No to niezły uparciuch z tego Twojego faceta. A nie boi się, ze skoro ktoś dal mu jakąś podejrzana umowe, to może nie być uczciwym pracodawca? Wiadomo, kasa jest ważna, ale nie ma tez co ryzykować i pracować z cwaniakami, zwłaszcza jeśli ma możliwość zmiany pracy na inna.Mój wczoraj był na rozmowie i jak facet zobaczył jego obecna umowę, to mówi, ze to jeden większy przekręt.
Dzisiaj rozmawiam z mężem, a on jednak chce się trzymać tej obecnej pracy, bo więcej pieniędzy.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AnScarlett
Fanka BB :)
Bo on tam pracował juz, tylko dla kogoś innego i jego koledzy tam pracują. Tutaj byłby sam i on już się boi.No to niezły uparciuch z tego Twojego faceta. A nie boi się, ze skoro ktoś dal mu jakąś podejrzana umowe, to może nie być uczciwym pracodawca? Wiadomo, kasa jest ważna, ale nie ma tez co ryzykować i pracować z cwaniakami, zwłaszcza jeśli ma możliwość zmiany pracy na inna.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Malinowa_ona
Herne, niedaleko Dortmundu.A przypomnij mi gdzie w Niemczech mieszkacie?
AnScarlett
Ja do miasta z którego pochodzę mam 1000 km.
Mesmerise...jeśli masz to rzadko to nie ma problemu, jest to normalne. To takie przygotowywanie się macicy do porodu, właśnie na tym etapie koło 20 t ciąży się pojawia. Ale zgłosić gin musisz na kolejnej wizycie, może nawet sama o to zapyta. Jeśli będzie często to oczywiście idź skonsultować wcześniej.
Ja jestem w 15 tyg i też mi się zaczęło, wczoraj mnie dosyć długo trzymało. Niestety wydaje mi się, że 15 tydz to trochę za wcześnie, zobaczę jak będzie, jeśli się będzie powtarzać w tym tygodniu to pojadę szybciej. Wizytę mam na 16.05.
JustaKacper1986
Ewkaa dzis bylam ma 1905 roku tak jest sklep Bobowozki...ceny nawet w miare...
Ogladalam adamex barletta i pajero powiem wam ze na zywo calkiem niezle wygladaly...
Anex tez byl tylko ta cena..
I wychaczylam sklep z ubrankami Robik fajne gatunkowo rzeczy i ceny przystepne nie to co w smyku czy hm...
Zaraz wstawie zdjecie moich dzisiejszych zakupow..
Ogladalam adamex barletta i pajero powiem wam ze na zywo calkiem niezle wygladaly...
Anex tez byl tylko ta cena..
I wychaczylam sklep z ubrankami Robik fajne gatunkowo rzeczy i ceny przystepne nie to co w smyku czy hm...
Zaraz wstawie zdjecie moich dzisiejszych zakupow..
JustaKacper1986
JustaKacper1986
U mnie po wizycie niby ok, ale musze zrobić jesze raz za 3 tyg te nieszczesne crp i jakieś białko całkowite + mocz .
Ciśnienie szaleje , ale powiedział mi ze, od 25tyg będzie cos barziej z tym robić ...
Jak nie urok to sraczka.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t2d [emoji272]
Ciśnienie szaleje , ale powiedział mi ze, od 25tyg będzie cos barziej z tym robić ...
Jak nie urok to sraczka.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Malinowa_ona
Bum to kciuki za kolejne badania, masz fotke ????
Nie robił mi usg, tydzień temu mialam.Bum to kciuki za kolejne badania, masz fotke ????
Dzisiaj ino taka kontrola.
Podgląd dzidziola mam dopiero 22 maja [emoji19]
reklama
Malinowa_ona
aha, no to musisz poczekać. Ja zobaczę 16 maja po 4 tygodniach (no chyba, że te twardnienia będą się dalej pojawiać to pójdę wcześniej).
Mam wrażenie, że mały zaczyna mnie kopać. Ale się nie nakręcam bo zdarzają mi się rewolucje jelitowe.
Mam wrażenie, że mały zaczyna mnie kopać. Ale się nie nakręcam bo zdarzają mi się rewolucje jelitowe.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.