reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
spokojnie jeszcze czas zeby sie wyjaśniło , może to być widoczne ciałko żółte i zarodek i Ciebie
ja sobie tak w nocy pomyślałam ze bliźniaki to rozwiązały by wszystkie moje niejasności i dylematy. Ale to tak żartem, byle choć jedno i zdrowe
Jakie wy jesteście wszystkie młode, czuje się przy was jak wapniak

reklama
Dziewczyny to mój pecherzyk, ciałko żółte i podobno gdzieś tam jest milimetrowy zarodek :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170207_090355.jpg
    20170207_090355.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 88
ewegub a dopegyt bierzesz?

hajmal no zapewne sie to wyjaśni za tydzień w środę [emoji4]
Dokładnie 1 dzidzia z pięknym serduszkiem starczy [emoji4]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

Witam nowe mamusie. [emoji4]
Mi też 1 zdrowa dzidzia wystarczy, ja wolała bym nie mieć teraz bliźniaków chociaż zawsze o nich marzyłam. Nie dałabym rady.
Już teraz jestem pełna obaw co to będzie i jak pogodzić wszystkie obowiązki. Syna do szkoły i dwójka małych szkrabow w domu.[emoji1]

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rzygam jak kot. Odkad wstalam mialm juz 4 wizyty w WC masakra. Oprocz tego migrena ktora doskwierala mi przed ciaza dopadla mnie i teraz i boli ze zdwojona sila, wzielam paracetamol ciekawe czy pomoze. . . .

Nie biorę póki co nic 15 lutego mam wizytę, ale dopegyt zatrZymuje u mnie wodę i jest jeszcze gorzej wykluczyłam sól i cukier dużo odpocZywam .. byleby do wizyty ..

Witajcie :) widzę nowe mamy gratulacje :) spokojnych 9 miesięcy :)
Spark nie mogłam dziś spać tak się denerwowałam ale bardzo się cieszę że wszystko ok i jest mały groszek :* jeszcze raz gratulacje.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje wszystkim nowym mamom ^^ Mnie tylko martwi nie wiem czy tak macie ale jak sie budze to mam podbrzusze w kolce jak kichlam to zabolało i jak sie rozciągałam to prawy bok bol straszny. Cycki bola i mam wieczorne mdłosci ale male.

reklama
Hejmal, a Ty ile masz lat?

Za bliźniaki dziękuje. Nie wiem jak można ogarniać bliźniaki... na moja jedną jak sie urodziła to rąk nie starczało - cały czas sie darła, cały czas coś.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry