reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Spark gratuluje bety. Ja tez tam widze kropeczke na zdjeciu.
Bum moze i blizniaki ;)
Ja sie na razie boje tabelki nieech badania najpierw dobrze wyjda.
Z objawow to ciagle glodna jestem, troche czuje piersi, podbrzusze boli bardzo rzadko, ciagle bym spala bo jestem zmeczona za to w nocy sie budze, dokuczaja mi zapachy i od wczoraj mnie mdli.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emenems, mam to samo: w ogóle sobie nie mogę wyobrazić pojęcia "drugie dziecko". Moja juz 2+, ale dopiero co dzidziuś był i świat sie kręci w okol niej.

Bum, sa tam jakies kropki, ale wydaje mi sie, ze to normalne. Na pewno bym sie nie przejmowała.

Nie mam żadnych objawów. Nie mam specjalnie apetytu. W pierwszej ciąży też nic nie miałam, aż sie martwiłam, ale zdrowa, ładna córcia :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja raz cierpie na bezsennosc w nocy mdli mnie zawsze po jedzeniu. Raz gorąco raz zimno a na dodatek cierpie na zaparcie.Piersi bolały mnie przed spodziewanym okresem teraz mniej.Od czasu do czasu zakuje mnie podbrzusze .Z pierwsza ciąża bez objawowo oprócz brak @

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja znowu nic oststnio po górach chodziłam w 5tygodniu wtedy mnie dopadło w 7 tygodniu oczywiscie brak objawow tez mnie martwi ale coz, nic nie zrobie do marca na wizyte musze czekac.

Ja juz sie ogarnelam jem sniadanie zaraz budze mała i sie szykujemy do przedszkola

Ja znowu nic oststnio po górach chodziłam w 5tygodniu wtedy mnie dopadło w 7 tygodniu oczywiscie brak objawow tez mnie martwi ale coz, nic nie zrobie do marca na wizyte musze czekac.

Ja juz sie ogarnelam jem sniadanie zaraz budze mała i sie szykujemy do przedszkola

Nie martw się jak pisałam z pierwsza ciąża bez objawowo nawet piersi mnie nie bolały jakby nie brak @ nie wiedziałabym że jestem.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie boli brzuch przez większą część dnia, a rano i wieczorem szczególnie, sutki tylko jak dotknę, nic więcej:)

Doo tabelki: Spark, Śląsk, 26 lat (chyba, że rocznikowo to 27) pierwszy dzidziuś, termin na 7 pazd. Ii kolejna wizyta 14.02

Jest nas coraz wiecej, super:))

Mi po tygodniu zatoki w koncu puscily po inhacjach amolem... wiec czuje sie troche lepiej :) za to mdlosci i wymioty na calego, oh uroki stanu blogoslawionego...

Lovia a nawet nie widzę bo na apce siedze [emoji38]

hajmal wiesz, ze o tym samym wczoraj pomyslalam , ale jaja by były jakby Nessi tak zarazala [emoji23]

xjennyx przejmować sie nie przejmuje , wygląda ro trochę jak dwa kropki [emoji14]

A swoją drogą Dzień Dobry [emoji41]

Spark tez mnie mega bola , jakby mnie ktoś za nie ciągnął nie widomo ile [emoji23]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

Witam nowe mamusie.
Ale jestem dzisiaj do d... a do 14 w pracy. Oczy mi się zamykają, wszystko stoi w gardle i na dodatek moja koordynacja jest jak po dobrym winie. Jak przetrwać ten dzień?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kilkanaście godzin nie zaglądałam a tu kolejne 10 stron ! Ja mdłości mam cały czas ale póki co bez wymiotow ! DZiewczyny przytylyscie coś ? Mi w pierwszej ciąży waga skakala ! dnia na dzień coraz więcej .. zakonczyla się ostra gestoza czyli stanem przedrzucawkowym .. zwlekalam strasznie długo z druga ciąża córka ma już 9 lat.. boję się że to wsZystko się.powtorzy .. ciśnienie już wysokie .. A to dopiero 6 tydZień :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry