reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aaaa ktos pisał o inhalacjach amolem - to w ciazy nie bo to duzo alkoholu ma niestety wiec wdycha sie %... Jak byłam chora jak pies w pierwszej ciazy to lekarz zabronił ew olejki jakies gerniowy itp

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mi cukier zawsze wychodzi 5,2-5,4 w normie do 5,5 oj mam nadzieję ze jeszcze cukier nie skoczy

Poświęciłam sie tydzień temu obrałam miskę cebuli starłam na tarce do ziemniaków w robocie - smród nie do opisania, i kazałam młodemu zanieść do pralni, 24 godz musi stac i sok puszczać i sobie zapomniałam, bo była wizyta u lekarza, plamienia itd i wchodzę do pralni a tam coś śmierdzi, wchodzę na drugi dzień rano i śmierdzi na całego, znalazłam moja cebule w pojemniku schowana pod regał zasłonięty proszkiem, postawił na podłodze z włączonym ogrzewaniem podłogowym :(

kurcze, ja to chyba szybko przytyję, ciągle myślę o jedzeniu, zjem coś i znowu czuję się głodna, a brzuch to mam jak balon, oczywiście nie od jedzenia, hamuje się z tym i staram się jeść racjonalnie, dużo wody piję i czuję że ona we mnie zostaje, jestem jakaś spuchnięta plus codziennie rano jakieś nowe wypryski, no i ciągle te bóle podbrzusza:szok::)

Plan do 40 stki sie wyrobic z trojka a potem wylaszczyc i byc 40 letnia rycząca 40stka hahahahaha

[emoji6]ja właśnie realizuje ten plan, pierwsze na 25, drugie na 29, trzecie miało byc na 40, a wyglada na to, ze na 37 ;))) Moze i dobrze, znów bede piękna i młoda ;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry