ewcia12310
Aktywna w BB
Ja rowniez sie podpinam pod prosbe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rowniez sie podpinam pod prosbe
Justa a ja na fb wyczaiłam że my te same korzenie mamy Twoje miasto to moje miasto rodzinne, do którego mam taką cichą nadzieję że kiedyś wrócę
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ze stronki na fbJa nadal nie śpię ale teraz już naprawdę idę
Ta zawieszka jest świetna, koniecznie tez taka chce ale nie wiem gdzie tutaj u mnie mogę taka kupić. Zamawiałas z jakiejś strony czy gdzieś u siebie? Bo tez bym chetnie zamówiła jak już ustalimy imię
Dzięki Kochana, zaraz pobuszuje tamZobacz załącznik 804850 AnScarlett a może łóżko potrzebujecie do spania zamiast materaca?
Jak znajdziecie mieszkanko to sobie pokupujecie wg waszego stylu ale narazie myśle ze byłoby wygodniej, jak brzuch będzie większy to nie będzie tak łatwo wstać z materaca
Gdzieś w Monachium ktoś chce za darmo oddać jakby co
A ja mogę prosić o linka?Nie możesz [emoji38]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]
Dzien dobry
Justa my z jednego miasta, tylko ja juz tam nie mieszkam, ale czesto bywam