reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dopiero ogarnelam mieszkanie , padam na ryjek [emoji25]

Dobrej nocy [emoji113]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d [emoji272]

reklama
Ja posciel pozwole wybrac Jasiowi. On bardzo przezywa a to sprawi mu przyjemnosc. Wiec na pewno bedzie kolorowa. Chciala bym na zime kupic flanelowa zeby byla cieplejsza.

Gardlo mnie boli, zatoki wrocily. Wypilam wczoraj z 8 goracych herbat a teraz latam do wc co chwilę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja już spakowana, czekam aż zmywarka skończy mycie i idę spać:)
Odezwę się jutro jak dolecimy.
Pozdrawiam:)

Sunday ale Ci zazdroszczę :-) udanej podróży ;-)

igusiad zapewne tak
emoji3.png

Mi co ciekawe tam gdzie robię preantalne powiedzieli, ze wcale to nie jest prawda , ze dzidzia np zaciska nogi i nie widać płci , tylko od sprzętu usg i oka lekarza to bardzo duzo zalezy
emoji5.png

Moj P po 6 godzinach dopiero skręcił komode do młodego
emoji23.png
emoji23.png
na tapete nie patrzcir bo moj utalentowana mąż nie wiedział, ze do wzoru
emoji48.png
emoji48.png

1493502996-aaaaaa.jpeg

emoji170.png
emoji172.png
emoji169.png
emoji171.png
emoji170.png
emoji172.png
emoji169.png
emoji171.png
emoji170.png

Lenusia 24.09.2014
emoji254.png

Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d
emoji272.png

Haha ;-) masz przynajmniej oryginalną ścianę w pokoju ;-)

Ja posciel pozwole wybrac Jasiowi. On bardzo przezywa a to sprawi mu przyjemnosc. Wiec na pewno bedzie kolorowa. Chciala bym na zime kupic flanelowa zeby byla cieplejsza.

Gardlo mnie boli, zatoki wrocily. Wypilam wczoraj z 8 goracych herbat a teraz latam do wc co chwilę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pij ciepłą wodę z miodem :-) miód naprawdę pomaga przy ból u gardła, sprawdzone ;-)

Hej laski, ja wczoraj tak się narobilam, ze padam jak mrówka, zaraz idę sie wykąpać, bo wczoraj kręgosłup mi nie dał... Ale musiałam już to ciasto skończyć i sprzątnać w kuchni, bo nie mogłam patrzeć na ten bałagan... dziś za to do wieczora nic nie robię. Jedziemy do mamy do Kielc, wrócimy po południu to pewnie wezmę męża w obroty i sprzatniemy resztę domu i kuchnie w podwórku, bo zaczyna się sezon grillowy, to żeby tam jakoś to wyglądało :-)

Co do pościeli, to ja kupię pościel z haftem ;-)

kolekcje/posciel-haftowana-kajka/mis

Link do: Kieczmerski, producent najwyższej jakości produktów dziecięcych: pościel niemowlęca, dziecięca,dla niemowląt, pościel haftowana,

Link do: Kieczmerski, producent najwyższej jakości produktów dziecięcych: pościel niemowlęca, dziecięca,dla niemowląt, pościel haftowana,

Pewnie któraś z tych, a jak nie z tych, to na pewno od tego producenta. Też chce 4 el- Z baldachimem, ale takim tiulowym jak. Drukowane kolorowe są z baldachimem materiałowym :-)
Pamiętam jak pracowałam w hurtowni niemowlecej 3 lata temu to bardzo dobrej jakości produkty ta firma miała. No i trzeba przyznać, ze piękne te pościele ;-) rożek pewnie dokupie też taki do pościeli ;-)

Ewkap666 u mnie brzucha rzeczywiście nie da sie wciągnąć czy ukryć ale też nie mam zamiaru ukrywaç bo mi się podoba. :-)
Fotobrzuszki raczej malusie ale wszystkie cudne!
Nagotowałam sie garów: obiad, zupka z botwinki, młoda kapustka. Jeszcze odwiedziła mnie siostra cioteczna z chrześniakiem (zaproszenie na komunie) i z 2-letnimi blizniakami- mimo że łobuziaki to takie słodkie maluchy..
Chwilę odpoczywam i jeszcze muszę pita siostry rozliczyć.. Miałam jeszcze jechać do sklepu ale już chyba nie dziś...
Pisałyście coś niedawno o acetonie- że na paznokcie nie można stososować.. A czym zmywać lakier? Czy są zmywacze bez acetonu? Zawsze mialam krótkie a teraz rosną jak szalone i maluję.
Są zmywacze bez acetonu, chociażby w Biedrze [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

igusiad zapewne tak [emoji3]
Mi co ciekawe tam gdzie robię preantalne powiedzieli, ze wcale to nie jest prawda , ze dzidzia np zaciska nogi i nie widać płci , tylko od sprzętu usg i oka lekarza to bardzo duzo zalezy[emoji5]

Moj P po 6 godzinach dopiero skręcił komode do młodego [emoji23][emoji23] na tapete nie patrzcir bo moj utalentowana mąż nie wiedział, ze do wzoru [emoji48][emoji48]
1493502996-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d [emoji272]
Mamy identyczną tapetę u nas w pracy, bardzo elegancka [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Cześć z rana [emoji6] Padłam wczoraj nawet nie wiem kiedy [emoji33] Tort dekorowaliśmy razem z Piotrusiem więc gości już możemy przyjmować [emoji16] Jeszcze wczoraj się dowiedziałam że moje dziecko nazapraszało kolegów na urodziny więc będzie dziś Sajgon [emoji23]
1493531909-aaaaaa.jpeg

A na obiad dziś planujemy grilla, o ile pogoda pozwoli [emoji16] Przygotowałam już wczoraj pieczarki faszerowane serkiem i przyprawiłam pierogi, mięso mama przyszykowała więc tylko odpalać [emoji12]
Lecę się ogarniać bo jeszcze trochę do zrobienia mam zanim goście przyjdą [emoji5] Miłego dzionka [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hej. Witam się piękna słoneczna pogoda [emoji5] Koło 10 mąż po mnie przyjedzie i pojedziemy nad wodę na ryby, więc pewnie dziś się nie będę udzielać. Życzę wszystkim udanej niedzieli. Buziaki

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry