reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No temat pracy to generalnie ciężki temat. Ja chcę, żeby mój mąż zmienił prace. Koleś go wykorzystuje i płaci z takimi opóźnieniami, że szkoda gadać...ehh ale praca u Polaka za granicą tak właśnie wygląda. A ten sie go trzyma....kur....de nie wiem czemu, nierozumiem naiwności mojego męża.

reklama
Hejka zara ide na wizyte , mam. Nadzieję ze mocz i morfologia oki wyszła .
Miłego dnia .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t2d [emoji272]
Powodzenia ;) będzie dobrze

Koło 1.5 roku może do 2 lat. I w zasadzie życie będzie plynelo od urlopu do urlopu. Wiem ze muszę dac radę bo to wszystko dla nas żebyśmy mogli żyć jakoś później w Polsce razem. Ale boli jak cholera sama myśl ze ja w Polsce a on tutaj. A jak zostanę z nim we Francji to do Polski wcześniej niż za parę lat nie wrócimy. I wrócimy z niczym. Bo z jednej pensji nic nie odlozymy. Mało tego będziemy się zastanawiać jak przeżyć z miesiąca na miesiąc. Życie jednak jest ciężkie. I wiem ze to jest jedyna słuszna decyzja żeby przez jakiś czas żyć na odległość. Tylko cholernie trudna.
Chyba jeszcze do tego wszystkiego dochodzą hormony i tak marudze...

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam Cię, ja wiem, że niedałabym rady. Trzymam kciuki za Was! Niestety życie takie jest, że czasem trzeba wybrać to mniejsze zło.

No temat pracy to generalnie ciężki temat. Ja chcę, żeby mój mąż zmienił prace. Koleś go wykorzystuje i płaci z takimi opóźnieniami, że szkoda gadać...ehh ale praca u Polaka za granicą tak właśnie wygląda. A ten sie go trzyma....kur....de nie wiem czemu, nierozumiem naiwności mojego męża.
U nas to już takie jaja były z chłopakami którzy u polaka pracują ze masakra. Aż mi ich szkoda było. Mój na szczęście u Francuza pracuje. Może i bez przerwy drze mordę na nich Ale przynajmniej płaci i jak coś się dzieje to i wolne da i wgl. Nie ma co narzekać. Za to Polak Polaka tak wykorzysta ze aż przykro patrzeć.

Któraś z Was pisała ze ma krwawienia w buzi nawet w ciągu dnia. Ja słyszałam ze jak coś takiego się dzieje to warto zrobić morfologie bo może to mieć coś wspólnego z brakiem krzepliowsci

Podziwiam Cię, ja wiem, że niedałabym rady. Trzymam kciuki za Was! Niestety życie takie jest, że czasem trzeba wybrać to mniejsze zło.
U nas właśnie tak jest. Musimy wybrać mniejsze zło. Może dla dziecka to nie jest najlepsze ze będzie bez taty na początku. Ale może lepsze to niż martwienie sie ze nie mamy na mleko badz pampersy czy lekarza

Któraś z Was pisała ze ma krwawienia w buzi nawet w ciągu dnia. Ja słyszałam ze jak coś takiego się dzieje to warto zrobić morfologie bo może to mieć coś wspólnego z brakiem krzepliowsci

To ja. Mi leci krew tam gdzie mam spuchniete dziąsło. Ale dzisiaj jakby troszeczkę lepiej i póki co krwi nie było. W poniedziałek tak czy siak idę robić krew i mocz.

U nas to już takie jaja były z chłopakami którzy u polaka pracują ze masakra. Aż mi ich szkoda było. Mój na szczęście u Francuza pracuje. Może i bez przerwy drze mordę na nich Ale przynajmniej płaci i jak coś się dzieje to i wolne da i wgl. Nie ma co narzekać. Za to Polak Polaka tak wykorzysta ze aż przykro patrzeć.

Ani mi nie mów...:mad: mój ani razu nie dostał u niego wypłaty na czas! A w połowie czerwca chcemy na tydzień do Polski. Ja jestem zdesperowana, niebyłam w kraju już 2,5 roku. Jak nie będzie wypłaty to dupa z wyjazdu. A w ciąży jestem bardzo nerwowa, jak sie w czerwcu spóźni to mu chyba na chate wiade i taki sajgon zrobie, że będzie sie modlił żebyśmy pojechali. Noż kur...aaa a wypłaty za kwiecień jeszcze nie ma a powinna być do pierwszego dnia miesiąca. Ale spoko dopiero jest 5 tak szybko nigdy nie bylo.

To ja. Mi leci krew tam gdzie mam spuchniete dziąsło. Ale dzisiaj jakby troszeczkę lepiej i póki co krwi nie było. W poniedziałek tak czy siak idę robić krew i mocz.
Zeby tylko wszystko było w porządku z krzepliowoscia A to krwawienie to tylko stan przejsciowy

reklama
Ani mi nie mów...:mad: mój ani razu nie dostał u niego wypłaty na czas! A w połowie czerwca chcemy na tydzień do Polski. Ja jestem zdesperowana, niebyłam w kraju już 2,5 roku. Jak nie będzie wypłaty to dupa z wyjazdu. A w ciąży jestem bardzo nerwowa, jak sie w czerwcu spóźni to mu chyba na chate wiade i taki sajgon zrobie, że będzie sie modlił żebyśmy pojechali. Noż kur...aaa a wypłaty za kwiecień jeszcze nie ma a powinna być do pierwszego dnia miesiąca. Ale spoko dopiero jest 5 tak szybko nigdy nie bylo.
U nas to była taka sytuacja ze facet spadł z dachu. Twarz pokiereszowana z peknieciem czaszki, miednica polamana. No facet w ciężkim stanie. Jak się szef dowiedział to firmę zwinal. Okazało się że gość pracował na ubezpieczeniu turystycznym i na własny koszt do Polski wracał. Dla mnie Polak Polaka za granicą to by w łyżce wody utopil

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry