JustaKacper1986
Fanka BB :)
Ewkaa ja tez ciagle kloce sie z mezem..nie wiem jak on to bidny do konca ciazy wytrzyma...bo widze ze czasami cholera go bierze...i on slowo ja slowo i awantura gotowa...byle do pazdziernika
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justa super spodnie! Też trochę szyję hobbystycznie, ale jeszcze się nie odważyłam sama spodni przerobić. GratulacjeZobacz załącznik 803945
Sama zrobilam...moga byc...jak na pierwszy raz
Bardzo fajne zakupyMy także pokusiliśmy się o pierwsze zakupy ale internetowe, wszystko w promocji
Zobacz załącznik 803946
Też świetna kolekcjaZobacz załącznik 803951 Zobacz załącznik 803952 Zobacz załącznik 803953
Na różowych bodach jest napisane - mała kruszynka.
Hej Kobietki. Jestem tu całkiem nowa. Postanowiłam dołączyc do tego forum, bo na innych panuje cisza. A tu widzę ciekawe dyskusje. Jestem w 17 tygodniu. Pierwsza ciąża. Termin mam na 6 października, z dwóch usg wynika póki co, że będzie chłopczyk. Mieszkam i będę rodzić w Gdańsku.
Troche się inni dziwią, że chłopiec, bo zdecydowanie ciąża odbiera mi urodę Mam mnóstwo wyprysków na plecach i pare też na twarzy. Położna mnie zrugała, że nic nie tyję, a ja - odkąd zniknęły mdłości - objadam się jak słoń, nie wiem gdzie to znika! Przed ciążą ostro ćwiczyłam - bieganie długodystansowe i treningi siłowe z ciężarami. Musiałam odpuścić siłownię, bo tak mi tętno na treningach rosło, że aż się bałam... Mam zadyszkę od wchodzenia po schodach! Ćwiczę w domu lekkie treningi z filmików na youtube.
Także jestem juz po pierwszych małych zakupkach dla synka w Pepco. Znajoma mówiła, że mają tam dość dobrej jakości ciuszki, więc się skusiłam. Naprawde za grosze.
Widzę, że sporo z Was tutaj jest w drugiej lub kolejnej ciąży. Czy możecie może polecić jakiś wózek, który byłby przystosowany do nierównego terenu albo do biegania?
Pozdrawiam Was wszystkie i ślę buziaki!
To mamy podobnie. Moja też 1 ciąża i termin na 4 październikaHej Kobietki. Jestem tu całkiem nowa. Postanowiłam dołączyc do tego forum, bo na innych panuje cisza. A tu widzę ciekawe dyskusje. Jestem w 17 tygodniu. Pierwsza ciąża. Termin mam na 6 października, z dwóch usg wynika póki co, że będzie chłopczyk. Mieszkam i będę rodzić w Gdańsku.
Troche się inni dziwią, że chłopiec, bo zdecydowanie ciąża odbiera mi urodę [emoji14] Mam mnóstwo wyprysków na plecach i pare też na twarzy. Położna mnie zrugała, że nic nie tyję, a ja - odkąd zniknęły mdłości - objadam się jak słoń, nie wiem gdzie to znika! Przed ciążą ostro ćwiczyłam - bieganie długodystansowe i treningi siłowe z ciężarami. Musiałam odpuścić siłownię, bo tak mi tętno na treningach rosło, że aż się bałam... Mam zadyszkę od wchodzenia po schodach! Ćwiczę w domu lekkie treningi z filmików na youtube.
Także jestem juz po pierwszych małych zakupkach dla synka w Pepco. Znajoma mówiła, że mają tam dość dobrej jakości ciuszki, więc się skusiłam. Naprawde za grosze.
Widzę, że sporo z Was tutaj jest w drugiej lub kolejnej ciąży. Czy możecie może polecić jakiś wózek, który byłby przystosowany do nierównego terenu albo do biegania?
Pozdrawiam Was wszystkie i ślę buziaki!
Ewkaa piekne te body gdzie kupilas...
A sa tez body z zakladkami przy ramionkach tez calkiem wygodne do zakladania...ale po porodzie instynkt sie odzywa i jakos tak wuesz jak sie zabrac za ubieranie takiej kruszynki...choc tez mam pietra bo troche minelo odkad dziecko male w domu bylo..
A co do tych spodni myslalam ze to bardziej skomplikowane bedzie...pokazalam mezowi jak wrocil z pracy to myslal ze sobie kupilam...
Ewkaa ja tez ciagle kloce sie z mezem..nie wiem jak on to bidny do konca ciazy wytrzyma...bo widze ze czasami cholera go bierze...i on slowo ja slowo i awantura gotowa...byle do pazdziernika