reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja 15go powinnam mieć podobnie , więc liczę nawet na serduszko :)

reklama
Dziewczyny, a jak się czujecie?

Całkiem dobrze natomiast chce mi sie siku a na metr sie nie ruszę od 22.30 corka ryczy i krzyczy i chyba to czwórki idą... Dopadają ja co pare tygodni jeszcze nid wyszły wiec bede super wyspana w pracy[emoji23]
Bidulka sie meczy - szykujcie sie za jakies dwa lata Hahahahahha

Mnie tylko senności popołudniowe dopadają.

Dziewczyny jak za duzo marudze o córce to przystopujcie:)

Ta ciaza oprocz kresek na teście wogole nie dociera do mnie nie za bardzo rozumiem pojęcie "drugie dxiecko" dopiero co ona była kruszyneczka i całe zycie kreci sie wokół niej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja powiem Wam, ze 1 dzień kiedy nie pojawiła się miesiączka zaczęły mnie boleć piersi i tak mnie bolą cały czas. Jestem śpiąca, ale to da się znieść i strasznie mnie mdli rano i wieczorem, gorzej rano. Dzisiaj już prawie zwymiotowalam, bo zakrecilo mi się w głowie, ciemno przed oczami i mnie strasznie zemdlilo.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

An mnie cyc mega boli , jajniki dają znać, mdłości lekkie przeważnie na wieczór się nasilają [emoji4]

Roza no i super do tabelki wpadasz? [emoji4]

Tak patrzę na te moje ranne USg i wide tam 2 kropki w pęcherzyku albo mam omamy już [emoji58] rano tego nie widziałam [emoji23]
1486423393-aaaaaa.jpeg

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

Ostatnia edycja:
Moje dane do tabelki: 27 lat, Gdańsk, tp: 1.10.2017, wizyta: 2.03, 1. ciąża :)

Pokoiku na razie nie urządzamy, bo i tak dziecko będzie u nas w sypialni - planuję dostawkę zamiast łóżeczka albo spanie z nami w dużym. Za to rozglądam się już za wózkami i fotelikami, ale jeszcze nie mam preferencji - na razie tylko oglądam jakie ludzie mają ;)

Moje dane do tabelki: 27 lat, Gdańsk, tp: 1.10.2017, wizyta: 2.03, 1. ciąża :)

Pokoiku na razie nie urządzamy, bo i tak dziecko będzie u nas w sypialni - planuję dostawkę zamiast łóżeczka albo spanie z nami w dużym. Za to rozglądam się już za wózkami i fotelikami, ale jeszcze nie mam preferencji - na razie tylko oglądam jakie ludzie mają ;)

Ja tez Gdańszczanka :) zaspa z pochodzenia.

Dostawaka rewelacja mi sie sprawdziła teraz spi z nami :)

Ja mam Jedo Fyn wozek i generalnie super bedzie dla drugiego ale rama ciezka i nie raz klelam jak szewc wkładając ja do bagażnika.

Za to nosidło i teraz drugi fotelik mam cybex i polecam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wszystkim! Mój termin wychodzi na 9 X 2017, test zrobiłam w sobotę i nie mam jeszcze żadnych objawów. Przy pierwszym dziecku były tkliwe piersi, teraz jeszcze nic :>

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry