reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fajne łóżko [emoji7][emoji7][emoji44]

A ja zamowilam taką zawieszkę dla młodego [emoji170]
1493759848-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]
Ale super, też chce :) gdzie zamawiałaś ?

reklama
Hej [emoji5]u mnie dziś wreszcie się robi ładna pogoda. Chociaż w planach mam wielkie nic . Pewnie znów spedze cały dzień na czytaniu książki... Ale mój mi mówi żebym teraz wypoczywala maksymalnie bo później bądź co bądź będę ciągle sama z Malenstwem i ciężko będzie o wypoczynek. Nawet jak.mu ostatnio mówiłam ze z UP chcą mnie do pracy wysłać to mi pow ze mam to plac i do żadnej pracy nie pójdę tutaj. Po pierwsze ze względu na to ze w ciazy jestem A po drugie ze mam problem z tymi plecami. A jak nam wezmą zasiłek to też jakoś się z wszystkim ogarniemy. Mam nadzieję ze tak będzie. A największą to mam ze mu nie zabiorą zasiłku i będę go mogła przetransferowac do Polski pozniej

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

AnScarlet to faktycznie poszukajcie może nowej pracy dla meza, bo to duże przegięcie. Żeby chociaż były z tej harowki konkretne pieniądze, no to coś za coś, ale jak on zapieprza od rana do nocy i mówisz, ze zarabia jak za 8h to ja też bym szukała. Nie ma co się tam na siłę trzymać :-)

Dasia nasze dziecko też jeszcze płci nie pokazało, ale podejrzewam, ze będzie dziewczynka :-)

Justa nawet dziś mąż pracuje?? Ja pieprze... przerabane...
A tak z innej beczki, który sklep polecasz na zakup całej wyprawki?? Kimex, czy Świat Dziecka w R-miu?? My planujemy kupić wszystko gdzieś w Radomiu, tylko w zadnym z tych sklepów nigdy nie byłam...

Ale super, też chce :) gdzie zamawiałaś ?
Na poprzedniej stronie wstawilam zdj fp na fb [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t1d [emoji272]

Cześć Dziewczyny! Ja już po kawce, pogoda niestety marcowa ale u nas dzisiaj nie ma święta wiec nie mamy jakiś specjalnych planów. Za to weekend ma być piękny wiec planujemy wstępnie zoo w sobotę a w niedziele idziemy na komunie
Bum dzięki za info, ja tez to zamówię ale najpierw imię trzeba wybrać :)
AnScarlett z ta praca męża to rzeczywiście beznadzieja, jak pracuje na stała umowę to nie powinno to mieć miejsca (bo w innych przypadkach np działalności to nie raz już słyszałam o dużym naciąganiu ludzi na starcie) Jakby co to na tej stronie która napisałam to jest tez kategoria pracy :) może tam coś będzie sensownego. I polecam znaleźć prace u Niemca bo niestety Polacy dają dużo gorsze warunki jeśli chodzi o płace, zależy tez co mąż robi
Ja jestem jeszcze w piżamie, jakos mi się nie spieszy, porządek jest, obiad mam, jak mąż wróci z pracy to jedziemy na zakupy

Cześć Dziewczyny [emoji4] Aaaale dziś pospałam [emoji16]I czuję że dalej mogłabym spać [emoji12] Miałam na dziś ambitny plan pojechać z małym do parku dinozaurów Ale on już zaplanował sobie dzień [emoji23] Poszedł z dziećmi z sąsiedztwa na plac zabaw i siłownię pod chmurką [emoji6]
Moje drugie dziecko postanowiło zrobić matce niespodziankę i tak buszowało przed chwilą że było widać te ruchy na zewnątrz [emoji173] Coś pięknego [emoji7]
Co dziś robicie na obiad? Nie mam kompletnie pomysłu... [emoji52]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Cześć Dziewczyny! Ja już po kawce, pogoda niestety marcowa ale u nas dzisiaj nie ma święta wiec nie mamy jakiś specjalnych planów. Za to weekend ma być piękny wiec planujemy wstępnie zoo w sobotę a w niedziele idziemy na komunie
Bum dzięki za info, ja tez to zamówię ale najpierw imię trzeba wybrać :)
AnScarlett z ta praca męża to rzeczywiście beznadzieja, jak pracuje na stała umowę to nie powinno to mieć miejsca (bo w innych przypadkach np działalności to nie raz już słyszałam o dużym naciąganiu ludzi na starcie) Jakby co to na tej stronie która napisałam to jest tez kategoria pracy :) może tam coś będzie sensownego. I polecam znaleźć prace u Niemca bo niestety Polacy dają dużo gorsze warunki jeśli chodzi o płace, zależy tez co mąż robi
Ja jestem jeszcze w piżamie, jakos mi się nie spieszy, porządek jest, obiad mam, jak mąż wróci z pracy to jedziemy na zakupy
On teraz pracuje jako kurier w DHL, ogólnie bardzo lubi jeździć i same takie pracę miał jako przedstawiciel itd. Teraz ma wpisywane inne godziny, a paczek dają jak na 2 osoby :(

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

Cześć dziewczyny:) ja tez dzisiaj pospalam ale wczoraj dosyć późno wróciliśmy do domu od znajomych. W nocy jakoś tak dziwny ból, jakby kłucie w lewym posladku ale na szczęście przeszło, nie wiem co to mogło być [emoji15] Dzisiaj pewnie pojedziemy do teściów i dzień zleci.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny [emoji4] Aaaale dziś pospałam [emoji16]I czuję że dalej mogłabym spać [emoji12] Miałam na dziś ambitny plan pojechać z małym do parku dinozaurów Ale on już zaplanował sobie dzień [emoji23] Poszedł z dziećmi z sąsiedztwa na plac zabaw i siłownię pod chmurką [emoji6]
Moje drugie dziecko postanowiło zrobić matce niespodziankę i tak buszowało przed chwilą że było widać te ruchy na zewnątrz [emoji173] Coś pięknego [emoji7]
Co dziś robicie na obiad? Nie mam kompletnie pomysłu... [emoji52]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Ja robię tą zupę pieczarkowo-porowa z mięsem mielonym :)

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witam wszystkie Panie! Wiem, że nikt nie lubi takich postów. Możliwe, że mało kto je w ogóle czyta. Jednak zwracam się do Was z ogromną prośbą. Jestem studentką III-roku dietetyki i właśnie jestem na etapie pisania pracy licencjackiej, której tematem jest sprawdzenie wiedzy dotyczącej wpływu jodu na organizm człowieka oraz znajomości produktów obecnych na rynku polskim suplementowanych w jod. Chciałabym, żebyście pomogły mi, wypełniając ankietę skierowaną do Pań w ciąży. Wiem, że grupa została utworzona w innych celach, ale liczę na wyrozumiałość i chęć pomocy. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego przyszłym mamom ! Link do: Charakterystyka spożycia obecnych na rynku polskim produktów suplementowanych w jod.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry