reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

hehe dobre;-);-) sie usmialam :-D
ja to wogole jestem ciekawa jaki termin wyliczy mi gin jak juz zrobi usg itp :confused: ciekawe czy to sie najdzie z wyliczeniami moimi (gdzie obserwowalam cykl z meirzeniem tempki)

reklama
Ja nawet nie, ale za to namiętnie gram w gry... samochodowe. Do tej pory mi się to nie zdarzało. Chyba będzie chłopak... :-p

Pszczylaszczka
ja tez chyba narazie zachcianek nei mam;-) a te krzeselka bardzo pomyslowe tylko chyba strasznie drogie

Ulisia a moze bedzie dziewczynka z zamilowaniem do jazdy samochodem :-)

a moze zalozyc watek gdzi ebedziemy wklejac to co chcemu kupic lub rzezcy ktore sa ciekawe??

Taaaaaak! Zakupowo - wyprawkowy...!

Ja na przykład znalazłam fajną bieliznę ciążową:

Sklep Alles.pl te rzeczy są nie tylko wygodne, ale też ŁADNE :-)

pszczylaszczka Korcze swietne te siodelka.Ogolnie cala kolekcja jest swietna.No ale juz se ceny wyobrazam.wlasnie ich tam nieznalazlam ale zarobki normalnego czlowieka w gre niewchodza ;-)
Zachcianki? Raczej niemam cho dziwi mnie ze tak lubie ostre rzeczy. Zaczelo sie w stczniu gdy jeszcze o ciazy niewiedzialam. Ale czy to zachciaka? Niejestem pewna. Z Filipem zachcianki zaczely sie w juz w 2 msc. Chodzi o to ze niektore rzeczy mi smierdzialy albo po nich "zygalam" za to zaczelam jesc nalogowo oliwki ktorych nieznosilam. Zostalo mi do teraz. To jedyna zachcianka ktora mialam. Ciekwe co teraz dzidzius wymysli?
ulisia
to sie nazywa zachcianka :-D:-D:-D Swietnie! Oj na to wychodzi ze nowy Schumacher Ci sie urodzi!!!

Ja dzis na obiad kapusniak ze swierzej kapusty zrobilam i to byl blad mam taki brzuch jagbym w 9 msc byla!!! Niepolecam jedzenia kapusty...

A ja mam ochotę właśnie nieziemską na jakąś kwaśną zupę... tata dziś robił ogórkową i takiego "smaka" mi narobił... Tylko że on niestety mieszka wiele kilometrów ode mnie, więc pomysł "wpadnięcia na zupkę" odpada. :-(

Kapuśniaczek też bym chętnie zjadła... Muminka, podziel się!

ulisia bielizna fajna ale ja w pierwszej ciazy specjalnej nienosilam i teraz tez niebede. Mialam jeyny biustonosz specjalny i wcale go nienosilam bo jakis taki nieseksi byl :-D
A majteczki...Ojejka takie ogromne i wogule . Niektore fajne tam byly ale ja tam przy swoich stringach zostane ;-)
Ren
rob nowy watek. Napewno wpadne pochwalic sie co juz wymyslilam.

Ulisia o dobra nazwa ;) to zakladaj i tam bedziemy wlepiac roznosci ;)

a tu ciekawy link gdzie fajnie opisane sa tygodnie ciazy
Przewodnik po ciąży, kalendarz ciążowy - *-spam-*

Muminka za pozno z ta kapucha bo juz 2 golabki zjadlam :-D

reklama
ulisia chetnie sie podziele bo ja juz do buzi jej niewezme. A taka pyszna byla!!! No ale teraz brzusio wypelniony kapusniaczym gazem :-p

Do góry