reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Masakra

Co robia z ta metalowa butelka?

O ochraniaczu to slyszalam ze nie jest najlepszym rozwiazaniem. Ja Jasiowi zakladalam ale i tak byl wyobijany. Dla maluszka kupie nowa posciel ale bez ochraniacza i baldachimu. Baldachimek zrobie sama z firanki moskiterki i to tylko na poczatek zeby swiatlo nie razilo maluszka.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
An Scarlett w Holandii.
Hajmal wlewasz w nią gorącą wodę. Potem wkładasz w taki frotowy woreczek i maluszkowi pod poszewkę. On ma za zadanie ogrzewać. Pamiętam jaka Pani była zdziwiona że my w Polsce nie używamy i pyta się siostry co robimy jak dziecku jest zimno.
Ja kupię z ochraniaczem ale takim krótkim. A nad baldachimem się zastanawiam.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam lozeczko takie zwykłe białe , 2 tyg juz stoi w kartonie a dzisiaj je otworzył dopiero [emoji23]
Pościel mam z ochraniaczem takim krotkim , ale chce jeszcze cały komplet z tym baldachimem zamówić [emoji4]
1493497405-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d [emoji272]

A ja na razie nic nie kupiłam. Na usg połówkowym mam nadzieję poznać płeć i upewnić się że wszystko ok i wtedy dopiero zacznę kompletować wszystko..
Dobranoc Kobietki. Spokojnej nocy.

U nas dziecko sie ubiera a w pokoju jest cieplo, no coz co kraj to obyczaj.

Bum ja lozeczko mam prawie identyczne z ta roznica ze w kolorze drewna. Dokupie do niego jeszcze te pojemniczki na drobiazgi w ikei zeby bylo wszystko pod reka.
Przegladalam ciuszki na necie, zracji tego ze doktor siusiaczka nie dopatrzyl to dosc dlugo sukienki ogladalam. Jestem przerażona cenami z Jasia mam duzo ubran i czesc sie przyda ale te z traktorami itp nie bardzo.
Poczekam i po polowkowym jak bedzie dobrze z moja szyjka pojde pare razy na ciuchy. Zeby cos dziewczęcego kupic. Bo kupic jeden pajac welurowy i dac za niego 45 zl to juz lekka przesada. Tam sa takie ladne sukieneczki, kurteczki, cudenka za pare zlotych czasem nawet z metkami. Jeszcze jedna rzecz mnie przeraza kolor rozowy a gdzie pozostale kolory, np na olx zestaw ubran uzywanych 62,69,72 i kolor rozowy na kazdym ciuchu - dramat.

U nas dziecko sie ubiera a w pokoju jest cieplo, no coz co kraj to obyczaj.

Bum ja lozeczko mam prawie identyczne z ta roznica ze w kolorze drewna. Dokupie do niego jeszcze te pojemniczki na drobiazgi w ikei zeby bylo wszystko pod reka.
Przegladalam ciuszki na necie, zracji tego ze doktor siusiaczka nie dopatrzyl to dosc dlugo sukienki ogladalam. Jestem przerażona cenami z Jasia mam duzo ubran i czesc sie przyda ale te z traktorami itp nie bardzo.
Poczekam i po polowkowym jak bedzie dobrze z moja szyjka pojde pare razy na ciuchy. Zeby cos dziewczęcego kupic. Bo kupic jeden pajac welurowy i dac za niego 45 zl to juz lekka przesada. Tam sa takie ladne sukieneczki, kurteczki, cudenka za pare zlotych czasem nawet z metkami. Jeszcze jedna rzecz mnie przeraza kolor rozowy a gdzie pozostale kolory, np na olx zestaw ubran uzywanych 62,69,72 i kolor rozowy na kazdym ciuchu - dramat.

Z młodą miałam to samo , prawie wszędzie róż [emoji6] ale ja nawet lubie , wiec zbytnio mi nie przeszkadzało hehe [emoji4] z dziewczynkami to kuzwa nigdy w ciąży nie wiadomo czy siurek nie wyrośnie , bo odpaść to juz ciężko hehe [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d [emoji272]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry