- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AnScarlett
Fanka BB :)
Dziewczyny, a jak się czujecie?
ja 15go powinnam mieć podobnie , więc liczę nawet na serduszko
Ja 16
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, a jak się czujecie?
Całkiem dobrze natomiast chce mi sie siku a na metr sie nie ruszę od 22.30 corka ryczy i krzyczy i chyba to czwórki idą... Dopadają ja co pare tygodni jeszcze nid wyszły wiec bede super wyspana w pracy[emoji23]
Bidulka sie meczy - szykujcie sie za jakies dwa lata Hahahahahha
Mnie tylko senności popołudniowe dopadają.
Dziewczyny jak za duzo marudze o córce to przystopujcie
Ta ciaza oprocz kresek na teście wogole nie dociera do mnie nie za bardzo rozumiem pojęcie "drugie dxiecko" dopiero co ona była kruszyneczka i całe zycie kreci sie wokół niej
AnScarlett
Fanka BB :)
Ja powiem Wam, ze 1 dzień kiedy nie pojawiła się miesiączka zaczęły mnie boleć piersi i tak mnie bolą cały czas. Jestem śpiąca, ale to da się znieść i strasznie mnie mdli rano i wieczorem, gorzej rano. Dzisiaj już prawie zwymiotowalam, bo zakrecilo mi się w głowie, ciemno przed oczami i mnie strasznie zemdlilo.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
An mnie cyc mega boli , jajniki dają znać, mdłości lekkie przeważnie na wieczór się nasilają [emoji4]
Roza no i super do tabelki wpadasz? [emoji4]
Tak patrzę na te moje ranne USg i wide tam 2 kropki w pęcherzyku albo mam omamy już [emoji58] rano tego nie widziałam [emoji23]
Roza no i super do tabelki wpadasz? [emoji4]
Tak patrzę na te moje ranne USg i wide tam 2 kropki w pęcherzyku albo mam omamy już [emoji58] rano tego nie widziałam [emoji23]
Ostatnia edycja:
Moje dane do tabelki: 27 lat, Gdańsk, tp: 1.10.2017, wizyta: 2.03, 1. ciąża
Pokoiku na razie nie urządzamy, bo i tak dziecko będzie u nas w sypialni - planuję dostawkę zamiast łóżeczka albo spanie z nami w dużym. Za to rozglądam się już za wózkami i fotelikami, ale jeszcze nie mam preferencji - na razie tylko oglądam jakie ludzie mają
Pokoiku na razie nie urządzamy, bo i tak dziecko będzie u nas w sypialni - planuję dostawkę zamiast łóżeczka albo spanie z nami w dużym. Za to rozglądam się już za wózkami i fotelikami, ale jeszcze nie mam preferencji - na razie tylko oglądam jakie ludzie mają
Moje dane do tabelki: 27 lat, Gdańsk, tp: 1.10.2017, wizyta: 2.03, 1. ciąża
Ja tez Gdańszczanka zaspa z pochodzenia.
Dostawaka rewelacja mi sie sprawdziła teraz spi z nami
Ja mam Jedo Fyn wozek i generalnie super bedzie dla drugiego ale rama ciezka i nie raz klelam jak szewc wkładając ja do bagażnika.
Za to nosidło i teraz drugi fotelik mam cybex i polecam
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.