reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie pierwsza dzidzia 20 , drug dzidzia 23 i koniec będę młodą dumna mamą [emoji4] dzieci odchowane a mamuska do pracy [emoji6]

No chwalić tu sie jutro kropkami [emoji171]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

reklama
kurcze, ja to chyba szybko przytyję, ciągle myślę o jedzeniu, zjem coś i znowu czuję się głodna, a brzuch to mam jak balon, oczywiście nie od jedzenia, hamuje się z tym i staram się jeść racjonalnie, dużo wody piję i czuję że ona we mnie zostaje, jestem jakaś spuchnięta plus codziennie rano jakieś nowe wypryski, no i ciągle te bóle podbrzusza:szok::)

Ja też jestem co chwilę głodna, tylko u mnie jeszcze okropne mdłości i już nie wiem czy mdli mnie bo zjadłam czy z głodu ;d też mam bóle podbrzusza i oczywiście sobie wmawiam że to na pewno źle, a jak mnie zaboli przy kichaniu to w ogóle bym najchętniej przesunęła wizytę u lekarza na już żeby wiedzieć czy wszystko ok..

alpine najgorzej na taką godzinę [emoji38] potem się nie miłosiernie dluzy [emoji52]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

Kornelcia cytologia to chyba później jest robiona ...
Ja na razie podstawowe badania mam zrobić przed wizytą [emoji5]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

o 11 gin, a o 16 usg, jajo zniosę do tej pory
przepraszam - pisałaś przecież
To ja dopiero na 20:10 ide, wiec caly dzien czekania:p
byle owocne było czekanie

Ja to zacznę od dziś pic melise cały czas, moze ja sie tak stresuje i dlatego mi ciśnienie szaleje. Stresuje sie to prawda ale moze sobie wmawiam ze mniej a ono mi bije

No wlasnie w dwóch moich planowanych ciazach cytologie miałam przed zajściem w ciążę a w tej co poronilam to po 3 dniach pojawiły się plamienia a nastepnie po 2 dniach samoistne poronienie. Nie musiało to być przyczyną ale boje się że jak znowu zacznie mi tam grzebać to historia sie powtórzy[emoji54] Może poproszę lekarza żeby teraz nie robił tylko parę tygodni później...

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry