reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ladybag witaj
Dagisu nic sie nie martw naprawde nim sie obejrzysz bedziesz miala szkraba w ramionach :).Trzymam kciuki
Kasia 33 Ty tez nie fiksuj . dacie rade. Ja tez bylam po terminie i szybko sie samo rozwinelo.
Dziewczyny ja leze z dziewczyna po cc i ona codziennie dostaje te zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Moriam moja mala caly czas wodzi za mna wzrokiem . Jak zobaczy cos ciemnego totez sie wpatruje .
A my dzis wazymy 3610 wiec waga urodzeniowa przekroczona. malutka zdrowa :) i wychodzimy dzis do domku. Mam nadzieje ,ze nadal bede taka spokojna i dam rade sie nia w domku opiekowac razem z mezem.
Noc pieknie przespana 2 razy karmienie i Mamusia wyspana.
U mnie suwaczek nadal nie zmieniony ,bo nie pamietam jak :(.
Pozdrawaim Was wszystkie .
I trzymam kciuki za te Mamusie w dwupaku. Zobaczycie nim sie obejrzycie a dzidziolek bedzie z Wami.

To czekamy na zmiane suwaczka jak wrocisz do domciu milo slyszec zew u wiekszosci po porodach wszystko oki
my dalej w dwupaku.....

reklama
Dzień doberek

Ja też nie moge narzekac na dzisiejszą noc. Nawet musialam sama obudzic Doriana na cyca , bo juz myslalam ,ze mi jedna piers rozerwie tak byla przepełniona ;-). Potem o 4.30 zmiana pieluchy , bo kupa byla i znow karnienie i pospalismy do 9.30 :-)
Tylko ze ja mam dzis problem ze sobą. Myslalam ,ze to kolka , ale boję sie ze to moze byc wyrostek. Mam potworny bol z prawej strony (promieniuje mi na podbrzusze) , wzielam juz nospe i nic , nie ma poprawy , a ja nie moge chodzic taki bol. Martwie się.

Witam,

u nas nocka okej, nakarmialam o 22, potem po 1 i potem po 4 i po 7, a okolo 8 wstala Zosia.

Ja Madzie odkladam za kazdym razem do lozeczka, w dzien czy w nocy, czasami tez tak ma ze przy cycku spi, a w lozeczku oczy sie otwieraja, to wtedy jeszcze raz przytulam daje cyca i wtedy zasypia. Czasami sie tylko obudzi, zeby ja przytulic wziasc na rece na chwilke i dalej zasypia

No i wróciłam od lekarza, mam aż 1cm rozwarcia szok ,ze hej:((((liczyłam na więcej!!! niby do tygodnia ma sie rozwiązać:)a jak nie to 2 listopada mam się wstawić w szpitalu.

Rany, jak ja Wam zazdroszczę... ja miałam już pietą noc z rzędu nieprzespaną... Niby to nie kolka tylko ciągłe "stękanie" nie wiem jak to nazwać. Maja stęka i się pręży tylko w dzień kilka godzin przesypia spokojnie. Widać że coś jest nie tak. Dietę już mam ubogą, espumisan włączyłam, czopki Viburcol zapisane przez pediatrę i nic.. a nawet mam wrażenie że jest gorzej. I dzisiaj kupka żółto-zielona, lekko śluzowata... Jutro przychodzi położna, zobaczymy co powie. Jestem załamana. Do tego Zuzka wczoraj temp. 39.3 i dreszcze, dałam Panadol i dzisiaj wszystko ok. Nie wiem co to było. Wczoraj aż się poryczałam z tego wszystkiego...

Rany, jak ja Wam zazdroszczę... ja miałam już pietą noc z rzędu nieprzespaną... Niby to nie kolka tylko ciągłe "stękanie" nie wiem jak to nazwać. Maja stęka i się pręży tylko w dzień kilka godzin przesypia spokojnie. Widać że coś jest nie tak. Dietę już mam ubogą, espumisan włączyłam, czopki Viburcol zapisane przez pediatrę i nic.. a nawet mam wrażenie że jest gorzej. I dzisiaj kupka żółto-zielona, lekko śluzowata... Jutro przychodzi położna, zobaczymy co powie. Jestem załamana. Do tego Zuzka wczoraj temp. 39.3 i dreszcze, dałam Panadol i dzisiaj wszystko ok. Nie wiem co to było. Wczoraj aż się poryczałam z tego wszystkiego...

A próbowałaś położyć na brzuszku? Ja zauważyłam, ze moja mniej stęka jak ją położę ze dwa razy dziennie na brzuszku. Wtedy ładnie jej się i odbeknie i popierdzi.

ja nocka dosc tak, a wczoraj wieczorem od 20.30-1h mloda aktywna jak diabli - full forma:) poza tym Guzik pisala sms ze koniec z kroplowkami i chyba jutro cc bo jej dziec nie chce wylezc a juz po terminie:p

reklama
A ja dziś zdobyłam wielokrotnie wszystkie schody w mieście, wytrzęsło nas w aucie i nic!!! Wszyscy wydzwaniają, czy to już, a mnie już zaczyna k...... łapać, bo przeterminowana będę od środy ;-). W piątek ktg w szpitalu i może od razu moja gin mnie zbada i zobaczymy, jak wygląda sytuacja.

Pozdrawiam nierozpakowane szczególnie.

Do góry