reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Właśnie zrobiłam 2 plakaty na te warsztaty poniedziałkowe i liczę, ze wygram jakaś pierdołe :-D haha ;-)

Tyle prania dziś narobilam, że już nie mam gdzie ostatniej pralki powiesić, bo na dół do teściowej nie chce mi się tego znosić...

reklama
Witajcie dziewczyny!

Mi też twardnieje brzuch codziennie wieczorem. I utrzymuje się cały wieczór. Bardzo mnie to martwi, bo ja prawie nic w domu nie robię. Większość dnia leżę albo siedzę i tyle. Od dwóch tygodni biorę 3x magnez, ale nie widzę różnicy. Do tego dochodzą duże bóle brzucha, które notorycznie powracają wieczorami. Jednakże nie widzę związku między jednym a drugim, bo te bóle mam od samego początku ciąży. o_O

Śliczne maluszkowe zakupy robicie. Myślę, że po połówkowych my też zaczniemy. Już nie mogę się doczekać jak podziwiam Wasze zakupy :)

Wlasnie wrocilam z córcia z placu zabaw, po drodze jeszcze weszlam do sklepu po makaron bo zachciala makaronu z serem.

Zapisalam się dzis na polowkowe usg na 15 maja, juz się nie mogę doczekać. Ciekawe czy chlopak się potwierdzi[emoji6]

Wogole to chyba nie mówiłam Wam , ale wczoraj ten lekarz na npl powiedzial ze moje bóle w ledzwiach i biodrze to rwa kulszowa...poczytalam o tym i wszystko się zgadza[emoji17]ból przeokropny.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to bardzo kiepsko, bo rwa strasznie doskwiera.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Sunday ktory tydzień będziesz miała tego 15go?

Rwa tez mi doskwiera szczegolnie na wieczór, czasem to mnie tal złapie , ze wstać nie umie....

Justa złożyłam już tam zamówienie. [emoji4]

Ogólnie to tak na 56 będę miała tylko tak i nic więcej nie dokupie :
4szt - kaftan + spiochy
1 zestaw - body dł + polspiochy + czapka
4 szt - body krotkie
3 szt - body długie
4 szt - polspiochy
3 szt - pajace
2 szt - kaftany

Resztę kupuje na 62 , bo jak dzidziol urodzi sie 58 to może byc lipa....

A na 62 juz mam sporo nawet a z tego sklepu zamowilam jeszcze na 62 właśnie 2szt body z długim, 2szt polspiochow i takie dresiki [emoji4]

3cz, bluza , spodnie i body
1494010521-aaaaaa.jpeg

I taki welurowy [emoji4]
1494010534-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t3d [emoji272]

Wlasnie wrocilam z córcia z placu zabaw, po drodze jeszcze weszlam do sklepu po makaron bo zachciala makaronu z serem.

Zapisalam się dzis na polowkowe usg na 15 maja, juz się nie mogę doczekać. Ciekawe czy chlopak się potwierdzi[emoji6]

Wogole to chyba nie mówiłam Wam , ale wczoraj ten lekarz na npl powiedzial ze moje bóle w ledzwiach i biodrze to rwa kulszowa...poczytalam o tym i wszystko się zgadza[emoji17]ból przeokropny.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też dopada :/ Czasem tak mnie sieknie, że jak się położę, to nie jestem w stanie ruszyć nogą, a wstanie z łóżka, to dopiero wyzwanie :/ Słyszałam, że w ciąży, to normalna przypadłość. Zastanawiam się tylko, czy po porodzie minie? Bo taka normalna rwa kulszowa potrafi doskwierać całymi latami. Mam nadzieję, że taki ciążowy przypadek kończy się wraz z końcem ciąży i nie dokucza przez Bóg wie ile czasu :/

Sunday ktory tydzień będziesz miała tego 15go?

Rwa tez mi doskwiera szczegolnie na wieczór, czasem to mnie tal złapie , ze wstać nie umie....

Justa złożyłam już tam zamówienie. [emoji4]

Ogólnie to tak na 56 będę miała tylko tak i nic więcej nie dokupie :
4szt - kaftan + spiochy
1 zestaw - body dł + polspiochy + czapka
4 szt - body krotkie
3 szt - body długie
4 szt - polspiochy
3 szt - pajace
2 szt - kaftany

Resztę kupuje na 62 , bo jak dzidziol urodzi sie 58 to może byc lipa....

A na 62 juz mam sporo nawet a z tego sklepu zamowilam jeszcze na 62 właśnie 2szt body z długim, 2szt polspiochow i takie dresiki [emoji4]

3cz, bluza , spodnie i body
1494010521-aaaaaa.jpeg

I taki welurowy [emoji4]
1494010534-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Ten dresik z pierwszego zdjęcia cudowny! :) Po połówkowym chyba też skuszę się na zakupy u tego sprzedawcy ;)
Właściciel powinien nam rabat zaoferować za takie "grupowe" zakupy :D

Hej Dziewczynki wieczorową porą!
Świetne zakupy porobiłyście. Ja po śniadaniu poszłam na plac zabaw z synem. Zleciało nam trochę czasu- mały się wyszalał. Pogoda była cudna! Potem obiad, odpoczynek z 30 min drzemki, małe zakupy. Po kąpieli kolacja i szykujemy się do spania. A na jutro planujemy aktywny dzień więc pewnie odezwę się jutro pod wieczór.
Dobrej nocy Kochanieńkie! :tak:

Ten dresik z pierwszego zdjęcia cudowny! :) Po połówkowym chyba też skuszę się na zakupy u tego sprzedawcy ;)
Właściciel powinien nam rabat zaoferować za takie "grupowe" zakupy :D
też mi się spodobał [emoji111] ale , ze jeszcze tamten napotkałam po dobrej cenie to tez wzielam [emoji23]
Teraz czekać az przyjdzie zamówienie [emoji5]

A widzualyscie te spiochy z sukienka albo body z sukienka tez swietne dla corci...a dla suncia eleganckie body z kolnierzykiem...a i te opaski z tym duzym kwiatem przecudne...
Musze powiedziec zeby m ta komode zlozyl bo niedlugo nie bede miala gdzie trzymac tych wszystkich ubran...
Weszlam jeszcze wieczorem do sklepu i kupilam dwie koszulki takie zapinane tak do szpitala w razie jakbym zqpomniala jak sie do malego dziecka zabrac...

reklama
A widzualyscie te spiochy z sukienka albo body z sukienka tez swietne dla corci...a dla suncia eleganckie body z kolnierzykiem...a i te opaski z tym duzym kwiatem przecudne...
Musze powiedziec zeby m ta komode zlozyl bo niedlugo nie bede miala gdzie trzymac tych wszystkich ubran...
Weszlam jeszcze wieczorem do sklepu i kupilam dwie koszulki takie zapinane tak do szpitala w razie jakbym zqpomniala jak sie do malego dziecka zabrac...
Do dziewczynek więcej wyboru i ceny nie kosmiczne [emoji4]
Ja musze tez kupić sobie z 3 koszule takie rozpinane , na allegro były po 23zł fajne [emoji38]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry