reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez juz leze w tv to zazwyczaj nic nie ma...
A ja siedze i szperamna necie...

Nie moge za wczesnie isc spac bo znow wstane o 1 i bede wyspana...
Jakis film bym obejrzala na necie...
Polecicie cos...
Ja ostatnio ogladalam Zanim sie pojawiles...i drugi fajny ale za cholere tytulu nie pamietam...
Milego wieczorka

reklama
W czwartek mam wizyte u gin to wszystkiego sie wypytam.. Nie wiem tylko czy do tego czasu brać np nospe na własną rękę??
Jak myślisz Ewa?:errr:

Nospe nie jest szkodliwa. Jak byłam w szpitalu to dawali mi 3x2 szt. Mój lekarz powiedział, ze jak tylko coś mnie zacznie inaczej boleć, czy coś to żebym brała nospe bo ona nie zaszkodzi tylko pomoże. Myślę, ze jak nie zaczniesz zjadać opakowania dziennie, to możesz brac ;-) koleżanka mówiła, ze jej lekarka też do 6 na dobę zalecala przyjmować w razie W.

I paracetamol tez nie jest szkodliwy na rożne bole , bo mi tez powiedziała dzisiaj , ze do 3 tabl na dzien mozna brać.

Justa zależy jakie filmy lubisz [emoji4] fajny do poplakania o pewnej chorej dziewczynce to cud z nieba polecam !

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]

Ja też już wykąpana, jeszcze chwilę połażę i kładę się do łóżka, tym bardziej że dzisiaj żadnej drzemeczki nie było :):)
Mi moja ginekolog już na początku ciąży kazała nospę kupić i w razie jakichkolwiek bóli brzucha brać, ale na szczęście jeszcze mi potrzebna nie była

No to chyba kupię tą nospe. Nie chce panikowac z byle pierdoly ale nigdy nie wiadomo.. Dziękuję xBumx

Tylko ta zwykła bierz, 40 mg.

Ja tez juz leze w tv to zazwyczaj nic nie ma...
A ja siedze i szperamna necie...

Nie moge za wczesnie isc spac bo znow wstane o 1 i bede wyspana...
Jakis film bym obejrzala na necie...
Polecicie cos...
Ja ostatnio ogladalam Zanim sie pojawiles...i drugi fajny ale za cholere tytulu nie pamietam...
Milego wieczorka

Obejrzyj sobie "Dziewczyna z pociagu", a jak wolisz coś romantycznego to "3metry nas niebem" ;-)

I paracetamol tez nie jest szkodliwy na rożne bole , bo mi tez powiedziała dzisiaj , ze do 3 tabl na dzien mozna brać.

Justa zależy jakie filmy lubisz [emoji4] fajny do poplakania o pewnej chorej dziewczynce to cud z nieba polecam !

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Oglądałam ten film! Chyba cuda z nieba... splakalam się jak bóbr :-) polecam i ja! :-)

Ja też już wykąpana, jeszcze chwilę połażę i kładę się do łóżka, tym bardziej że dzisiaj żadnej drzemeczki nie było :):)
Mi moja ginekolog już na początku ciąży kazała nospę kupić i w razie jakichkolwiek bóli brzucha brać, ale na szczęście jeszcze mi potrzebna nie była
Nie świętujesz dziś [emoji14][emoji41]

My dzisiaj pół dnia na rybach, niedawno wróciliśmy, jestem wykończona i boli mnie kręgosłup :/ kupiłam dzisiaj poduszkę do spania i karmienia... raano mam badanie moczu i krwi, a potem znów praca, wrrr...
1494187067-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry