reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj narobilyscie i mi chęci na tego kebaba już mąż dzwoni po Amrita

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

reklama
O jaaaaa...udało mi się Was nadrobić od soboty, dałyście czadu :p U mnie weekend minął w rozjazdach więc nie miałam czasu tu zajrzeć, wczoraj też jakoś nie ale już więcej tego błędu postaram się nie zrobić :p U nas wszystko ok :) Nie mogę się doczekać czwartku bo mam wizytę :) Też widziałam że w lidlu od 2.05. mają być te bodziaki kopertowe i tak myślę, że zrobię mój pierwszy zakup dla maleństwa :) Kupię jakieś neutralne kolory chyba że dowiem się w czwartek co tam się kryje :) Ewkap mam nadzieję, że piesek szybko wróci do zdrowia. Dziewczyny czy któraś z Was bierze luteinę podjęzykową? Ja już jej zdzierżyć nie mogę a zastanawiam się jak długo to jeszcze będę musiała brać :/

Jesteś pielęgniarką?

U mnie pogoda bardzo ładna, świeci słoneczko i jest ciepło. Tylko wieje tak, że głowę urywa.

Miałam dziś wizytę. Z Dzidziusiem wszystko dobrze :) waży już 183g. Ale nadal nie znam płci, bo Maluszek zacisnął nóżki i nic nie pokazał :-) :)
Jestem na papierze :) Mam prawo wykonywania zawodu i skonczona magisterke z pielegniarstwa ale pracuje na bloku operacyjnym jako instrumentariuszka i odpowiadam za sprzet i implanty a z pacjentami nie mam wcale kontaktu. My wchodzimy jak pacjent juz spi :)

Ja dzis kupilam wozek, wyhaczylam w baaardzo atrakcyjnej cenie. Ogolnie bedziemy mieli 2 wozki, jeden dla mnie lekki, ktory zmiesci sie do mojego auta, na zakupy, do lekarza itp. A drugi taki z pompowanymi kolami, amortyzowany, na spacery po lesie, rolki itp. jak bedziemy jezdzic autem meza.

1493143232-aaaaaa.jpeg
1493143243-aaaaaa.jpeg
1493143250-aaaaaa.jpeg

Jest świetny! Rozklada sie go w 3 sekundy, wszystko montuje na prawde w chwilunie na klik, po zlozeniu wazy 7,5kg, sklada sie na parasolke, bardzo dobrze sie kieruje. Na dluzsze spacery dla mniejszego dziecka jest niezbyt wygodny ale szybkosc skladania i rozkladania jest meeega!

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

O mamo, wrocilam z zebrania, zjadlam stos kanapek z hummusem i pomidorem. Ale bede miała wzdęcia po tym :-) :)

Dzięki Ewka za rady, jutro sobie kupię.. do tego woda morska i maść majernakowa jeszcze moze być - tak mnie olśniło :D
Kebsa zjadłam.. i powiem, że bez szału był... zawiodłam się, a raczej moje kubki smakowe się zawiodły.. :p
Kurde tak mam nos zatkany a nie mam czym go odetkać....... to będzie ciężka noocccc...... :baffled:

O jaaaaa...udało mi się Was nadrobić od soboty, dałyście czadu :p U mnie weekend minął w rozjazdach więc nie miałam czasu tu zajrzeć, wczoraj też jakoś nie ale już więcej tego błędu postaram się nie zrobić :p U nas wszystko ok :) Nie mogę się doczekać czwartku bo mam wizytę :) Też widziałam że w lidlu od 2.05. mają być te bodziaki kopertowe i tak myślę, że zrobię mój pierwszy zakup dla maleństwa :) Kupię jakieś neutralne kolory chyba że dowiem się w czwartek co tam się kryje :) Ewkap mam nadzieję, że piesek szybko wróci do zdrowia. Dziewczyny czy któraś z Was bierze luteinę podjęzykową? Ja już jej zdzierżyć nie mogę a zastanawiam się jak długo to jeszcze będę musiała brać :/
Mi lekarz kazał odstawić luteinę w 11 tygodniu z dnia na dzień, jednak naczytałam sie w intermecie że powinno się syopniowo zmniejszać dawkę, ostatecznie całkowicie odstawiłam w piątek

Hej Dziewczyny.
Od dłuższego czasu myślimy z mężem o pobraniu krwi pępowinowej Naszego Maleństwa, jakie macie zdanie na ten temat ??? a może któraś z Was lub z Waszych znajomych się na to zdecydowała ?
Jestem ciekawa ja inni do tego podchodzą i jak to działą w praktyce?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Wy tu o kebabach a ja na kolacje chleb ze smalcem i pomidorem hahaha [emoji23]
1493144085-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t0d [emoji272]

reklama
BUM niezła kolacja :-)

ememka też się nad tym zastanawiam, ale nic jeszcze z mężem nie uzgodniliśmy :-)

Sunday jak Cię to pocieszy, to chyba BUM będzie miała gorzej :-D:p

Madagos świetny wózek :-)

Kasia, a dlaczego nie przepisali Ci luteiny dopochwowo? Podobno lepiej się wchłania i nie trzeba się mordować...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry