reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Baśka, trzymam kciuki za powodzenie akcji!! Mam nadzieję że babsko poniesie konsekwencje!!!

Ja ostatnio całe dnie poza domem- biegam z grabiami, zakładamy ogród, przesadzam kwiatki domowe i obsadzam gazony na tarasie- pięknie się robi. Wreszcie mam zielnik!! Oregano, tymianek, lubczyk i szczypiorek :) Jeszcze trochę muszę dokupić- ale nie takich marketowych, a ze szkółek- bo są w normalnym gruncie i da się je uprawiać

reklama
Ja już w domku.Robię zupkę jarzynową a Kamil się bawi.Marzę o spaniu:confused2:
Lody były pyszne a do tego wsunęłam kilogram winogron ciemnych i soczek Kamilowi wypiłam bo nie chciał:sorry:
I mam teraz mdłości:zawstydzona/y: chyba za dużo na raz zjadłam:eek:

No i kolejna nocka Kamila bez pampersa i suche łóżko i jak tak dalej pójdzie to całkiem zapomnimy o pampkach:tak:

Happy wiesz boję się trochę tak zapałką i w ogóle właścicielka mówiła żeby poczekać na eksperta więc wolę poczekać.Co by blok mi w powietrze nie wyleciał:-D
Beti to masz nawał pracy ale podejrzewam ze lubisz takie coś robić,bo ja nie mam zbyt dużo cierpliwości do ogrodowych wyczynów jedynie kwiatki a resztę nie bardzo ale oczywiście jeść lubię:-D jak każdy chyba:sorry:
A Polcia pomaga mamusi?

Nic no uciekam dokończyć gotować zupę i się położę..

Ostatnia edycja:
Halo laseczki czytam Was kiedy mam wolną chwilę, a że teraz pogoda piękna i cały czas poza domem,a wieczorami się staram coś robić to po prostu nie mam kiedy. Myślę o Was często i chciałabym pisać jak kiedyś, choć narazie tylko czytam.
W skrócie napiszę co u nas Zuza łobuzi ;-), do przedszkola się nie dostała jesteśmy na 10 miejscu na liście rezerwowej, ale sądzę, że się nie dostanie, chyba, że cud się stanie. A Polusia to Aniołek jest przekochana gaduła z niej że hoho, ale mało ruchliwa bo tylko by siedziała i stała, a żadne raczki w gre nie wchodzą ;-).
Po świętach ją chrzciliśmy więc wszystko już z głowy.
Baska bardzo dobrze, ze napisałaś skargę ...........nie popuściałabym jędzy...
Alicja fajnie, że mała się dostała.
Dziulka podziwiam za odwagę, ja kiedyś pewnie też bym tak wlaczyła, ale teraz w bym miała w nosie narażanie siebie jakby jakieś debile do sklepu przyszli, ochroniarze po to są ;-).
Joli faktycznie u Was z przedszkolem dziwne te akcje z losowaniem miejsca....ehhh
She ja nie w temacie, a mąż na długo wyjechał?
Beti Pola zazdraszczam ogrodu ile ja bym dała za własny trawnik ehh

no dziewczynki i to tyle bo Polunia właśnie wstała, choć mnie jeszcze nie woła ;-).

Mije dziecie znalazlo smoka gdzieś miała go w skrzynce z zabawkami.. podziubdziała go ja zobaczylam oddala a za chwile przyleciała "schowałas go? to mi nie dawaj" to ok
Sarisa u mnie też jak cieplutko to cale popołudnie w parku a wieczorem i w między czasie łapie sie wszystkiego żeby żeby poodkurzac i żeby jakoś te pokoje wyglądały. a jak bym miala swój ogródek...oj jak ja bym chciała tak sobie pokopać posadzić krzewinki kwiatki...u teściowej to nie to samo co swój.

Baśka, moja Pola to ma huk roboty w piaskownicy- także nie mogłam na nią liczyć. Robić w ziemi za bardzo nie lubię, ale w sumie mój dużo robi- przekopuje i plewi bez problemu :) sam mi truł dupę od kilku dni co z ogródkiem i kiedy robimy!!! Przy kwiatach robię sama bo dla Małżona to zbyteczna praca skoro nie można ich jeść...

sarisa czy ja dobrze widzę? Twoja córa ma na imię Pola?? czy to tylko zdrobnienie?? Ja trawnika mam aż za dużo- gorąco mi jak pomyślę o koszeniu i rozgrabianiu kretowin :/

a Sarisa zapomnialam na zamkniętym i fb jest fotka Amelki z czapą jaką wykonałam ha też moge się pochwalić że coś sama zrobilam i mi się podoba ale i tak nie dorówna Twoim zdolnościom manualnym

witam wieczorem:) melduje ze zyje. u nas rutyna.robota, dom, Leane rozrabiaka.... teraz jest pelnia wiec moje dziecko chodzi nabuzowane niegrzeczne i w nocy odwala jazdy.... dzis od 2h do 4 nie spala myslalam ze jej normalnie klapsiora zapodam... oczywiscie tego nei zrobilam ale potem glizda spala do 9.30. na dworze lato. a w weekend ma qrwa znowu lac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak zwykle... w tygodniu pieknie a na sobote i neidziele dupa.

Dziulka, o , to pogodę macie jak my, w Danii:cool:.Też zawsze na weekend się wściekam.
U nas właśnie już weekend się zaczął- jakieś święto kościelne jutro mają,"Dzień Wielkiej Modlitwy".

Dziulka,Happy u Nas to samo w tygodniu pięknie,słonecznie a weekend chłodno i deszczowo.Mąż się wkurza ciągle bo jakbyśmy chcieli wyjść na spacer to nie można bo pada a tak jak pracuje to grzeje słonko:crazy:
Ten weekend też zapowiadają deszczowy:wściekła/y:

reklama
Melduję się że żyjemy.
Wybaczcie że mało się udzielam ale po prostu nie mam czasu i weny.
Gabrysia ochrzczona, przyjęcie się udało.
Oliwia chora, zaczęło się od zapalenia ucha i tak przeszliśmy na ospę.
Obawiam się o Gabrysię...i nie tylko...
Pogoda nas rozpieszcza więc kiedy mogę to wychodzę z młodszą córką na spacer, bo starsza póki co uziemiona na dobre 2 tygodnie. Strasznie mi jej szkoda
unhappy.gif
Takie ciepło a Ona musi w domu siedzieć.

Do góry