kruszynka84
Zaciekawiona BB
Witam dziewczynki
SUPER! Widzę, że kolejna Warszawianka będzie zaraz mamą. Trzymam kciuki To może i ja się zmobilizuję? Chociaż mam wrażenie, że brzuch zamiast się opuszczać to podnosi mi się do góry???
Sparrowkot - przykro mi, że na koniec ciąży jeszcze takie stresy Cię spotykają. Myślę, że dziewczyny mają rację trzeba próbować dzwonić i dogadać się z nimi. Ściskam kciuki, żeby udało się coś załatwić.
Ulisia, Efa, Dziulka - powodzenia na wizytach
Malamadzia - WITAJ
Margerrita - ja też płaczę jak czytam
Wszystkim pozostałym mamusiom życzę miłego ostatniego dnia lata!
Cześć dziewczyny :-)
Mi 1,5 godziny temu odeszły wody, czekam na skórcze i będę śmigać do szpitala. Dzwoniłam do położnej, każe się wyluzować i spokojnie czekać.
Ja spokojna, mąż mi właśnie śniadanko robi ;-) Wykąpałam się, ogoliłam i stwierdziłam, że na żywca Was poinformuję.
Siedzę teraz jak kretynka z recznikiem na dupsku bo jeszcze trochę mi się ulewa ;-) Trzymajcie kciuki !
SUPER! Widzę, że kolejna Warszawianka będzie zaraz mamą. Trzymam kciuki To może i ja się zmobilizuję? Chociaż mam wrażenie, że brzuch zamiast się opuszczać to podnosi mi się do góry???
Sparrowkot - przykro mi, że na koniec ciąży jeszcze takie stresy Cię spotykają. Myślę, że dziewczyny mają rację trzeba próbować dzwonić i dogadać się z nimi. Ściskam kciuki, żeby udało się coś załatwić.
Ulisia, Efa, Dziulka - powodzenia na wizytach
Malamadzia - WITAJ
Margerrita - ja też płaczę jak czytam
Wszystkim pozostałym mamusiom życzę miłego ostatniego dnia lata!
Ostatnia edycja: