reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Przeczytałam (ale nie wiem na ile to wiarygodne informacje), że od połowy przyszłego tyg ma się zacząć odwilż.
Coś mi się nie wydaje, żeby miała być ale wszystko jest możliwe :tak:
E-lona Oliwia też mi tak z praniem pomaga, jak Twoja Laura :-)
Toteż Twój Daniel ma pomysły heh, chyba mu towarzystwa brakuje :-D.
Alicja ja tam warzywa myję, bo jak słyszę nazwę pasożyt to mi się niedobrze robi :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. za chwile zniknę,bo idę robić kopytka:tak:

Kania jak małż wróci z Bydzi,to ci napiszę skąd jego rodzina pochodzi,bo zapomniałam... Oni z Ukrainy wyemigrowali do Gubina i tam osiedli.
e-lona mój Kuba już dawno mi powiedział,że jestem jeszcze młoda i mgę rodzić-najlepiej,żeby to była siostra:-D
dawidowe dobrze,że jesteście w domu,że aptekarka przyniosła leki,ale źle postąpił z tobą współlokator:no:. Mam nadzieję,że szybko znajdziesz następnego.
doris super,że zaczęłaś ćwiczyć.Ja też bym się wzięła,ale jakbym miała te ćwiczenia na kartce,bo na net niewygodnie mi się patrzy:zawstydzona/y:
happy oby to były zęby. U mnie przy czwórkach była gorączka,a one wychodziły wszystkie naraz. :***
mała_mi gratuluje odsmoczkowania! I przyłączam się do pytania: jak żes to uczyniła kobieto?????:-)

Kubie zrobiłam dzisiaj wolne. Jutro idzie do szkoły tylko dlatego,że mają zdjęcia. A w pt chyba też go zostawię.
Dobra spadam,muszę się sprężyć,dopóki Franek śpi

a ja siedze i myśle bo jest cień szansy że się przeprowadzę i będę mieszkała sama. Kwestia czy kolezanka skontaktuje się z kuzynka i pomoże mi zdażyć zobaczyć mieszkanie do 18 (o tej porze przychodzą zapłacic ci co to wynajmą). Nie wiem czy się zgodzie ta dziewczyna aby mi to pokzać i jak powiem tak to im powie że nieaktualne. Cała się napaliłam i siedze jak na szpilkach. Jeszcze musi zrezygnować z kaucji bo wole kase trzymac wrazie "w" niż dać komuś na kaucje.

Emiliab dziękuję :*** spokojnego robienia obiadu.
Dawidowe to trzymam kciuki, żeby się udało !!!
E-lona koniecznie do przedszkola trzeba go posłać, gdyż nie wiadomo co mu jutro przyjdzie do głowy ;-)

Kopytka zrobione-będę nieskromna i powiem,że jak zwykle wyszły mi super:-D. A dawno nie robiłam-bałam się,że wyszłam z wprawy;-). Niestety,nie zrobiłam ich za duzo(156 szt),więc szybko "pójdą".

dawidowe trzymam kciuki!

reklama
witam:)
niestety u nas nocka do du.py:szok:co z tego że usnął wcześnie,jak obudził się o 00.30 i nie spał chyba do 4,no i później usnął jeszcze do 7:baffled:poza tym pokłóciłam się z M bo chodzę zła jak osa i wszystko i wszyscy wyprowadzają mnie z równowagi:wściekła/y:no i to tyle z rubryki o mnie:confused:a rubrykę o Was nadrobię później jak trochę opadnie ze mnie złość
Miłego dnia!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry