reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
a to idealny obrazek na dzisiaj:
plik.png

;-);-);-)
już fioła powoli dostaję.

Onesmile, Ladygab trzymam za Was kciuki i zazdroszcze Wam bardzo :).
Natolin jesteś dzielna i nic sie nie martw wszystko dobrze sie poukłada.
Mała_mi niestety facet to tylko facet. Szkoda ,ze tak sie zachował ,ale chyba młody jeszcze jest (choc to go wcale nie tlumaczy), bo opieka nad zona i dzieckiem jest najwaznijesza ,a nie imprezki i takie tam. Dzis napewno bedzie przepraszal,ale nie daj sie badz obrazona ,zeby zrozumial na przyszłość ,że takie zachowanie jest niedopuszczalne. I ciesze sie ze tesciowa odpusciła.
Dziewczynki jesli chodzi o Loliszke to po raz kolejny pisze .Lezy na patologii ,dziewczyny na sali sa fajne .Tuczą Franka i w poniedziałek ma miec cesarke.
Ja nadal w dwupaku i jestem juz wkurzona cała sytuacja , bo nic sie nie dzieje. I jestem smutna ,zaraz zła i niewiem czy to depresja przed ??. W czwartek KTG i sie zobaczy co dalej.
A tak strasznie nie chcialam sie przeterminowac a tu moja krolewna sie nigdzie nie wybiera !!!!!! a wazy sobie 3750 +- 30 % i nawet nie chce myslec co mnie czeka :(

Ostatnia edycja:
Ja tez juz po terminie, a coreczce sie nie spieszy. Jezeli nie urodze do 22.10 to mam w ten dzien sie stawic na patologii. Przed chwila pisalam wiadomosc w temacie "objawy, dolegliwosci..." ale mysle ze tu dostane szybsza odpowiedz:
" Dzisiaj zaczelo mi leciec takie dziwne "cos" z pochwy. Jakby upławy, ale tego było całe mnóstwo, czulam jakby ze mnie jakas długa żmija wychodzila... Kurde, wystraszylam sie bo nie mam pojecia co to moze byc... Było strasznie geste i dlugie, taka galareta. A kolor i zapach mialo normalnych upławów. Poza tym nie mam zadnych boli itp... Co to moze byc? czy jest sie czym martwic?"

Witam po tygodniowej przerwie. Raczej nie uda mi się nadrobić zaległości więc tylko się pochwalę, że 10.10.10 o 20:35 urodziłam siłami natury (bez znieczulenia) córeczkę - 52cm, 3170g, 10pkt. O porodzie opowiem na odpowiednim wątku jak tylko zajdę chwilę ale mogę podzielić się jednym spostrzeżeniem - bolało jak ...

reklama
hej Laseczki:))) coraz wiecej rozpakowanych jak widac:)) trzymam mocno kciuki za te w dwupakach zeby poszlo sprawnie:))))
ja dzisiaj leniwy dzionek bo zimno ani nei wychodzimy, bo normalnie masakra. Mloda od 10-14h 100% aktywnosci:) wrzucilam wlasnei zdjecia na odpowiednim watku jak sie bawila:)) a my mielismy ubaw po pachy bo takie miny ze odlot:))) dzisiaj rano tez wrzucalam fotki robione wczoraj:)))

Wiecie co? teraz mija 3 tygodnie od porodu, fakt ze to byla cc to mimo wszystko bol na poczatku jak ciagnelo wszedzie byl...ale tak na serio pamietam go tylko z wlasnego opisu porodu i z mojego pamietnika, najwazniejsze ze zagoilo sie wszystko i juz nei ciagnie wcale nic:))) teraz jedynie co mi dokucza to jak akurat mloda w srodku nocy umysli se nei spac 3h:ppppppp z piatku na sobote myslalam ze odjade ze zmeczenia a ona oczy jak monety 5 zl:)))) za to ona chyba ma sposob na mnie bo jak widzi ze zaczyna dopadac mnie zmeczenia na maksa + nerwa to ona wtedy posyla mi taki usmiech ze chocby nei wiem co to przechodza wszystkie nerwy i zmeczenia i co tylko na swiecie:)))) od 3 dni zauwazylam ze momentami ona zaczyna sie podsmiechwiac na glos:)))zaczyna wydawac dzwieki przy tych usmiechach ze tylko czekam ze wybuchnie i bedzie lac na calego jak mamusia:pppppppppp serio szokuje mnie to jakie ona postepy robi! glowke podnosi od drugiego dnai zycia, teraz podnosi, obraca, utrzymuje chwilke sztywno a ptoem lepetynka buuum w moje cyce:))) do butli wyciaga lapki od jakiegos tygodnia... jejuuu jak ona sie zmienia!!!!!!!:))) serio dzidzie to tak potrafia zaskakiwac ze jestem w ciezkim szoku:)

Do góry