reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

wiecie to swietny pomysl z tymi linkami, tylko dobrze by bylo je jakos uporzdkowac i zbierac w razie zainteresowania, bo to ubrania ciazowe, ubranka, wozki, krzeselka, lozeczka, a o takich rzeczach nie mowie ....

Wózki dziecięce MUTSY Babyboutique

jutro ide do teatru - zwiekszac inteligencje :-D:-D:-Ddziecka :-D
mam ochote na taka ogorkowa!!!ale wiecie ponoc w 1 trymestrze mozna przytyc 1-3 kg!

reklama
Spokojnie, od zupy nie przytyjemy :-)

A link możesz wkleić do nowego wątku Ren, to właśnie wszystko będzie uporządkowane :-)

to wiecie co tomoze tam nei komentujmy tych linkow to nei beda sie gubily ????
a jedynei tu wymieniajmy uwagi o tych wklejanych rzeczach??

Hehehe a ja dzisiaj talerz bigosu wciągłam!!! To dzisiaj mamy taki kapuściany dzień Mamuśki.
Krzesełko bloom znalazłam na allegro od ok. 1200 do 1500 zł. Ale sprawa super.
Piszecie Dziewczyny jak maszyny.... Co to będzie za pół roku... Odnaleźć posta będzie masakra...

to wiecie co tomoze tam nei komentujmy tych linkow to nei beda sie gubily ????
a jedynei tu wymieniajmy uwagi o tych wklejanych rzeczach??

Nie, ja myślę, że spokojnie, już się nie pogubią chyba.

Hehehe a ja dzisiaj talerz bigosu wciągłam!!! To dzisiaj mamy taki kapuściany dzień Mamuśki.
Krzesełko bloom znalazłam na allegro od ok. 1200 do 1500 zł. Ale sprawa super.
Piszecie Dziewczyny jak maszyny.... Co to będzie za pół roku... Odnaleźć posta będzie masakra...

To prawda... Rany, jutro idę do sklepu po 2kg kapusty.

Gabires kapusciana zmowa :-D a piszemy duzo bo weekend i wolne w tygodniu bedzie lzej, ja naprzyklad w tygodniu po pracy mneij siedze przy laptopie;-)

Ulisia no oby sie nei pogubilo nic :-) fajnei ze tworza sie rozne watki przynajmniej porzadek bedzie :-D jako taki hihihi

a przed chwila kocuerk mial napad przytulankowo-mruczeniowy:-D
wiecie co nie moge sie doczekac wizyty u gin 22 lutego bo wtedy na usg mnei umowi:-):-):-):-)

Musisz koniecznie opisac co to bylo. Napewno nam sie przyda zdanie innej mamusi.
Chodzi ci o moje przejścia?? Straciłam synka w 24 tc... Miałam już trochę rzeczy pokupowanych i niestety się nie przydały :(

Jak wy możecie o jedzeniu pisać... Mnie jakoś muli...

A ja chciałam zgłosić że nadchodzą wieczorne nudności (mam tylko wieczorem i rano)
a z dobrych wiadomości - za 100km wróci mój mąż.

ulisia bielizna fajna ale ja w pierwszej ciazy specjalnej nienosilam i teraz tez niebede. Mialam jeyny biustonosz specjalny i wcale go nienosilam bo jakis taki nieseksi byl :-D
A majteczki...Ojejka takie ogromne i wogule . Niektore fajne tam byly ale ja tam przy swoich stringach zostane ;-)
Ren
rob nowy watek. Napewno wpadne pochwalic sie co juz wymyslilam.
A ja sobie kupiłam na poprzednią wielką godzinę takie jednorazowe majtki i wiecie co - masakra! Dziewczyny nie kupujcie! To już lepiej kupić taniochy za 3 zł na targu i je później wyrzucić niż z celafonem na tyłku siedziec... JAkoś to tak odczłowiecza czy co... I rzeczywiście ja też jakoś tak bardzo chciałam się poczuć seksi, że wiem teraz - string the best (chociaż rozmiar "ciut" większy)

Gabires kapusciana zmowa :-D
Tylko co będzie następne? Flaczki? Bezy? Móżdżek? Strach myśleć... ;-)

reklama
Do góry