reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurczę dziewczyny właśnie mnie moj kot ugryzł:/ Nie wiedziałam go i nadepłam go na kite:/ Odkaziłam ranke oscentiseptem ale boję się żeby czegoś nie złapać:/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo cie dziabnal?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t3d [emoji272]

reklama
Niby nie, w sumie 4 ukłucia. Jedno wyraźnie głębsze bo krew dłużej leciała. Teraz troszkę szczypie :/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo cie dziabnal?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
A mnie mój dziś udrapnal i to konkretnie dwie długie krechy, jutro wyjdą strupy ;/ też odkazilam octeniseptem, niby nie wychodzi na dwór ale pod pazurami brud się zbiera. W ogóle zmieniły się wasze koty po kastracji? Mój się wszystkiego co nowe boi, albo jak coś jest przełożone w inne miejsce to zaraz się skrada i patrzy co to a jak w tym czasie np rusze noga to zaraz podskakuje wystraszony. I właśnie w ten sposób mnie udrapnal, mialam go na rękach a mąż położył okulary na koszu w łazience i ten patrzy co to tam leży i idę z nim tłumacząc że to okulary które już wachal i widział 100razy i jak zaczelam się zbliżać do tego nieznanego mu obiektu to zaczął się wyrywać a potem pół godziny podchody robił żeby obczaić co tam jest strasznego.. Ogolnie kabaret z takiego kota ;D

Dziewczyny Myślę, że nie macie się czego obawiać z tymi kotami :-) nie denerwujcie się, odkazajcie i tyle. Większe prawdopodobieństwo jest, ze zlapiecie coś z nieumytych owoców lub warzyw...
Koty to czyste zwierzęta, w każdej wolnej chwili jak nie śpia to się myją :-)

Mój Franek też czasem mnie drapnie, a poza tym to częściej się całuje z psem niż z mężem :-D :p

Nie wyspałam się dziś, a standardowo już nie mogłam usnąć. Męża Budzik mnie obudził przed 6... Dziś wyjątkowo tylko 2 razy sikalam w nocy :-)

Zamierzam dziś porobić porządki w komodzie, wyrzucić co niepotrzebne i ze 2 szuflady zwolnie dla dzidziusia :-) chociaż Myślę, ze i tak jednak kupimy komode, ale to później ;-) razem z wózkiem ;-)

Wow dziewczyny jakie zakupy :) Nie mogę doczekać się czwartku i wizyty. Może po niej będę mogła się już konkretniej rozejrzeć i kupić coś mam nadzieję mojej córci:)

Sunday ja z małą uzywalam Dadow właśnie , mam nadzieje , ze młody żadnego uczulenia nie będzie miał [emoji4]
W ogóle boje sie przewijania chlopaka bo nie wiem jak co i jak tam robić [emoji50]

joanna twoj chrapie? Wspolczuje , moj tak samo i cala noc czasem go szturcham ...

My jutro urodziny od teściowej [emoji48]

Bum boisz się przebierania chłopca, ja z kolei dziewczynki, tyle fałdek i zakamarków [emoji6] Mąż mówi, że on to będzie się wstydził tam zaglądać [emoji4]

Sunday ja z małą uzywalam Dadow właśnie , mam nadzieje , ze młody żadnego uczulenia nie będzie miał [emoji4]
W ogóle boje sie przewijania chlopaka bo nie wiem jak co i jak tam robić [emoji50]

joanna twoj chrapie? Wspolczuje , moj tak samo i cala noc czasem go szturcham ...

Dobrze, ze mojego chroni warstwa tłuszczu, bo juz cały posiniaczony by chodził, tez bardzo chrapie... :-)
To impreza Ci się szykuje :p :rofl2:

Wow dziewczyny jakie zakupy :) Nie mogę doczekać się czwartku i wizyty. Może po niej będę mogła się już konkretniej rozejrzeć i kupić coś mam nadzieję mojej córci:)

I O to obie w czwartek wizytujemy :-) też już nie mogę się doczekać ;-)

Moj chrapie jak gdzieś z kolegami popije i wtedy też śmierdzi alkoholem. Ale ja śpię jak zabita, nic nie słyszę.
Ja wizytuje w pi. Znaczy w środę mam wizytę u położnej, a w pi u lekarza. Oficjalnie powinna być tylko położna, ale mam jakaś dodatkowa błonę w pęcherzu płodowym i doktorka chce sprawdzić czy się wchłonie.

Kasia, a kiedy masz wizytę? Ja bym o tym kocie powiedziała lekarzowi i zobaczysz co powie.

A co do rozmiarów, to moja córcia się urodziła 48cm, w terminie i w ogóle wszystko normalnie, wiec wszystko było na nią za duże. Musiała nosić 56, bo mniejszych nie miałam, ale na początku to w nich pływała i na 62 zmieniałam dopiero jak miała 2 miesiące. Wiec to zależy od dziecka. Moze tez chłopcy rodzą sie więksi.

Powiem, ze jakby teraz był chłopiec, to tez nie wiedziałabym jak sie do chłopca zabrać. Ale pewnie po tygodniu człowiek sie szybko ogarnie.

Do mnie przyjechała w czwartek teściowa. Miała złamana rękę i musiała mieć operacje i teraz przyjechała odpocząć. Moja teściowa jest super - najpierw powiedziała, ze schudłam w tej ciąży. [emoji4] A teraz z rana zabrała córcię i sie z nią bawi, żebym mogła jeszcze pospać. Niby sama potrzebuje opieki, a jednak mi bardzo pomaga. Córcia tez w siódmym niebie oczywiście. Jakies piosenki teraz śpiewają. [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

A te pierwsze pieluszki do szpitala kupujecie z wycięciem na pępuszek? Tak znajoma mi radziła

reklama
Witam nową mamusię. :-)
Jak ja Wam zazdroszczę, że znacie już płeć. Mi ostatnio udało się kupić za nie duże pieniądze elektroniczną nianię i matę do zabawy taką o:
Zobacz załącznik 805159
Hej a jąka nianie kupiłaś bo ja też się przymierzam bo ta po mojej dwójce już ledwo chodzi. Jeszcze żadnej nie upatrzylam ale chciałabym taka z kamerką [emoji3]
Ja też jeszcze nie znam płci mam nadzieję że na najbliższym usg 16.05 już się dowiem[emoji2] wtedy też ruszę na małe zakupy, a wy szalejecie dziewczyny z tymi ciuszkami [emoji6] super śliczne są.
Ja tylko tych kaftanikow nie lubię i wszystkie po dzieciach oddałam bo niby do czego je założyć? Kiedyś jak nie było bodziakow to tak rozumiem ale teraz uważam że są zbędne [emoji55]wolę body
Miłego dnia [emoji3]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry