reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewkaa czyzby sukienka kupiona w hm???

Sukienka z Orsay. Straszny problem miałam z jej kupnem i tak do końca nie jestem z niej zadowolona... wszystkie były taliowane i za ciasne w pasie, a ciazowych w ogóle w Złotych nigdzie nie widziałam... Kupiłam więc nieciazowa i ciekawa jestem, czy za 3.tyg na kolejną komunię też się w nią zmieszcze...

reklama
Dzień dobry dziewczyny.
Głowa mnie boli jak cholera, a jak zwykle nie mogę już usnąć...

Coś czuje, że dziś będzie kiepski dzień...

Ja tez juz leze w tv to zazwyczaj nic nie ma...
A ja siedze i szperamna necie...

Nie moge za wczesnie isc spac bo znow wstane o 1 i bede wyspana...
Jakis film bym obejrzala na necie...
Polecicie cos...
Ja ostatnio ogladalam Zanim sie pojawiles...i drugi fajny ale za cholere tytulu nie pamietam...
Milego wieczorka
Ja wczoraj oglądałam "Kołysz się, dziecino", taki trochę thriller o surogatce, Ale fajny film [emoji5]

w57v3e3kdnfl41ek.png

W ogóle kiedy kto ma teraz wizyte ? [emoji4]

Spark fajna poducha , ile dalas? [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]
Ja na środę się umówiłam na usg, miałam poczekać już na połówkowe ale zaczynam dziś 17 tydzień więc może wcześniej uda się zajrzeć co tam między nóżkami mamy [emoji23] I w końcu będę mogła zacząć szaleć z zakupami [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Miłego dnia dziewczynki, Ja się zbieram niedługo do pracy... [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Czesc dziewczynki...
U mmie dzis szaro buro leje...moj m wyszedl do pracy...synus do szkoly sie szykuje a chyba dzien w domu spedze bo nie chce mi sie narazie ruszyc...
Ewkka ja tez ze swojej niezadowolona jestem...wygladam w niej jak torba...jakbym 100 kilo wazyla...kupilam druga tak w razie czego ale chyba za zimno bedzie na nia...bo jest bez rekawow...
Milego dzionka kobitki i trzymam kciuki za wizyty jak ktoras ma...
Buziaki

Hej hej :)

A ja wyrastam ze staników, nawet tych sportowych, już tylko jeden taki luźniejszy jest na mnie dobry. Wczoraj się w kurtkę nie mogłam zapiąć, znaczy jak zapięłam, to było strasznie ciasno i mój mnie obśmiał i dał mi swoją. Majtki tez się robią przyciasne, najlepiej leżą takie stare, powyciągane i takie ciążowe pod brzuszek, co kupiłam, ale mam tylko 2 pary. No więc trzeba będzie kupić więcej. Brzuszek szaleje z tym rośnięciem :)

M w pracy, pasierb wyprawiony do szkoły, chyba wracam do łóżka ;)
Mieliśmy mu wczoraj powiedzieć o rodzeństwie (no, pół-rodzeństwie, ale innego i tak nie będzie miał), ale mój jakoś się tak zbierał do tego i nie mógł zebrać. Strasznie się zestresował biedak :p W końcu mały już usypiał, to uznałam, że nic z tego. Może dzisiaj się uda, M ma sobie przemyśleć, jak to ująć. Ja tam myślę, że najlepiej prosto z mostu, mały i tak od jakiegoś czasu dopytywał, kiedy będziemy mieć dzidziusia i że on chce brata. No to nie ma co owijać w bawełnę moim zdaniem, tylko sprzedać mu "news miesiąca", że ten brat to nareszcie teraz. A Wy jak ogłaszałyście wiadomość swoim starszakom?

Alraris ja tez musze bielizne wymienic...stanik prawie nowy a juz mi cycki wychodza...majtki wrzynaja sie nie powiem gdzie...
Moj m od srody ma wolne to musze jechac cos kupic bo na ta komunie nie bede miala co na tylek zalozyc...
My czekalismy do prenaralnych zeby powiedziec ze bedzie mial dzidziusia...chociaz moj synus juz cos podejrzewal jak zaczelismy znow po lelarzach jezdzic...ucieszyl sie ogladal zdjecia i filmik z usg...i jak sie dowiedzial ze bedzie mial siostre jednak to nie byl jakos bardzo smutny a tez twierdzil ze woli brata...
Teraz nie moze sie doczekac pazdziernika zeby juz sie urodzila tylko ciagle mowi ze jeszcze imienia nie mamy....

Hej hej :)

A ja wyrastam ze staników, nawet tych sportowych, już tylko jeden taki luźniejszy jest na mnie dobry. Wczoraj się w kurtkę nie mogłam zapiąć, znaczy jak zapięłam, to było strasznie ciasno i mój mnie obśmiał i dał mi swoją. Majtki tez się robią przyciasne, najlepiej leżą takie stare, powyciągane i takie ciążowe pod brzuszek, co kupiłam, ale mam tylko 2 pary. No więc trzeba będzie kupić więcej. Brzuszek szaleje z tym rośnięciem :)

M w pracy, pasierb wyprawiony do szkoły, chyba wracam do łóżka ;)
Mieliśmy mu wczoraj powiedzieć o rodzeństwie (no, pół-rodzeństwie, ale innego i tak nie będzie miał), ale mój jakoś się tak zbierał do tego i nie mógł zebrać. Strasznie się zestresował biedak [emoji14] W końcu mały już usypiał, to uznałam, że nic z tego. Może dzisiaj się uda, M ma sobie przemyśleć, jak to ująć. Ja tam myślę, że najlepiej prosto z mostu, mały i tak od jakiegoś czasu dopytywał, kiedy będziemy mieć dzidziusia i że on chce brata. No to nie ma co owijać w bawełnę moim zdaniem, tylko sprzedać mu "news miesiąca", że ten brat to nareszcie teraz. A Wy jak ogłaszałyście wiadomość swoim starszakom?
A ile ma lat? :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Kobitki!
Strasznie nie chciało mi się wstawać ale ze starszakiem do dentysty idziemy.
Ciągnięcia brzucha przeszły więc jest ok. Teraz nospe będę mieć zawsze przy sobie.
Ja to z tym brzucholem już noszę dżinsy ciążowe( z panelem na brzuch) bo wszystko za ciasne. Kurtkę też kupiłam ciążową( z odpinaną wstawką jakby była przy ciasna). Niby przytyłam tylko 4-5 kg a wszystko za małe.
Co do starszaka to czekałam aż skończy się 3mc. Szymek się cieszy bo do tej pory był jedynakiem.
Jednak ciężko było wytłumaczyć co się stało z" tamtą dzidzią co miałam w brzuchu w zeszłym roku" (a poroniłam)
Jednak znalazłam sposób i na spokojnie wszystko wyjaśniłam.
Mój starszak też wolałby brata ale co będzie się okaze..
Miłego dnia!!:)
dhi4xzkrtf7duw3h.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry