- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KasiaxD
Fanka BB :)
Witam Was dziewczyny w ten ulewny poranek Pogoda taka że nic tylko leżeć cały dzień:/ Od rana byliśmy na małych zakupach, tyle co na obiad omijajac biedronke bo tam to jak zwykle szał. Jakby sklepy conajmniej przez tydzień były zamknięte. U mnie dzisiaj chińskie więc długo przy garach stać nie będę Monia z tego co pisaliśmy to dziewczyny używają detektora i są zadowolone. Ja też przymierzam się do kupna ale jakoś tak sie czaje i zdecydować nie mogę Ewkap a Ty już coś postanowiłaś w tej kwestii? Bo też chciałaś kupić? Apropo szkoły rodzenia to ja pewnie pójdę. Mam namiary na położna z polecenia od przyjaciółki i ona prowadzi spotkania na NFZ i są ponoć przydatne Mojego lubego też zaciąganie AnScarlett ja na nastepnej wizycie bede miała jak dobrze liczę 20+0 i mówiła że zrobi połówkowe (29.05)
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
AnScarlett
[QUOTE="
ja jestem 18+6i tez nie czuje ruchow
Mineralna- Ja mam dziś 18+5 i wydaje mi się, ze czułam ruchy jak zaczęłam 18 tydz. Takie leciutkie pukanie, ale tylko 2-3 razy przez dwa dni i teraz też cisza. Trochę się tym stresuje, ale chyba przerwy na takim etapie są normalne, prawda?
Odwiedziła mnie moja przyjaciółka i zwierzyła mi się, ze była w ciąży, ale już nie jest do 8 tyg czekali, aż serduszko zabije, ale niestety nie pojawiło się i musiała iść na zabieg. A siostra jej narzeczonego też była w ciąży, miała być październikową mamusią tak jak my i poroniła e 3 miesiącu. Tak sobie myślę, że mamy ogromne szczęście, ze możemy być tutaj na forum i czekać na narodziny naszych dzieciaczków[/QUOTE]
Mój mąż miał właśnie takie przemyślenie, a do tego my się nie staraliśmy , tylko tak się udało i do tego nie miałam jakiś komplikacji, leków też nie bralam.
W dzisiejszych czasach ciąża to jest na prawdę cud.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
AnScarlett
Kochana, jak się robi takie ziemniaki? Ja robiłam pieczone w piekarniku, Ale nigdy nie wyszły dobre w srodku.Ja dziś robię ziemniaki pieczone w garnku. Bo już pomysłu nie mam. A mam troche wędlin to wyczyszcze lodówkę i będę mogła ja rozmrozic
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
VanjaLind
Pytaj pytajDziewczynki proszę o radę z racji tego, że to moja pierwsza ciąża to jestem zielona w wielu sprawach. I nie wiem ile kupować podkładów poporodowych, wkładek laktacyjnych itd. Doradzcie coś
W moim przypadku podkładów poporodowych wystarczyła paczka 5 szt. Niektóre szpitale mają własne, ale lepiej mieć swoje.
Wkładki laktacyjne miałam na początek 60 szt. (są takie opakowania). Ale można kupić więcej, bo i tak się zużyje. Po porodzie jednak można dokupować bo teraz wszędzie są dostępne.
Polecam apteki internetowe o których wspominały dziewczyny- Melissa i Gemini.
Jakie dalej masz potrzeby?
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 17+2
Mesmerise
A majtki jednorazowe kupujecie? Jak coś mi się przypomni to napisze DziękiPytaj pytaj
W moim przypadku podkładów poporodowych wystarczyła paczka 5 szt. Niektóre szpitale mają własne, ale lepiej mieć swoje.
Wkładki laktacyjne miałam na początek 60 szt. (są takie opakowania). Ale można kupić więcej, bo i tak się zużyje. Po porodzie jednak można dokupować bo teraz wszędzie są dostępne.
Polecam apteki internetowe o których wspominały dziewczyny- Melissa i Gemini.
Jakie dalej masz potrzeby?
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 17+2
A zamawiać bedę właśnie w aptece Melissa
Mesmerise ooo paczka wkładek lak., mi podpasek poporodowych duzo poszło 3 paczki bo lalo sie jak z kranu...
U mnie dziś frytki strugane , pieczarka w panierce i mizeria [emoji4][emoji4]
Przyszedł mi wozek, jestem zadowolona nawet ze spacerowki , nie jest taka zła jak była z małą [emoji5]
Mojemu P tez sie podoba, lekko sie jeździ supee skrętny [emoji5]
Ma fajne rękawiczki na zimę [emoji23]
Te kropeczki to eco skorka. Wszystko idzie regulować, ściągnąć do prania , a wbudaxh jest możliwość takiej siateczki i odpiecia jej [emoji5]
Gondola :
Fotelik:
Spacerowka
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t1d [emoji272]
U mnie dziś frytki strugane , pieczarka w panierce i mizeria [emoji4][emoji4]
Przyszedł mi wozek, jestem zadowolona nawet ze spacerowki , nie jest taka zła jak była z małą [emoji5]
Mojemu P tez sie podoba, lekko sie jeździ supee skrętny [emoji5]
Ma fajne rękawiczki na zimę [emoji23]
Te kropeczki to eco skorka. Wszystko idzie regulować, ściągnąć do prania , a wbudaxh jest możliwość takiej siateczki i odpiecia jej [emoji5]
Gondola :
Fotelik:
Spacerowka
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t1d [emoji272]
Monia-1980
mama_przedszkolanki
660294744
Ale smaka narobiłaś na barszczyk.A jak robisz? Na rosole? Kroisz buraczki w kostkę czy trzesz na tarce? Zabielasz? zagęszczasz? sorki za pytania le ja żadko robię barszczyk ale jak już zrobię to niby dobry ale coś mi brakuje...Hej, ja porod też na pewno z mężem. Przy pierwszym byl nieocenionym wsparciem[emoji6]
Wstawiłam wlasnie barszczyk czerwony i będą mielone z młodymi ziemniaczkami i mizeria. Tak sobie córcia zazyczyla[emoji6]
Ale smaka narobiłaś na barszczyk.A jak robisz? Na rosole? Kroisz buraczki w kostkę czy trzesz na tarce? Zabielasz? zagęszczasz? sorki za pytania le ja żadko robię barszczyk ale jak już zrobię to niby dobry ale coś mi brakuje...
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Monia-1980
mama_przedszkolanki
xbum widzę że full wypas.fajny wózeczek.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.