reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

hej kochane, wystarczy do was dzien nie zagladac a tu sie tyle dzieje!!! ja na kompie siedze przewaznie od rana, sluchamy sobie z Alexikiem babyradio wtedy, a potem juz nie ma czasu a czasami checi zeby go wlaczac, wiec tylko rano nadganaim wasze posty.

szafirku - bardzomi przykro, trzymam kciuki zeby nastepnym razem sie udalo.

mamuska26 - witam i ja serdecznie. dasz rade sama, z tego co piszezsz to jestes silna kobietka, masz wsparcie rodziny i to najwazniejsze, a chwile slabosci i zwatpienia kazdego dopadaja, sama widzisz wtedy popiszezsz do nas i od razu lepiej :-)

dawidowe - mam nadz ze loty byly pomyslne, takiej to dobrze ;-) powygrzewasz sie w sloneczku, poprzytulasz do ukochnego ;-) a jak dlugo planujesz zostac w Egipcie, bo mi to umknelo.

malutka80 - ufff czytalam i sie przestraszylam, ale na szczescie juz sie wszystko wyjasnilo i jest dobrze. wiec lez lez lez, dla siebie i dla maluszka

co do apetytow to ja nic takiego nie mam, czasami mi sie wydaje ze mam ochote na slodkie, jak zjem to mi po chwili niedobrze, z kwasnym to samo... dopoki bede miala mdlosci to niestety tak bedzie. ja was podziwiam za to ostre jedzenie, ja nie moglam sie do niego nigdy przekonac. jak mi cos wypala gardlo to jest ble

to jeszcze zycze milego weekendu, my dzis dzien spedzamy zakupowo, wczoraj mezus mial urodziny a ja nie mialam prezentu wiec dzis jedziemy kupic, juz jest upatrzony ;-) poza tym moze w jakies tuniki na rosnacy brzuszek sie zaopatrze ;-)

reklama
czesc :):) ja przez ten powrot do pracy to jakos nie mam czasu na nic konkretnego
w sumie to jak juz wroce to obiadek i odpoczynek i spatki

pozdrawiam i trzymajcie sie zdrowiutko :)

Hejka wszystkim:):)

U mnie dzisiaj teściowej imieniny i chcemy im powiedzieć więc mam nadzieję, że będzie dobrze:)
Samopoczucie fajne, póki co od kilku dni mnie już tak nie mdli, ale mam czasem na zapachy napady na wymioty, ale jeszcze jestem w stanie to wytrzymać.

Życzę wszystkim wesołej i miłej soboty....:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witajcie kochane!!!!
U mnie dzień zaczął się wyśmenicie. Obudziłam się już o 8 rześka i wypoczęta(a zasnęłam wczoraj ok.północy, co dla mnie jest późno:-D). Wczoraj urządziliśmy sobie z Jakubem kino, czyli popcorn i bajka w tv na polsacie. :-). Mąż spał u mojej mamy, bo malował jej łazienkę, więc wieczór mieliśmy z synem dla siebie:happy2:.
Właśnie szykujemy się do mojej mamy, bo na obiad będą gołąbki:tak:.
Przyjemnej soboty!!!!
Malutka odpoczywaj:cool2:.
P.S. Emotikonów jest dużo, bo Jakub pomaga mi w pisaniu i strasznie podobają mu się buźki;-):szok:

Ja dzisiaj z samego rana czułam się strasznie słabo aż kręciło mi się w głowie, ale po pysznym śniadanku wszystko wróciło do normy:) Pozdrawiam i życzę udanej soboty:)

Hej dziewczynki. Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Odpoczywam, odpoczywam. Już mnie wszystko boli od tego leżenia.
Mnie dzisiaj naszła ochota na zupę ogórkową bo chyba ktoś z sąsiadów gotuje i u nas czuć. I małż ma dzisiaj zrobić :-)
Poza tym to od kilku dni chodzą za mną ogórki małosolne. Jejku szkoda że nie ma teraz szans na nie :-)

U mnie fajnie, wczoraj i dziś czuję się dobrze - aż dziwne. Albo te mdłości już za mną i nie wrócą (oby) albo coś nie tak.

Cześć Dziewczyny,

Ja dzisiaj wstałam baaardzo późno, całkiem niedawno zjadłam śniadanko i posprzątałam trochę w pokoju :)
Wczoraj myślałam, że przeszły mi już te bóle żołądka ale w nocy sobie uświadomiłam, że jednak nie ;]
Pół nocy z dziurawcem w ręku. A co do jedzenia i ogórków - mam dziś ciśnienie na ogórki kiszone :) Mój kochany tata mnie zaopatrzył, więc będę wcinać :)

Poza tym czuję się dobrze, dziś cały dzień spędzam ze swoim facetem, więc pewnie napiszę dopiero wieczorkiem ;)

Buziaki!

reklama
Hej
Niestety po USG nie mam tak dobrych wieści, jak większość z Was... zamiast 8- tygodniowego plodu,widac bylo tylko pecherzyk... pewnie wiekszosc z Was wie, co to oznacza :-( Mam powtorzyć badanie za kilka dni ;-( czekalam rok na te ciążę...

Do góry