reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
On z zawodu jest mechanikiem samochodowym, ale nie czuje się na tyle, zęby samodzielnie pracowac, musiałby być najpierw pomocnikiem.

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app
Jakby się udało podczepić właśnie jako pomocnik najpierw to byłoby super, często mechanikami są Polacy, przynajmniej w Hamburgu
Jest tez opcja pójść w budowlankę, zależy w czym mąż by się dobrze czuł, nie każda jednak taka praca jest łatwa i fajna. Trzeba zrobić tak żeby praca była w miarę fajna i kasa dobra :) i w razie czego nie bójcie się zmian

reklama
Hej dziewczyny; ) też robię dziś pizzę na obiad;)) tylko ja robię sama ciasto. Mam jakiś przepis z Internetu i zawsze smakuje;) ja zrobię z szynką pieczarkami, żółtym serem i dodam trochę papryki czerwonej pokrojonej w kosteczkę :) zawsze robilam z dodatkiem salami i mozarellą ale teraz już sama nie wiem czy można je jeść; )

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Witam i ja
Mieliśmy dzisiaj jechać na długi spacer wokół tutejszego zalewu ale od rana przelotnie pada i chyba nic z tego nie wyjdzie. Całe szczęście że akurat trafiłam na wyjście z psem wtedy kiedy nie padało.
U mnie dzisiaj na obiad kurczak z ryżem i mizerią.
AnScarlett to faktycznie nieciekawie z tą pracą męża skoro tyle nie ma go w domu, może trzeba rozejrzeć się za czymś innym, a mechanik samochodowy to super zawód :tak::tak:
Justa z miłą chęcią :):) może bliżej wakacji uda mi się pojechać do mamy na kilka dni bo teraz to jeździmy tak tylko na weekend raz w m-cu

Ewka jeszcze coś tobie miałam napisać ale wyszło mi z głowy :hmm:
Dasia dawaj znać co tam u was chociaż raz na tydzień
A ja jakoś się nie wyspałam mimo że całą noc się nie budziłam, chyba będzie w ciągu dnia drzemeczka, zwłaszcza przy tej pogodzie
Monia tylko patrzeć jak już niedługo i ty poczujesz ruchy, ja chyba jakoś tak właśnie w 16tyg pierwszy raz poczułam

Hej dziewczyny :)
Jeszcze Was nie nadrabiłam, ale obiecuję że jutro to zrobię :)
O pizzy piszecie... mmm też bym zjadla :) u nas dzisiaj na obiad chińskie jedzonko będę robić, ale już się umówiliśmy z mężem że po obiedzie pojdzieny spacerkiem na nagetsy do maka ♡♡ i frytki :D od jutra mąż wraca do pracy wiec będę miała znowu całe dnie dla siebie :(
U nas strasznie wieje, ale o wiele mniej niż wczoraj. Wczoraj to myślałam że okna nam powypadaja :o

AnScarlet to faktycznie poszukajcie może nowej pracy dla meza, bo to duże przegięcie. Żeby chociaż były z tej harowki konkretne pieniądze, no to coś za coś, ale jak on zapieprza od rana do nocy i mówisz, ze zarabia jak za 8h to ja też bym szukała. Nie ma co się tam na siłę trzymać :-)

Dasia nasze dziecko też jeszcze płci nie pokazało, ale podejrzewam, ze będzie dziewczynka :-)

Justa nawet dziś mąż pracuje?? Ja pieprze... przerabane...
A tak z innej beczki, który sklep polecasz na zakup całej wyprawki?? Kimex, czy Świat Dziecka w R-miu?? My planujemy kupić wszystko gdzieś w Radomiu, tylko w zadnym z tych sklepów nigdy nie byłam...

No niestety ale dzis poszedl na honorowke bo jest zolnierzem i jak tak uroczystosci jak dzis to musi byc reprezentowac wojsko...

Powiem ci ze ja w tym roku jeszcze nie bylam ani w swiecie dziecka ani w kimexie...
Czekam jyz na czas po komunii...kiedy wiecej czasu wolnego bedzie...
W swiecie dziecka bylam w zeszlym roku jak ogladalismy wozki dla Hani to wybor byl ogromny ale ceny niektore tez z kosmosu...

Jak juz pojade i poogladam to dam ci znac...

Monia nie stresuj sie ja tez jakos slabo czuje te ruchy albo w ogole...a u mnie juz 16 tyd. + 4 dni...niedlugo beda tak kopac ze bedziemy dosc mialy

reklama
U mnie dziś bigos. Na szczęście już się kończy[emoji6]
Takie pytanie mam, boicie się porodu? Czy jeszcze o tym nie myślicie ?
Ja chyba samego porodu się tak bardzo nie boję mimo że mam bardzo niski próg bólu i przy zwykłym okresie wymiekam. Najbardziej to się boję ze wszystko zacznie sie za wcześnie i mąż nie zdąży do mnie dojechać. A wiem ze tylko on jest dla mnie mega oparciem w ciężkich sytuacjach. I tylko przy nim jestem w stanie w miarę się odnaleźć jak się coś dzieje. A jak wszystko się wcześniej zacznie to mi zostanie tylko teściowa. Do niej nie mam mega zaufania. Jednak mąż to mąż. I tak będziemy się starać żeby Maz wcześniej przyjechał do Pl. Ale wiadomo jak to będzie... ehh tak o tym pisze i aż się poplakalam ze stresu ze coś pójdzie nie tak

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry