reklama
pszczylaszczka
Fanka BB :)
co za tempo. 24 godziny i 7 stron doszlo. :-)w takim tempie w 9 miesiacu bedzie 4 000 stron
dzisiaj znalazlam strone www.bloombaby.com z odjechanymi krzeselkami
Mamuski macie jakies zachcianki??
dzisiaj znalazlam strone www.bloombaby.com z odjechanymi krzeselkami
Mamuski macie jakies zachcianki??
Pszczylaszczka ja tez chyba narazie zachcianek nei mam;-) a te krzeselka bardzo pomyslowe tylko chyba strasznie drogie
Ulisia a moze bedzie dziewczynka z zamilowaniem do jazdy samochodem :-)
a moze zalozyc watek gdzi ebedziemy wklejac to co chcemu kupic lub rzezcy ktore sa ciekawe??
ulisia
chustomama :)
Taaaaaak! Zakupowo - wyprawkowy...!
Ja na przykład znalazłam fajną bieliznę ciążową:
Sklep Alles.pl te rzeczy są nie tylko wygodne, ale też ŁADNE :-)
Ja na przykład znalazłam fajną bieliznę ciążową:
Sklep Alles.pl te rzeczy są nie tylko wygodne, ale też ŁADNE :-)
pszczylaszczka Korcze swietne te siodelka.Ogolnie cala kolekcja jest swietna.No ale juz se ceny wyobrazam.wlasnie ich tam nieznalazlam ale zarobki normalnego czlowieka w gre niewchodza ;-)
Zachcianki? Raczej niemam cho dziwi mnie ze tak lubie ostre rzeczy. Zaczelo sie w stczniu gdy jeszcze o ciazy niewiedzialam. Ale czy to zachciaka? Niejestem pewna. Z Filipem zachcianki zaczely sie w juz w 2 msc. Chodzi o to ze niektore rzeczy mi smierdzialy albo po nich "zygalam" za to zaczelam jesc nalogowo oliwki ktorych nieznosilam. Zostalo mi do teraz. To jedyna zachcianka ktora mialam. Ciekwe co teraz dzidzius wymysli?
ulisia to sie nazywa zachcianka Swietnie! Oj na to wychodzi ze nowy Schumacher Ci sie urodzi!!!
Ja dzis na obiad kapusniak ze swierzej kapusty zrobilam i to byl blad mam taki brzuch jagbym w 9 msc byla!!! Niepolecam jedzenia kapusty...
Zachcianki? Raczej niemam cho dziwi mnie ze tak lubie ostre rzeczy. Zaczelo sie w stczniu gdy jeszcze o ciazy niewiedzialam. Ale czy to zachciaka? Niejestem pewna. Z Filipem zachcianki zaczely sie w juz w 2 msc. Chodzi o to ze niektore rzeczy mi smierdzialy albo po nich "zygalam" za to zaczelam jesc nalogowo oliwki ktorych nieznosilam. Zostalo mi do teraz. To jedyna zachcianka ktora mialam. Ciekwe co teraz dzidzius wymysli?
ulisia to sie nazywa zachcianka Swietnie! Oj na to wychodzi ze nowy Schumacher Ci sie urodzi!!!
Ja dzis na obiad kapusniak ze swierzej kapusty zrobilam i to byl blad mam taki brzuch jagbym w 9 msc byla!!! Niepolecam jedzenia kapusty...
ulisia
chustomama :)
A ja mam ochotę właśnie nieziemską na jakąś kwaśną zupę... tata dziś robił ogórkową i takiego "smaka" mi narobił... Tylko że on niestety mieszka wiele kilometrów ode mnie, więc pomysł "wpadnięcia na zupkę" odpada. :-(
Kapuśniaczek też bym chętnie zjadła... Muminka, podziel się!
Kapuśniaczek też bym chętnie zjadła... Muminka, podziel się!
ulisia bielizna fajna ale ja w pierwszej ciazy specjalnej nienosilam i teraz tez niebede. Mialam jeyny biustonosz specjalny i wcale go nienosilam bo jakis taki nieseksi byl
A majteczki...Ojejka takie ogromne i wogule . Niektore fajne tam byly ale ja tam przy swoich stringach zostane ;-)
Ren rob nowy watek. Napewno wpadne pochwalic sie co juz wymyslilam.
A majteczki...Ojejka takie ogromne i wogule . Niektore fajne tam byly ale ja tam przy swoich stringach zostane ;-)
Ren rob nowy watek. Napewno wpadne pochwalic sie co juz wymyslilam.
Ulisia o dobra nazwa to zakladaj i tam bedziemy wlepiac roznosci
a tu ciekawy link gdzie fajnie opisane sa tygodnie ciazy
Przewodnik po ciąży, kalendarz ciążowy - *-spam-*
Muminka za pozno z ta kapucha bo juz 2 golabki zjadlam
a tu ciekawy link gdzie fajnie opisane sa tygodnie ciazy
Przewodnik po ciąży, kalendarz ciążowy - *-spam-*
Muminka za pozno z ta kapucha bo juz 2 golabki zjadlam
reklama