reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W ogóle kiedy kto ma teraz wizyte ? [emoji4]

Spark fajna poducha , ile dalas? [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]
Ja dzisiaj mam wizytę na 16:00. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze i że w końcu dowiem się kto mieszka w moim brzuchu :) :)

reklama
Anaconda wszystkiego najlepszego [emoji322][emoji403][emoji73]! Spełnienia w każdej dziedzinie!
Co do mnie, to ostatnio mam okropne noce. Na prawym boku długo nie pospie, bo mnie coś gniecie. Na plecach też mi niewygodnie, a jak leżę na lewym boku, to mi dretwieje ręka i dzisiaj się z 3 razy obudziłam i stekalam w nocy, bo mnie ręka bolała. Nawet męża Tym obudziłam . Też tak macie? Pomaga ta poduszka? Ją już ledwo żyje :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Poduszka jest bardzo fajna, ale mimo że ja mam, czasem budzę się w nocy przekrecona na prawa strone:-)

U mnie babka na fb wystawila wlasnie nowe spiochy i pajace na 56, chyba nie uzyla[emoji2]po 10zl. Sa te z liskiem z Pinokia, ktore ktoras tu wczoraj wystawiła. Chyba kupię[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

No a te ciuszki z Pinokia sa świetne jakościowo. Jak masz taka taką okazję to kupuj :-)

Czesc Zoyka...
Gratulacje...uda sie nas tu wiele jest po przejsciach pewnie juz zauwazylas...wspieramy sie nawzajem i doradzamy....ja z rana mam taki rytual ze jak tu nie zajrze to z lozka nie wstane...

Też ostatnie co robie przed snem, to przegląd bb , pierwsze rano to samo ;-)

Sunday chyba dziewczynka
Choc moge sie mylic.

Moj prawie 8 latek nie mogl sie doczekac rodzenstwa. Codziennie pyta co tam u dzidziusia, pyta czy pozwole mu wybrac drobiazg czy wzor kocyka. Tak ze mamy juz smoczek i gryzak :) ktory wybral. Bratowa moja tez jest przy nadzieji ale ma termin na koniec listopada maja 6 latka tamten strasznie przezyl wiesc o rodzenstwie. Nie moze sie pogodzic ze bedzie ktos jeszcze, z tym ze oni go tak wychowali na najlepszego i najwazniejszego. Szkoda mi go :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Anaconda wszystkiego najlepszego [emoji322][emoji403][emoji73]! Spełnienia w każdej dziedzinie!
Co do mnie, to ostatnio mam okropne noce. Na prawym boku długo nie pospie, bo mnie coś gniecie. Na plecach też mi niewygodnie, a jak leżę na lewym boku, to mi dretwieje ręka i dzisiaj się z 3 razy obudziłam i stekalam w nocy, bo mnie ręka bolała. Nawet męża Tym obudziłam . Też tak macie? Pomaga ta poduszka? Ją już ledwo żyje :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio też mam problem ze spaniem, strasznie mi niewygodnie, a w dodatku czuję, jakby mnie coś gryzło od środka, że nie mogę spokojnie uleżeć. Moja Mama też tak miała w ciąży, więc to chyba rodzinne :p Właśnie dzięki tej poduszce lepiej śpię, jakoś szybciej się ułożę i jest mi wygodniej :) dużo dziewczyn chwali te podusie, ale są też takie, które nie lubią z nimi spać

Hej [emoji4]

mi się sprawdziło po tej kosmowce, po nubie , ale kalendarz chiński sie nie spisał [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]

Dziewczyny, idziecie dziś na warsztaty z Mamo to ja? Zastanawiam się, czy nie zgarnać mojego męża jako osoby towarzyszacej, co o tym myślicie? On się obawia, że bedzie jedynym facetem na sali.

A ja mam takie pytanie. Czy w Polsce też tak jest ze na początku 6 miesiąca trzeba przyjąć dawkę witaminy D3? Pytam bo ja mam to przepisane od gin tutaj.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie Mamy i nowa Mamo :) No dziś już u nas tak ładnie nie jest, wczoraj to pogoda chyba zamówiona była
Ja wszystkie ewentualne zaległości z dnia czytam zawsze na wieczor bo przy dwulatku który jest ze mną 24na dobę nie zawsze mam czas coś napisać, przeważnie jak poczytam i i chce zacząć pisać to Adaś akurat wymyśla super zabawę a wiadomo ze nie wybiore telefonu :) on jak był mniejszy to nie umiał bawić się sam, zawsze chciał z kimś a teraz bawi się już pięknie, ja w tym czasie zawsze albo ogarniam albo robię obiadek i tak czas leci, między zabawami zawsze się tulimy praktycznie co chwila haha bo ja go tak kocham ze mogłabym go zjeść :)
A popołudniu to już córka wraca ze szkoły i jak akurat przychodzi bez koleżanek to zawsze z nią plotkuje bo pomimo ze jest już duża dziewczyna to codziennie pokazuje jej takie same zainteresowanie, No a jeszce później przychodzi mój mąż i zawsze razem pijemy kawkę i wtedy się wygłupiamy z dziećmi albo gdzieś jedziemy albo on śpi bo to jego hobby chyba ;)
Także u nas nudy nie ma wcale i bardzo mnie to cieszy, jeszcze trochę i będzie następna osóbka do kochania :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry