- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kurcze, ja to chyba szybko przytyję, ciągle myślę o jedzeniu, zjem coś i znowu czuję się głodna, a brzuch to mam jak balon, oczywiście nie od jedzenia, hamuje się z tym i staram się jeść racjonalnie, dużo wody piję i czuję że ona we mnie zostaje, jestem jakaś spuchnięta plus codziennie rano jakieś nowe wypryski, no i ciągle te bóle podbrzusza
Ja też jestem co chwilę głodna, tylko u mnie jeszcze okropne mdłości i już nie wiem czy mdli mnie bo zjadłam czy z głodu ;d też mam bóle podbrzusza i oczywiście sobie wmawiam że to na pewno źle, a jak mnie zaboli przy kichaniu to w ogóle bym najchętniej przesunęła wizytę u lekarza na już żeby wiedzieć czy wszystko ok..
Kornelcia05
Moderatorka
hajmal
Fanka BB :)
przepraszam - pisałaś przecieżo 11 gin, a o 16 usg, jajo zniosę do tej pory
byle owocne było czekanieTo ja dopiero na 20:10 ide, wiec caly dzien czekania
Ja to zacznę od dziś pic melise cały czas, moze ja sie tak stresuje i dlatego mi ciśnienie szaleje. Stresuje sie to prawda ale moze sobie wmawiam ze mniej a ono mi bije
Kornelcia05
Moderatorka
No wlasnie w dwóch moich planowanych ciazach cytologie miałam przed zajściem w ciążę a w tej co poronilam to po 3 dniach pojawiły się plamienia a nastepnie po 2 dniach samoistne poronienie. Nie musiało to być przyczyną ale boje się że jak znowu zacznie mi tam grzebać to historia sie powtórzy[emoji54] Może poproszę lekarza żeby teraz nie robił tylko parę tygodni później...
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Spark
Fanka BB :)
Mifi będzie ok kochana! Ja też praktycznie bezobjawowo!!! A wczoraj na wizycie jednak było okWiesz co denerwuje się trochę. Ostatnio bez żadnych objawów. Wiem że nie muszą one być. A do wizyty jeszcze tak daleko [emoji19] a ty tak tam?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mifi będzie ok kochana! Ja też praktycznie bezobjawowo!!! A wczoraj na wizycie jednak było ok
Pocieszasz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.