zawsze chciał z kimś a teraz bawi się już pięknie, ja w tym czasie zawsze albo ogarniam albo robię obiadek i tak czas leci, między zabawami zawsze się tulimy praktycznie co chwila haha bo ja go tak kocham ze mogłabym go zjeść :)
A popołudniu to już córka wraca ze szkoły i jak akurat przychodzi bez koleżanek to zawsze z nią plotkuje bo pomimo ze jest już duża dziewczyna to codziennie pokazuje jej takie same zainteresowanie, No a jeszce później przychodzi mój mąż i zawsze razem pijemy kawkę i wtedy się wygłupiamy z dziećmi albo gdzieś jedziemy albo on śpi bo to jego hobby chyba ;)
Także u nas nudy nie ma wcale i bardzo mnie to cieszy, jeszcze trochę i będzie następna osóbka do kochania :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry