reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja w czwartek mam wizytę ;-)
U mnie w czwartek będzie 18+5 i pewnie ustalimy datę prenatalnych :-)

Faktycznie nic w tv nie ma. Mąż jak zwykle włączył CSI....
Położył mi lekko rękę na brzuchu, ale tak lekko przejechał, ze mnie zalaskotalo i wydarlam się na niego, ze mnie skurcz złapał. Bo naprawdę aż mnie coś przeszło po całym brzuchu. Kurde bo zamiast normalnie ta rękę położyć i pogladzić po brzuchu to robi jakieś podchody i może i niechcący, ale ja mam takie laskotki, ze byle dotyk niezapowiedziany i juz u mnie ciarki przechodzą... odwrócił się dupa obrażony. Może przesadziłam, ale 2 dni temu zrobił tak samo i mu mówiłam że tak nie moze...
Moj jak mi czasem rękę na brzuchu położy to mam podobnie a ja przy tym czuje jakby mały sie wystraszył bo tez odskocze [emoji2]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]

reklama
Anaconda sto lat!!
Dzieki dziewczyny za propozycje napewno skorzystam...
Spark super poducha...
A moj m juz chrapie...znowu usnac nie bede mogla...
Miialam tez jutrona badania pojechac ale zapomnialam sobie kupic pojemnika na siuski...
Czeka mnie ciezki tydzien...bede latala codziennie do kosciola...a jeszcze torebki nie kupilam i musze sie zaopatrzyc w wieksze majtki bo moje juz powoli zaczynaja cisnac...i mi schaby wychodza...
Zastanawiam sie nad tymi pod brzuszek z Canpolu ma ktoras moze???

Ja mam dzisiaj jakieś problemy z żołądkiem... muszę chyba ograniczyć smażone.
Dzisiaj miałam jakiś kryzys, ogarnęła mnie panika o maluszka, czy wszystko jest w porządku... chyba zaczynają dawać o sobie znać hormony ;)
Zauważyłam że od dwóch czy trzech dni z rana zaraz po wstaniu mam bezbarwny wyciek z sutków ale niby to normalne

W ogóle kiedy kto ma teraz wizyte ? [emoji4]

Spark fajna poducha , ile dalas? [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]
Odkupilam od znajomej bo ona dostała a woli rogala sztywnego, ale na necie ta wyjątkowo tania bo jakoś. 60-70zł :)
Ja dałam 50 :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! Właśnie skończyłam Was czytać :)
Nam dzisiaj pogoda wyjątkowo dopisała to był piękny słoneczny dzien pierwszy od dawna a wiec super! O 9 wyszliśmy z domu a koło 21 wróciliśmy. Było naprawdę bardzo fajnie i smacznie, jadłam oczywiście non stop. Teraz już idę spać bo wszyscy już chrapią a ja jeszcze chciałam doczytać co u Was, jutro byłoby już tego za dużo :)
Fajne zakupy, bum dobrze ze jednak pojechałaś i super ze wszystko Ok, anakonda sto lat!, Sunday super pomocnice miałaś :) uwielbiam szarlotkę Kurcze znowu nie pamietam co jeszcze chciałam napisać
Dzisiaj to naprawdę jestem wykończona wiec spadam już spać, dobranoc kochane

reklama
Anakonda wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, spokojnych kolejnych miesięcy ciąży i lekkiego szczęśliwego porodu!!!!! :*

Ja w ogóle nie moge oglądać filmów z dziećmi, które umierają, czy jakoś cierpią. To mnie od zawsze przerażało. Pamiętam jak kiedyś oglądałam chyba "sierociniec" normalnie ryczałam jak bóbr i od tego filmu, żadnych tragicznych filmów z dziećmi nie oglądam. A w chwili obecnej to już w ogóle mam mało propozycji bo wszystko tak mocno przeżywam. Niewiele mi brakuje do płaczu...no w poprzedniej ciąży też ta wrażliwość była większa. Ale zresztą ja lubię spać więc zazwyczaj śpie z głową na kolanie męża jak on coś ogląda.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry