reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Justa a ja na fb wyczaiłam że my te same korzenie mamy :) Twoje miasto to moje miasto rodzinne, do którego mam taką cichą nadzieję że kiedyś wrócę ;)

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To jak kiedys bedziesz to moze sie spotkamy...
Ja tez juz was po krotce ogladnelam...tetaz chociaz bedziemy wiedzialy jak wygladamy w calosci a nie tylko nasze brzuchy...

Ja dzis cala nic spalam....nawett ostatnio siusiu nie wstaje...
Maz poszedl do pracy bedzie dopiero kolo 15....u nas dzis zimno...a grilla to chyba w domu sobie moge zrobic...
Mam.nadzieje ze wreszcie przyjdzie ta wiosna bo narazie sie nie zapowiada....
Milego dzionka i grillowania

Ja nadal nie śpię :) ale teraz już naprawdę idę
Ta zawieszka jest świetna, koniecznie tez taka chce ale nie wiem gdzie tutaj u mnie mogę taka kupić. Zamawiałas z jakiejś strony czy gdzieś u siebie? Bo tez bym chetnie zamówiła jak już ustalimy imię :)
Ze stronki na fb
Ręczne robotki mamy i córki [emoji4]
1493793957-aaaaaa.png

Hejka ja wstałam, ale cos chyba krzywo spalam bo bzuh mnie boli ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]

Zobacz załącznik 804850 AnScarlett a może łóżko potrzebujecie do spania zamiast materaca?:)
Jak znajdziecie mieszkanko to sobie pokupujecie wg waszego stylu ale narazie myśle ze byłoby wygodniej, jak brzuch będzie większy to nie będzie tak łatwo wstać z materaca ;)
Gdzieś w Monachium ktoś chce za darmo oddać jakby co :)
Dzięki Kochana, zaraz pobuszuje tam :)

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

Cześć dziewczyny!
Strasznie dawno nie pisałam. Kiepski okres miałam jak sobie policzyłam to chyba 3 tyg minęły[emoji33][emoji33][emoji33]
Starałam się czytać Was na bieżąco, choć same wiecie, że to wyzwanie[emoji16]
W skrócie:
Po prenatalnych w porządku, ryzyko jest, ale głównie zawyżone przez komputer z racji mojego wieku.
Maleństwo wciąż nie pokazało się w całej okazałości, więc nie wiem jeszcze czy to syn czy córka.
Za to daje już o sobie znać kopniaczkami [emoji2][emoji2][emoji2]
Niepokoi mnie tylko mocz, 2 razy wyszły mi bakterie, pomimo brania uroseptu i żuravitu, zrobiłam posiew, wyniki jutro.
Witam nowe mamy![emoji253][emoji253][emoji253]
Cudne zakupy robicie. Ja jeszcze nic nie mam, nawet skarpetek [emoji13]
Co do imion, to dla dziewczynki na pewno Mariannna/Marianka a dla chłopca kłopocik [emoji6] ogłosiłam plebiscyt wśród znajomych [emoji28]
Chyba tyle, tak na szybko.
Udanej reszty Majówki!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Część dziewczyny :) Ja teraz jak siedzę cały dzień sama, to buszuje po Internecie. Wczoraj znalazłam mężowi pracę, bo ma coraz bardziej nienormowane godziny i zaczęłam się już wkurzac. Pisałam z facetem od pracy i dzisiaj M stwierdził, ze chce do niego numer, bo ma tak duzo, ze się dzisiaj chyba do 21 nie wyrobi. Poszedł do pracy o 7:20 i wróci gdzieś 21:30. Masakra, ja siedzę sama a on ledwo żyje. A kasy z tego nie ma, bo płacą mu jak za 8h.

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry