reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dziulka pytałaś o tel ale nie mam żadnego z nich więc się nie wypowiem.
Wioli sto lat dla Twojego K :-)
Ida gdzie fotki z imprezy nr 2??? Odnośnie DT, to brak słów... zresztą nie oglądam, nie czytam, nie interesuje mnie to, wszyscy wokół kłamią i żerują na innych. Byle pod i dla siebie.
Makuc jak Twoje zdrówko? Ooo to dobrze, że szefuncio wyjeżdża, będzie może lajcik w pracy a Ciebie więcej na BB :-)
Dawidowe witaj ponownie, już się ogarnęłaś na dobre? Buziaki dla Laurity :-) A jak w pracy? Twój to już wrócił, pytałam ostatnio ale cisza...
E-lona czekamy na foto-relację z imprezki urodzinowej :-)
Basia no i jak tam na "swoim", sny ciekawe miałaś??? Wrzuć jakieś foteczki :-)

Mamcia od wczoraj w domku, więc spokojniejsza jestem. Czuje się nieźle :-) Wiecie jak to na wikcie szpitalnym - grysik, dieta płynna i nuda, nic więcej. Popołudnie u teściów przeżyłam a wieczorem znów boleści mnie dopadły i wpadam w jakieś totalne dołki ostatnio, życie... W każdym razie Wam życzę miłego dnia, poniedziałku i byle do piątku ;-)

Kania na foteczki jeszcze czas bo jeszcze dużo roboty nas czeka ale póki co jako taka urządzone i da się mieszkać.
Jestem tutaj od czwartku rana poprzywoziłam ze szwagrekr ciuchy,naczynia garnki itp i w sobote dopiero meble.Jeszcze w sobote wpadła miła rodzinka na parapetów:confused2: a my w totalnym proszku byliśmy dopiero mąż z swoim bratem(tym co razem z nami mieszka)poszli na szybko po jakieś zakupy i jakoś ich ugościliśmy.Jeszcze syn chrzestnej Kamila i syn jego chrzestnego chcieli zostać na noc więc zostali w niedziele okazało się że nasi dawni sąsiedzi z poprzedniego domku mieszkają obok i tak pół niedzieli spędzili u nas potem przyjechali po dzieciaki i ok.18 zostaliśmy sami w domu bo młody wyruszył na miasto Kamil wykąpany padł i w koncu mogłam sobie usiąśc i przytulic do męża w swoim saloniku:sorry:

Tyle się dzieje....

Kamil odkąd tutaj mieszkamy nie śpi popołudniami i do tego zjada tylko mleko rano i do wieczornego spania.Ok uciekam bo marudzi:baffled:

She sto lat dla Twojego dwulatka:-)

Ostatnia edycja:
Witam.Ja na szybko chciałam się przywitać i powiedzieć że jesteśmy już na SWOIM!! muszę porobic i pózniej poczytam Was i napisze więcej.

:-):-)
noooooooo nareszcie!:))) super!:))))))))))))

witam wp rzerwie... zapytam tak po prostu: GDZIE TE CZASY ZE TRZA BYLO NADRABIAC 17 STRON PO POL DNIA ZALEDWIE NIEOBECNOSCI NA BB???????????????????????????

SHE wszystkiego najlepszego dla twojego sloneczka z okazji 2 latek:)))

padam na dziob bo wczoraj zachcialo mi sie siedziec na necie do polnocy a dzisiaj maraton do 20.40 a zaczelam prace o 8.30. potem reszta tygodnia bedzie spokojniejsza....

Leane rano do tatusia jak wychodzilismy wszyscy -my do pracy a ona do niani: "tatus ubieraj te buty szybciej! no qrwa!" moj prawie padl...:))))

u nas zimno .. brrrrrr rano 9 stopni teraz 19 ale to i tak zimno jak dla mnie...

Dziulka śpieszyło się jej no nie:-) A Kamil w czwartek ciągle jak go upominałam jak robić coś nie dozwolonego to mi odpowiadał debilu poj...:szok:
Teraz już jest ok nic nie mówi z brzydkich wyrazów może że sam jest w końcu ma spokój.

A wlazłam tu, bo znajomego nicka Dziulki na głównej stronie zobaczyłam:) Nie ma mnie z Wami od dawna, ale może drugie urodziny do pretekst, by od czasu do czasu zajrzeć;) a może wrócić?:)
Najlepszego dla Dziewczyn i Chłopaków!
Moja Alicja już świętowała, świetna z niej dziewczynka, pogodna i otwarta. Dzięki niej trochę zmieniło się moje życie - hobbystyczno-zawodowe. Jestem teraz blisko mam i maluszków i oczekujących na maluszków i nadal poszukuję:)
Pozdrawiam Was ciepło!

o jaaaaaaaaaaaaa:-)muszę MUSZĘ muszĘĘĘĘĘĘĘĘ:
1) Kania, słonko, :***
2) Sylwia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wracaj wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pisz więcej o córci:-):-):-)dobrze kojarzę że miałaś w porównaniu do większości z nas dość niestandardowy poród?:-)ps. jakbyś nie zniknęła stąd to moze w te wakacje udałoby się nam spotkać bo mój M bywał w ZG:sorry:

a ja od siebie tylko tyle: moje motto na ten tydzień - don't let Monday ruin your Sunday:dry::ninja2::growl:

w końcu na 4literach udało mi się usiąść :-p:szok::cool:
SYLWIA HEJ!!! pisz, pisz i nie uciekaj już więcej.
IDEK aż tak masakrycznie dzisiaj u Ciebie było?:confused2:
KANIA :* cieszę się, że mama już w domu i że jest już wszystko pod kontrolą. co to za doły Cię łapią? ja już na szczęście lepiej i w końcu mówić mogę :laugh2: chociaż tu nie wiem czy jest się z czego cieszyć.
BAŚKA suuuuper, że już na swoim jesteście. W końcu od tych oszołomów odpoczniesz.

i zmykam :-p

reklama
Do góry