reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
On z zawodu jest mechanikiem samochodowym, ale nie czuje się na tyle, zęby samodzielnie pracowac, musiałby być najpierw pomocnikiem.

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app
Jakby się udało podczepić właśnie jako pomocnik najpierw to byłoby super, często mechanikami są Polacy, przynajmniej w Hamburgu
Jest tez opcja pójść w budowlankę, zależy w czym mąż by się dobrze czuł, nie każda jednak taka praca jest łatwa i fajna. Trzeba zrobić tak żeby praca była w miarę fajna i kasa dobra :) i w razie czego nie bójcie się zmian

reklama
Hej dziewczyny; ) też robię dziś pizzę na obiad;)) tylko ja robię sama ciasto. Mam jakiś przepis z Internetu i zawsze smakuje;) ja zrobię z szynką pieczarkami, żółtym serem i dodam trochę papryki czerwonej pokrojonej w kosteczkę :) zawsze robilam z dodatkiem salami i mozarellą ale teraz już sama nie wiem czy można je jeść; )

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Witam i ja
Mieliśmy dzisiaj jechać na długi spacer wokół tutejszego zalewu ale od rana przelotnie pada i chyba nic z tego nie wyjdzie. Całe szczęście że akurat trafiłam na wyjście z psem wtedy kiedy nie padało.
U mnie dzisiaj na obiad kurczak z ryżem i mizerią.
AnScarlett to faktycznie nieciekawie z tą pracą męża skoro tyle nie ma go w domu, może trzeba rozejrzeć się za czymś innym, a mechanik samochodowy to super zawód :tak::tak:
Justa z miłą chęcią :):) może bliżej wakacji uda mi się pojechać do mamy na kilka dni bo teraz to jeździmy tak tylko na weekend raz w m-cu

Ewka jeszcze coś tobie miałam napisać ale wyszło mi z głowy :hmm:
Dasia dawaj znać co tam u was chociaż raz na tydzień
A ja jakoś się nie wyspałam mimo że całą noc się nie budziłam, chyba będzie w ciągu dnia drzemeczka, zwłaszcza przy tej pogodzie
Monia tylko patrzeć jak już niedługo i ty poczujesz ruchy, ja chyba jakoś tak właśnie w 16tyg pierwszy raz poczułam

Hej dziewczyny :)
Jeszcze Was nie nadrabiłam, ale obiecuję że jutro to zrobię :)
O pizzy piszecie... mmm też bym zjadla :) u nas dzisiaj na obiad chińskie jedzonko będę robić, ale już się umówiliśmy z mężem że po obiedzie pojdzieny spacerkiem na nagetsy do maka ♡♡ i frytki :D od jutra mąż wraca do pracy wiec będę miała znowu całe dnie dla siebie :(
U nas strasznie wieje, ale o wiele mniej niż wczoraj. Wczoraj to myślałam że okna nam powypadaja :o

AnScarlet to faktycznie poszukajcie może nowej pracy dla meza, bo to duże przegięcie. Żeby chociaż były z tej harowki konkretne pieniądze, no to coś za coś, ale jak on zapieprza od rana do nocy i mówisz, ze zarabia jak za 8h to ja też bym szukała. Nie ma co się tam na siłę trzymać :-)

Dasia nasze dziecko też jeszcze płci nie pokazało, ale podejrzewam, ze będzie dziewczynka :-)

Justa nawet dziś mąż pracuje?? Ja pieprze... przerabane...
A tak z innej beczki, który sklep polecasz na zakup całej wyprawki?? Kimex, czy Świat Dziecka w R-miu?? My planujemy kupić wszystko gdzieś w Radomiu, tylko w zadnym z tych sklepów nigdy nie byłam...

No niestety ale dzis poszedl na honorowke bo jest zolnierzem i jak tak uroczystosci jak dzis to musi byc reprezentowac wojsko...

Powiem ci ze ja w tym roku jeszcze nie bylam ani w swiecie dziecka ani w kimexie...
Czekam jyz na czas po komunii...kiedy wiecej czasu wolnego bedzie...
W swiecie dziecka bylam w zeszlym roku jak ogladalismy wozki dla Hani to wybor byl ogromny ale ceny niektore tez z kosmosu...

Jak juz pojade i poogladam to dam ci znac...

Monia nie stresuj sie ja tez jakos slabo czuje te ruchy albo w ogole...a u mnie juz 16 tyd. + 4 dni...niedlugo beda tak kopac ze bedziemy dosc mialy

reklama
U mnie dziś bigos. Na szczęście już się kończy[emoji6]
Takie pytanie mam, boicie się porodu? Czy jeszcze o tym nie myślicie ?
Ja chyba samego porodu się tak bardzo nie boję mimo że mam bardzo niski próg bólu i przy zwykłym okresie wymiekam. Najbardziej to się boję ze wszystko zacznie sie za wcześnie i mąż nie zdąży do mnie dojechać. A wiem ze tylko on jest dla mnie mega oparciem w ciężkich sytuacjach. I tylko przy nim jestem w stanie w miarę się odnaleźć jak się coś dzieje. A jak wszystko się wcześniej zacznie to mi zostanie tylko teściowa. Do niej nie mam mega zaufania. Jednak mąż to mąż. I tak będziemy się starać żeby Maz wcześniej przyjechał do Pl. Ale wiadomo jak to będzie... ehh tak o tym pisze i aż się poplakalam ze stresu ze coś pójdzie nie tak

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry