reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam.Ja korzystając z chwilki wolnego postanowiłam się z wami podzielić nowiną... 9lutego bierzemy ślub kościelny:sorry2:
Teściu nam stawia wszystko ale my tylko robimy małe przyjęcie z rodzicami,chrzestnymi i rodzeństwem w domu teściów.
Obrączki zakupione już wczoraj,teraz tylko muszę dobrać meni,

No i w ogóle wczoraj byłam u fryzjera rozjaśnić włosy ale po tym co mi wyszło:angry::wściekła/y: poszłam do sklepu po czarną farbę i sobie ufarbowałam na czerń ale teraz lepiej wyglądam moim zdaniem.

Kamil chodzi do przedszkola właśnie nie dawno zasnął sobie.Mąż ma zwolnienie lekarskie do 24stycznia bo musi porobić badania prywatnie bo w szpitalu stwierdzili że nie widzą potrzeby żeby go trzymać tylko wypisali tabletki na żołądek itp :szok::no:

POZDRAWIAM WSZYSTKICH JAK ZNAJDĘ WIĘCEJ CZASU WOLNEGO TO WAS POCZYTAM;**

Agusinka generalnie poszłam tam w celu zakupienia czegoś na ząb tylko sama nie wiem czemu. Zaczeło się od opowieści koleżanki jakie to ona kupiła pyszne babeczki z owocami w carrefourze. Niestety Laura nie do końca zdrowia wiec nie chodzę z nia do dużego sklepu tylko ewentualnie do małego osiedlowego gdzie nie ma ludzi a ona przy okazji zalicza spacerek przez park. Lekarka kazała chodzić to chodzimy tylko mamy cel.

Baśka no to moje gratulacje.

Tak jak mówiłam pojawiam się wieczornie.
Siedzę wykapana po zaliczonym biegu-5 km.;-)
Wiecie kiedyś mnie zamkną -jestem teraz sama z dziewczynkami idę biegać jak Gabi już śpi a Kamilka siedzi wykąpana i czyta sobie książkę.W razie gdyby Gabi się przebudziła to ma do niej wejść i ją zabawić .Nie ma mnie 30 minut.Ale jak biegnę to mam trochę stracha czy wszystko ok.No ale jakoś sobie trza radzić .
Kamili wypadł pierwszy mleczak:-)
Zabawiłam się w dentystę sadystę -przyszła i mówi żebym jej go spróbowała wyjąć bo jej przeszkadza - ja mówię ok.Dostała od babci taką haftowaną chusteczkę przez którą miała go sobie sama wyrwać , więc go chwyciłam i pociągnęłam ale jeszcze się trzymał.Zaczęła płakać wiec ją przytuliłam i mówię ze jeszcze raz i już wyjdzie i tak też się stało.Schowała go do pudełeczka i włożyła pod poduszkę -czeka na wróżkę zębuszkę .
Ja poszłam biegać a ona siedziała w salonie - jak przybiegłam poszłam i włożyłam jej książkę pod poduchę - ale była zdziwiona jak ja znalazła-mówi już wróżka przyszła- szybko;-)
Ale się rozpisałam...
Baśka - jakie super wieści gratulacje:szok:
Dawidowe- ja tez mam dziś ogromną ochotę na słodycze - zajadam cukierki czekoladowe:-)
Nic idę pobuszować na allegro.
Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Joli to masz nerwy z żelaza bo ja nawet na minute ide wyrzucić śmieci kiedy Laura śpi w łóżeczku to lece pędem i jeszcze drzwi nie zamykam.

Melduję się dopiero teraz, bo cały dzień poza domem, zakupy głównie z których jestem bardzo zadowolona.
Popołudniu mąż zamontował mi półki w szafie dla córci, więc jutro mogę spokojnie zacząć prasować i wkładać rzeczy drugiej Malutkiej do opróżnionej już dziś komody. Poza tym zostałam dziś ciocią "przyszywaną", moja psiapsióła urodziła córcię przez cc na 3 tyg przed terminem. Wiem na razie tyle, że wszystko poszło dobrze :-) Na gz wrzuciłam zdjęcia Oliwii z balu.

Baśka
gratuluję !!!!!!
Joli
Ty sadystko ;-)
Dawidowe na słodycze zapraszam do mnie
Agusinka tyłek Cię boli po laniu jakie Ci sprawiła Dawidowe? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry