reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja jestem z okolic Łodzi i znam poniekąd Dudarewicza i dobre opinie . :) Ty jesteś z łodzi?:)
Mieszkam niedaleko Łodzi.
Dudarewicza polecam z całego serca. Na koniec maja mam u niego usg połówkowe. Cały czas chodzi mi po głowie amniopunkcja ale boje się bo mam zagrożoną ciążę. Mam nadzieję, żee te badania z krwi typu PANORAMA, HARMONY to wiarygodne testy...
Dziewczyny jestem w 16tc.Niby już 7 ciąża ale zapomnialam od kiedy powinnam czuc ruchy, bo poki co cisza.

reklama
Cześć Dziewczyny [emoji4] Aaaale dziś pospałam [emoji16]I czuję że dalej mogłabym spać [emoji12] Miałam na dziś ambitny plan pojechać z małym do parku dinozaurów Ale on już zaplanował sobie dzień [emoji23] Poszedł z dziećmi z sąsiedztwa na plac zabaw i siłownię pod chmurką [emoji6]
Moje drugie dziecko postanowiło zrobić matce niespodziankę i tak buszowało przed chwilą że było widać te ruchy na zewnątrz [emoji173] Coś pięknego [emoji7]
Co dziś robicie na obiad? Nie mam kompletnie pomysłu... [emoji52]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Mnie wczoraj tak kopał, ale jak wciagalam tel by nagrać to kuzwa cisza była ...
U mnie dziś pizza po swojemu [emoji16]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t1d [emoji272]

Kasia ja mam obiad gulasz, ziemniaczki czerwona kapustę i mizerię bo moi uwielbiają :)
AnScarlett to pewnie mąż może skończyć prace jak rozwiezie wszystkie paczki, domyślam się ile ich jest skoro wraca tak późno. Najgorsze ze pensja stała
Jako przedstawiciel to musiałby super język znać, a myślał tez może o innym fachu czy chciałby jednak jeździć?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
No właśnie też nad pizzą się zastanawiam [emoji16] Tylko nie mam jeszcze pomysłu z czym ją zrobić [emoji23] Ja lubię 4sery Ale u mnie chłopaki raczej mięsożerni są [emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Idę szukać coś w lodówce, może jakiś pomysł wpadnie do głowy [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

A ciasto masz gotowe czy sama robisz? Jak sama to możesz proszę napisać jak się robi, tez zrobię ale jutro :) ja zawsze kupowałam gotowe ciasto i wtedy szalałam ze składnikami (co akurat miałam w domu to było)

Kasia ja mam obiad gulasz, ziemniaczki czerwona kapustę i mizerię bo moi uwielbiają :)
AnScarlett to pewnie mąż może skończyć prace jak rozwiezie wszystkie paczki, domyślam się ile ich jest skoro wraca tak późno. Najgorsze ze pensja stała
Jako przedstawiciel to musiałby super język znać, a myślał tez może o innym fachu czy chciałby jednak jeździć?
On z zawodu jest mechanikiem samochodowym, ale nie czuje się na tyle, zęby samodzielnie pracowac, musiałby być najpierw pomocnikiem.

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

U mnie z tymi obiadami to czasem jest tak ze jak nic nie mam i z tego nic coś zrobię to mąż mówi ze zrobiłam najlepszy obiad świata i jedzą sto dokładek ;) a jak stoję pół dnia w kuchni to nie zawsze cały jest zjedzony
Mam tak samo, jak nie wiem co zrobić, to robię makaron z czymś i wtedy wszyscy są zachwyceni :D

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
A ciasto masz gotowe czy sama robisz? Jak sama to możesz proszę napisać jak się robi, tez zrobię ale jutro :) ja zawsze kupowałam gotowe ciasto i wtedy szalałam ze składnikami (co akurat miałam w domu to było)
Mam takie gotowe [emoji23]wystarczy rozwinąć [emoji6]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry