reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
A no czytam właśnie, że chorobowo :-( u dzieciaczków i nie tylko dzieciaczków. A ja jestem wściekła, bo sama zadzwoniłam po rodziców, którzy zarzekali się, że dzieciaki już lepiej się mają. I tak się lepiej miały, że mam teraz problem ehhhhhhhhhhhhhh i do tego się okazało, że owi rodzice w święta mieli po 40 stopni gorączki wrrrrrrrrrrrrrr i nie byłabym zła jakby je sama gdzieś przeziębiła
I mówiłam, do M. że koniec użalania się nad innymi, najważniejsze są dziewcznki i ich zdrowie.
Rysia jaka firma? Zaciekawiłaś mnie i to bardzo pisz pisz, może i ja jakąś inspirację złapię.

no nic zdrówka Wam życzę a zwłaszcza dzieciaczkom. Uciekam spać, bo M. nie ma bo pojechał służbowo w delegacje hahah na narty - ten to ma dobrze.

witam was wieczorem:)
przed ginem udalo mi sie ogarnac chate i upiec miesko na jutro na obiad. latalam jak z piorkiem doslownie. potem do gina. pierwszy raz w zyciu do gina-faceta. pogadal se ze mna. o dziwo wysluchal ze nie trawie leczenia ormonami bo tyje i dostaje glupawki a nie jak moja gin -w dupie miala kazala brac. zbadal mnie powiedzial ze mam ladna szyjke macicy... hmmmmmmm zboczenie jakies chyba bo moja gin tez mowila to samo:p mowilam mu o moim super obfitym @ i dal mi tabletni niegormonalne na to cholerstwo.

z Leane jaja. rano nie chciala isc do niani zbytnio a za to wieczorem darla mordziaka na tatusia jak po nia poszedl !!! on jej chce buty zakladac a Leane wyrwala buty i "nie!!! trzeba je schowac!!!" i poleciala z butami do szafki u niani. za chwile maz mowi no ale trzeba do domku isc. a Leane - nie ide bo sprzatam pokoik - poleciala sprztac pokoik. wszystko byle zostac. w koncu na sile musial ja zabrac z rykiem prawie.

inny temat - zwiekszma dawke zumby i tancow latyno:) zapisuje sie na dwie godziny w sumie pod rzad:))))))) jutro od 19-21 bede zdzierac parkiet:))))))))))) jezzzzzzzzzzzzu doczekac sie nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DAWIDOWE jaki z ciebie zboczuch sie zrobil hahah:))
KANIA ty perwersiaro - od razu dupe wystawiasz!!!!!!!
SARISKA u nas tez chorobowo zaczelismy rok ale juz mija - piatka na dole nam wylazla...
AGUSINKA to zes dala ladnei czadu dzisiaj:))))) tez nieraz tak mam:)
ELONKA klocku jeden przyjedz pliz bo sie stesknilam za toba cholernie...

a gdzie jest ALICJA ??????? ( bo za nia tez)

no i czadersko ze wchodzac moglam se poczytac az 3 strony:)))

Bry...
Rysia
dzięki, daleko mi do laski ale miło usłyszeć że nie jest tak źle :-)
Agusinka właśnie dlatego napisałam że jedyny plus ciąży zimowej, bo z Oliwią w ciąży znacznie lepiej się czułam fizycznie, miałam powera na okrągło no i to ubieranie, wrzuciłaś kiecke na siebie i wychodziłaś a teraz...
Sarisa zdrówka dla Was, mam nadzieję że szybkko przejdzie Wam ten katar i kaszel i nic nie ściemniam :-) Twojemu to dobrze, w delegacje na narty :-)
Dziulka widzę, że jednak praca nie odbiera Ci powera skoro masz jeszcze 2 h siły by się wyżyć na parkiecie :-)
E-lona dzięki :-) A jak Daniel? Zdrowy już?

Dziś totalnie nic nie robię, hmm barszcz tylko bo wyciągnęłam uszka.
Wczoraj przeholowałam i ledwo dziś chodzę a Malutka spać mi nie daje, Oliwia też, chyba ten bal mocno przeżywała.
Zdjęcia będę miała jutro lepszej jakości to Wam wrzucę jakieś.
A i jeszcze dziś mnie czeka wieczorem wizyta u endo, gdyby nie podniesione tsh to bym pewnie nie szła a tak to 100 w plecy a ja już bez wypłaty... ręce opadają, jeszcze na dodatek wczoraj pękł mi wąż od prysznica a dziś mąż załatwił półkę w lodówce, na której były jaja, więc jajecznica na podłodze wylądowała przed 6 rano.

Ostatnia edycja:
witam i ja. Uwaga wstałyśmy po 9 hehehe. Jejku jak fajnie chodzić takim wyspanym. Jeszcze książkę czytałam do 23. Gdyby Laura mi z łóżeczka nie zaczęła krzyczeć mama spać to pewnie bym całą noc czytała bo mnie książka wciągnęła. ech.
Kania brzusio masz śliczny i zgrabny. Tylko pozazdrościć.

Dziulka ktoś musi trzymać formę na forum. Ale i tak to wszystko wina Idy bo mnie do książki zachęciła i małpiego rozumu dostałam. A co do gina to ja od ciąży chodzę do faceta i to jeszcze takiego wymoczka o takiej zoczonej minie. Idzie się przyzwyczaić bo nie mam zamiaru go wymieniać.

Sariska zdrówka dla laleczek. Dobrze Cię rozumiem bo u mnie Laura też chora i chora i ja też.

reklama
Dawidowe widzę że książki jednym tchem pochłaniasz :-)
Spania do 9 to zazdraszczam, bo u mnie niestety w tym temacie się nic nie zmieniło i max w weekend do 7 śpimy.
A Wy już lepiej się czujecie?

Do góry