reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
A no czytam właśnie, że chorobowo :-( u dzieciaczków i nie tylko dzieciaczków. A ja jestem wściekła, bo sama zadzwoniłam po rodziców, którzy zarzekali się, że dzieciaki już lepiej się mają. I tak się lepiej miały, że mam teraz problem ehhhhhhhhhhhhhh i do tego się okazało, że owi rodzice w święta mieli po 40 stopni gorączki wrrrrrrrrrrrrrr i nie byłabym zła jakby je sama gdzieś przeziębiła
I mówiłam, do M. że koniec użalania się nad innymi, najważniejsze są dziewcznki i ich zdrowie.
Rysia jaka firma? Zaciekawiłaś mnie i to bardzo pisz pisz, może i ja jakąś inspirację złapię.

no nic zdrówka Wam życzę a zwłaszcza dzieciaczkom. Uciekam spać, bo M. nie ma bo pojechał służbowo w delegacje hahah na narty - ten to ma dobrze.

witam was wieczorem:)
przed ginem udalo mi sie ogarnac chate i upiec miesko na jutro na obiad. latalam jak z piorkiem doslownie. potem do gina. pierwszy raz w zyciu do gina-faceta. pogadal se ze mna. o dziwo wysluchal ze nie trawie leczenia ormonami bo tyje i dostaje glupawki a nie jak moja gin -w dupie miala kazala brac. zbadal mnie powiedzial ze mam ladna szyjke macicy... hmmmmmmm zboczenie jakies chyba bo moja gin tez mowila to samo:p mowilam mu o moim super obfitym @ i dal mi tabletni niegormonalne na to cholerstwo.

z Leane jaja. rano nie chciala isc do niani zbytnio a za to wieczorem darla mordziaka na tatusia jak po nia poszedl !!! on jej chce buty zakladac a Leane wyrwala buty i "nie!!! trzeba je schowac!!!" i poleciala z butami do szafki u niani. za chwile maz mowi no ale trzeba do domku isc. a Leane - nie ide bo sprzatam pokoik - poleciala sprztac pokoik. wszystko byle zostac. w koncu na sile musial ja zabrac z rykiem prawie.

inny temat - zwiekszma dawke zumby i tancow latyno:) zapisuje sie na dwie godziny w sumie pod rzad:))))))) jutro od 19-21 bede zdzierac parkiet:))))))))))) jezzzzzzzzzzzzu doczekac sie nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DAWIDOWE jaki z ciebie zboczuch sie zrobil hahah:))
KANIA ty perwersiaro - od razu dupe wystawiasz!!!!!!!
SARISKA u nas tez chorobowo zaczelismy rok ale juz mija - piatka na dole nam wylazla...
AGUSINKA to zes dala ladnei czadu dzisiaj:))))) tez nieraz tak mam:)
ELONKA klocku jeden przyjedz pliz bo sie stesknilam za toba cholernie...

a gdzie jest ALICJA ??????? ( bo za nia tez)

no i czadersko ze wchodzac moglam se poczytac az 3 strony:)))

Bry...
Rysia
dzięki, daleko mi do laski ale miło usłyszeć że nie jest tak źle :-)
Agusinka właśnie dlatego napisałam że jedyny plus ciąży zimowej, bo z Oliwią w ciąży znacznie lepiej się czułam fizycznie, miałam powera na okrągło no i to ubieranie, wrzuciłaś kiecke na siebie i wychodziłaś a teraz...
Sarisa zdrówka dla Was, mam nadzieję że szybkko przejdzie Wam ten katar i kaszel i nic nie ściemniam :-) Twojemu to dobrze, w delegacje na narty :-)
Dziulka widzę, że jednak praca nie odbiera Ci powera skoro masz jeszcze 2 h siły by się wyżyć na parkiecie :-)
E-lona dzięki :-) A jak Daniel? Zdrowy już?

Dziś totalnie nic nie robię, hmm barszcz tylko bo wyciągnęłam uszka.
Wczoraj przeholowałam i ledwo dziś chodzę a Malutka spać mi nie daje, Oliwia też, chyba ten bal mocno przeżywała.
Zdjęcia będę miała jutro lepszej jakości to Wam wrzucę jakieś.
A i jeszcze dziś mnie czeka wieczorem wizyta u endo, gdyby nie podniesione tsh to bym pewnie nie szła a tak to 100 w plecy a ja już bez wypłaty... ręce opadają, jeszcze na dodatek wczoraj pękł mi wąż od prysznica a dziś mąż załatwił półkę w lodówce, na której były jaja, więc jajecznica na podłodze wylądowała przed 6 rano.

Ostatnia edycja:
witam i ja. Uwaga wstałyśmy po 9 hehehe. Jejku jak fajnie chodzić takim wyspanym. Jeszcze książkę czytałam do 23. Gdyby Laura mi z łóżeczka nie zaczęła krzyczeć mama spać to pewnie bym całą noc czytała bo mnie książka wciągnęła. ech.
Kania brzusio masz śliczny i zgrabny. Tylko pozazdrościć.

Dziulka ktoś musi trzymać formę na forum. Ale i tak to wszystko wina Idy bo mnie do książki zachęciła i małpiego rozumu dostałam. A co do gina to ja od ciąży chodzę do faceta i to jeszcze takiego wymoczka o takiej zoczonej minie. Idzie się przyzwyczaić bo nie mam zamiaru go wymieniać.

Sariska zdrówka dla laleczek. Dobrze Cię rozumiem bo u mnie Laura też chora i chora i ja też.

reklama
Dawidowe widzę że książki jednym tchem pochłaniasz :-)
Spania do 9 to zazdraszczam, bo u mnie niestety w tym temacie się nic nie zmieniło i max w weekend do 7 śpimy.
A Wy już lepiej się czujecie?

Do góry