reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam Was pazdziernikowe mamusie..ja co prawda wrzesniowa ale tak sobie przegladam forum z braku zajecia..
Efa widze ze na suwaczku masz ten sam tydzien i dzien ciazy co ja ale ja mam termin na 23 wrzesnia..a Ty na 1 pazdziernika???

reklama
ahhhaaa to teraz juz czaje..heh..nie pomyslalam ze owulacja moze wystapic roznie..
ostatnio jak bylam na usg w 11t2d to lekarz stwierdzil ze dzidzia wyglada na 12t2d i miala wtedy 6cm..czyli porod przypada na 19.09.10'..ale ja bardziej wierze okresowi niz usg i trzymam sie tego terminu OM..
ale tak jak piszesz owulka mogla roznie wystapic..

Hej
Niestety po USG nie mam tak dobrych wieści, jak większość z Was... zamiast 8- tygodniowego plodu,widac bylo tylko pecherzyk... pewnie wiekszosc z Was wie, co to oznacza :-( Mam powtorzyć badanie za kilka dni ;-( czekalam rok na te ciążę...

Trzymamy kciuki:) mocno mocno!!!!

Hej
Niestety po USG nie mam tak dobrych wieści, jak większość z Was... zamiast 8- tygodniowego plodu,widac bylo tylko pecherzyk... pewnie wiekszosc z Was wie, co to oznacza :-( Mam powtorzyć badanie za kilka dni ;-( czekalam rok na te ciążę...

&Ewcia trzymam kciuki żeby maleństwo się pokazało za kilka dni

&Ewcia pozytywnie myśl bedzie dobrze .:) a u nas wszystko dobrze torta nam zostało sporo i siedzimy i jemy go cały czas z synkiem heheh mam pytanie dzieczynki te bardziej doswiadczone moje dziecko ma 2 latka a nic nie m owi oprócz mama tata i kto to czy to normalne jest ??? jego rówiesnicy mowi wszytstko juz i zaczynam sie martwic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chciałam się przywitać, mimo że już od dawna wiem że jestem w ciąży to ciągle miałam wątpliwości w którym miesiącu wypadnie mi termin porodu ale po ostatniej wizycie u gina już wiem że będzie to początek października także mogę się w końcu tutaj przedstawić. Jestem mamą 4-letniego Sebstiana a teraz czuję że od października jeszcze dziewczynki :) pozdrawiam i mam nadzieję że będę miała czas na częste odwiedziny tutaj, póki co muszę iść myć syna :(

reklama
Do góry