reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dopiero ogarnelam mieszkanie , padam na ryjek [emoji25]

Dobrej nocy [emoji113]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d [emoji272]

reklama
Ja posciel pozwole wybrac Jasiowi. On bardzo przezywa a to sprawi mu przyjemnosc. Wiec na pewno bedzie kolorowa. Chciala bym na zime kupic flanelowa zeby byla cieplejsza.

Gardlo mnie boli, zatoki wrocily. Wypilam wczoraj z 8 goracych herbat a teraz latam do wc co chwilę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja już spakowana, czekam aż zmywarka skończy mycie i idę spać:)
Odezwę się jutro jak dolecimy.
Pozdrawiam:)

Sunday ale Ci zazdroszczę :-) udanej podróży ;-)

igusiad zapewne tak
emoji3.png

Mi co ciekawe tam gdzie robię preantalne powiedzieli, ze wcale to nie jest prawda , ze dzidzia np zaciska nogi i nie widać płci , tylko od sprzętu usg i oka lekarza to bardzo duzo zalezy
emoji5.png

Moj P po 6 godzinach dopiero skręcił komode do młodego
emoji23.png
emoji23.png
na tapete nie patrzcir bo moj utalentowana mąż nie wiedział, ze do wzoru
emoji48.png
emoji48.png

1493502996-aaaaaa.jpeg

emoji170.png
emoji172.png
emoji169.png
emoji171.png
emoji170.png
emoji172.png
emoji169.png
emoji171.png
emoji170.png

Lenusia 24.09.2014
emoji254.png

Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d
emoji272.png

Haha ;-) masz przynajmniej oryginalną ścianę w pokoju ;-)

Ja posciel pozwole wybrac Jasiowi. On bardzo przezywa a to sprawi mu przyjemnosc. Wiec na pewno bedzie kolorowa. Chciala bym na zime kupic flanelowa zeby byla cieplejsza.

Gardlo mnie boli, zatoki wrocily. Wypilam wczoraj z 8 goracych herbat a teraz latam do wc co chwilę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pij ciepłą wodę z miodem :-) miód naprawdę pomaga przy ból u gardła, sprawdzone ;-)

Hej laski, ja wczoraj tak się narobilam, ze padam jak mrówka, zaraz idę sie wykąpać, bo wczoraj kręgosłup mi nie dał... Ale musiałam już to ciasto skończyć i sprzątnać w kuchni, bo nie mogłam patrzeć na ten bałagan... dziś za to do wieczora nic nie robię. Jedziemy do mamy do Kielc, wrócimy po południu to pewnie wezmę męża w obroty i sprzatniemy resztę domu i kuchnie w podwórku, bo zaczyna się sezon grillowy, to żeby tam jakoś to wyglądało :-)

Co do pościeli, to ja kupię pościel z haftem ;-)

kolekcje/posciel-haftowana-kajka/mis

Link do: Kieczmerski, producent najwyższej jakości produktów dziecięcych: pościel niemowlęca, dziecięca,dla niemowląt, pościel haftowana,

Link do: Kieczmerski, producent najwyższej jakości produktów dziecięcych: pościel niemowlęca, dziecięca,dla niemowląt, pościel haftowana,

Pewnie któraś z tych, a jak nie z tych, to na pewno od tego producenta. Też chce 4 el- Z baldachimem, ale takim tiulowym jak. Drukowane kolorowe są z baldachimem materiałowym :-)
Pamiętam jak pracowałam w hurtowni niemowlecej 3 lata temu to bardzo dobrej jakości produkty ta firma miała. No i trzeba przyznać, ze piękne te pościele ;-) rożek pewnie dokupie też taki do pościeli ;-)

Ewkap666 u mnie brzucha rzeczywiście nie da sie wciągnąć czy ukryć ale też nie mam zamiaru ukrywaç bo mi się podoba. :-)
Fotobrzuszki raczej malusie ale wszystkie cudne!
Nagotowałam sie garów: obiad, zupka z botwinki, młoda kapustka. Jeszcze odwiedziła mnie siostra cioteczna z chrześniakiem (zaproszenie na komunie) i z 2-letnimi blizniakami- mimo że łobuziaki to takie słodkie maluchy..
Chwilę odpoczywam i jeszcze muszę pita siostry rozliczyć.. Miałam jeszcze jechać do sklepu ale już chyba nie dziś...
Pisałyście coś niedawno o acetonie- że na paznokcie nie można stososować.. A czym zmywać lakier? Czy są zmywacze bez acetonu? Zawsze mialam krótkie a teraz rosną jak szalone i maluję.
Są zmywacze bez acetonu, chociażby w Biedrze [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

igusiad zapewne tak [emoji3]
Mi co ciekawe tam gdzie robię preantalne powiedzieli, ze wcale to nie jest prawda , ze dzidzia np zaciska nogi i nie widać płci , tylko od sprzętu usg i oka lekarza to bardzo duzo zalezy[emoji5]

Moj P po 6 godzinach dopiero skręcił komode do młodego [emoji23][emoji23] na tapete nie patrzcir bo moj utalentowana mąż nie wiedział, ze do wzoru [emoji48][emoji48]
1493502996-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d [emoji272]
Mamy identyczną tapetę u nas w pracy, bardzo elegancka [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Cześć z rana [emoji6] Padłam wczoraj nawet nie wiem kiedy [emoji33] Tort dekorowaliśmy razem z Piotrusiem więc gości już możemy przyjmować [emoji16] Jeszcze wczoraj się dowiedziałam że moje dziecko nazapraszało kolegów na urodziny więc będzie dziś Sajgon [emoji23]
1493531909-aaaaaa.jpeg

A na obiad dziś planujemy grilla, o ile pogoda pozwoli [emoji16] Przygotowałam już wczoraj pieczarki faszerowane serkiem i przyprawiłam pierogi, mięso mama przyszykowała więc tylko odpalać [emoji12]
Lecę się ogarniać bo jeszcze trochę do zrobienia mam zanim goście przyjdą [emoji5] Miłego dzionka [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hej. Witam się piękna słoneczna pogoda [emoji5] Koło 10 mąż po mnie przyjedzie i pojedziemy nad wodę na ryby, więc pewnie dziś się nie będę udzielać. Życzę wszystkim udanej niedzieli. Buziaki

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry