hej Laseczki)) coraz wiecej rozpakowanych jak widac) trzymam mocno kciuki za te w dwupakach zeby poszlo sprawnie)))
ja dzisiaj leniwy dzionek bo zimno ani nei wychodzimy, bo normalnie masakra. Mloda od 10-14h 100% aktywnosci wrzucilam wlasnei zdjecia na odpowiednim watku jak sie bawila) a my mielismy ubaw po pachy bo takie miny ze odlot)) dzisiaj rano tez wrzucalam fotki robione wczoraj))
Wiecie co? teraz mija 3 tygodnie od porodu, fakt ze to byla cc to mimo wszystko bol na poczatku jak ciagnelo wszedzie byl...ale tak na serio pamietam go tylko z wlasnego opisu porodu i z mojego pamietnika, najwazniejsze ze zagoilo sie wszystko i juz nei ciagnie wcale nic)) teraz jedynie co mi dokucza to jak akurat mloda w srodku nocy umysli se nei spac 3hpppppp z piatku na sobote myslalam ze odjade ze zmeczenia a ona oczy jak monety 5 zl))) za to ona chyba ma sposob na mnie bo jak widzi ze zaczyna dopadac mnie zmeczenia na maksa + nerwa to ona wtedy posyla mi taki usmiech ze chocby nei wiem co to przechodza wszystkie nerwy i zmeczenia i co tylko na swiecie))) od 3 dni zauwazylam ze momentami ona zaczyna sie podsmiechwiac na glos))zaczyna wydawac dzwieki przy tych usmiechach ze tylko czekam ze wybuchnie i bedzie lac na calego jak mamusiappppppppp serio szokuje mnie to jakie ona postepy robi! glowke podnosi od drugiego dnai zycia, teraz podnosi, obraca, utrzymuje chwilke sztywno a ptoem lepetynka buuum w moje cyce)) do butli wyciaga lapki od jakiegos tygodnia... jejuuu jak ona sie zmienia!!!!!!!)) serio dzidzie to tak potrafia zaskakiwac ze jestem w ciezkim szoku
ja tez juz chce miec bobo po drugiej stronie
ale pisz wiecej czytam na glos to moze malej sie spodoba i w koncu sie zdecyduje