agrafa
Fanka BB :)
Kasis, super wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) poczekam może jeszcze trochę z tymi szwami. koleżanka-położna mówi, że powinni w wypisie ze szpitala napisać co ze szwami, ale nic nie mam. ja mam fobię teraz przed w ogóle dotykaniem krocza, więc nie wyobrażam sobie jak ktoś miałby mi tam ściągać te szwy :-( w ogóle bałabym się zobaczyć jak to wszystko wygląda i szczerze powiedziawszy (może to głupie), ale ja nawet nie umiem sobie wyobrazić jak to zszycie wygląda
nie przeczytałam wszystkiego co działo się jak mnie nie było, więc może mi powiecie - co z loliszką? a sparr?
aha, dawidowe po moim krótkim w sumie pobycie w szpitalu, i krótkim czasie spędzonym na razie z maluchem chylę głęboko czoła! jesteś niesamowita, że dajesz radę!
Dodatkowo coraz bardziej rozumiem moja core i jej potrzeby. Teraz wykapana i pachnaca (super ten płyn do kopania babydream z rossmana bo łądna jest skorka małej oraz ładnie i delikatnie pachnie).
A wy co uzywacie do kapieli maluszków?