AnScarlett
Fanka BB :)
Ja jeśli będę rodziła w Niemczech, to koniecznie z mężem, bo po pierwsze jego niemiecki, a po drugie wiem, że będzie mnie wspierał i on taki jest bardziej opanowany ode mnie.Dzieńdoberek Dziewczynki
Ja przy 1-szej ciąży nie chodziłam do szkoły rodzenia i żałowałam bo ten brak pojęcia determinował strach i stres. Teraz mam zamiar iść chociaż ze 2-3 razy z moim Lubym.
Ewkap666 ja też mam ciągły problem z ból głowy - a wczoraj wypiłam z pół litra wody z cytryną i dziś wstałam bez bólu. Nie wiem co to ma wspólnego- może za mało wody..
A w ogóle dziewczyny chcecie rodzić z partnerem czy nie? Kiedyś nie chciałam, a teraz jednak zmieniłam zdanie..
W Polsce mam nadzieję nie rodzic, Ale na pewno byłaby moja mama, która uważa, że jak ma 3 dzieci, to na porodach zna się lepiej od położnej. Ogólnie byłby cyrk, bo ona będzie pilnować, żeby wszystko było ok i by się darla na wszystkich.
Wiem skąd to się bierze, miała ciężkie swoje porody i gdyby się nie domagała swego, to pewnie żadne dziecko by nie żyło. W Polsce mam też do wyboru poród w jednym z dwóch bardzo złych szpitali.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom