reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dawidowe, byłyście już na prześwietlaniu stawów biodrowych ?
Ja też Was podziwiam, takie niezależne kobitki z mamy i córki :-)

nie jeszcze nie bo ortopede mamy dopiero 7 listopada. Narazie w czwartek pediatra a potem bedziemy wiedziec co dalej. Ja mam jeszcze ginekologa i interniste heheh.
a ty byłas?

reklama
My się w przyszłym tygodniu zapisujemy dopiero bo mam napisane żeby robić między 4 a 6 tygodniem. Laura jest najstarsza z towarzystwa więc ciekawa byłam jak to wygląda itd. :-)
Dziulka - a Ty w jakim języku mówisz do małej ?

ty mialas tylko szwy?? mi oprocz szwow wpieli 12 agraf, tzn takiego czegos jak zszywki do papieru:ppppp jak mi to zdjemowali tez nic nei czulam a panikowalam ze bedzie bolec jak diabli. smiac mi sie chcialo ze skoro uzyli zszywacza do papieru zeby mnie "poskladac" to na zdjecie agraf przyjdzie gosciu z taka maszynka do zdejmowania zszywek z papieru:ppp a w rzeczywistosci uzyl jakis kleszczykow dziwnych:ppp

tylko szwy, właściwie to taki jeden długi szew mi wyciągnęła tylko. w ogóle mam ładnie to szycie zrobione...

Dzięki dziewczynki:)ja tez sie ciesze ,ale będę jeszcze bardziej jak będzie po wszystkim i zakończy sie hapy endem:)
Zmykam lulu bo jestem wykończona szpitalem, miłego wieczorku:)

dobranocka u mnie minęło 9 dni i nie odważyłabym się zajrzeć lusterkiem :-(
ladygab dziękuję za dobre słowo
agrafa, sarisa dzięki, ale nie dzielna tylko nie było już odwrotu, musiałam jakoś to wytrzymać... ;/
dzięki za wieści o loliszce.
kasis witaj
ja przed porodem nie schudłam, a wręcz przeciwnie. natomiast dzisiaj mam już 1kg mniej niż waga wyjściowa
dorisday witaj
moriam witaj! ja też byłam przez chwilę psychicznym wrakiem przez karmienie, teraz jedziemy na mieszance plus ściągane plus czasem chwycenie cyca i jest o niebo lepiej, choć nadal ciężko, bo ja śpioch straszny jestem
dawidowe też używam tego płynu i też jestem bardzo zadowolona

Doris, moriam- witajcie!!

dziewczyny jesli chodzi o podklady to te z babydream sa do duszy, szybko sie przecieraja itd, polecam z belli, sa swietne, wieksze- mozan zlozyc na pol, dluzej wytrzymuja i sa grubsze, paczka 10 szt to ok 15 zl, tylko ta belle kupuje

reklama
Do góry