reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jutro wstawię fotkę bo mąż już śpi i nie chce go budzić :) Zarodek był tak mały, że nawet nie dało się go zmierzyć. Słabo jak na 7 tydzień.. W opisie mam napisane: nie wykryto echa zarodka ale lekarka mówiła, że coś jest. Nie wiem jak ja te 2 tygodnie przetrwam.

reklama
Bum to jeszcze ja
33 lata, W-wa, 15.10.17, 13 luty, ciąża 4, synek 8/2009, aniołek 9/2014, córcia 11/2015

Po raz drugi w październikowych mamach [emoji38]

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom

Powycieram ta moja nieszczęsna podłogę i wam dopisze [emoji4]

Puczi trzeba uzbroić sie w cierpliwość [emoji5]

Kornelcia ooo jak fajnie [emoji4] ciekawa jestem kiedy mi wyjdzie tp, bo jakna początek października to będę 2 raz wrześniowa mamą bo u mnie 100%cc [emoji4]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

Spark ooo jaka beta [emoji33] Gratulacje , rosnij zdrowo ! [emoji4] pokaż kropka [emoji4]
Eeee u mnie też 5tc2dni [emoji38]

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

Po wizycie :) beta prawie 4000, tydz. 5 z groszem chyba, zdjęcie kropka dostałam :) wszystko super póki co :)

U mnie wg moich obliczeń tak samo :D Nie da się wkleić zdj., pisze mi, że żadna aplikacja nie potrafi otworzyć pliku ;/ albo czekaj, z lapka ogarne

Spark jak na 5 tygodniowego kropka to ładnie [emoji4][emoji4] ile miał pęcherzyk?

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry