reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Możesz wykorzystać mój tytuł, ale Ty załóż, bo ja jakoś nie mam weny na pierwszego posta :-) ;-)

Muminka - to wyślij mi expresem :-)

reklama
Ren i brzuszek cie nieboli po tych golabkach???

Ale my szybkie dzis w pisaniu!
Teraz czekamy na nowy watek REN

eee... za gołąbkami to nie przepadam i nigdy nie przepadałam, sama nazwa mnie odrzuca. ale taki kapuśniaczek... :-)

ulisia Moj Artur tez nieznosi golabkow i mnie to dziwi strasznie...Bigos lubi kapusnia´k tez...To to samo tylko zez klopsem w srodku :-D

watek gotowy :D
dziekuje za nazwe dla watku Ulisia :-D

Muminka jedynie co to czuje sie najedzona po szyje a jeszcze bym zjadla:-D

GDZIE MOŻNA KUPIĆ KAPUŚNIAK W SOBOTĘ WIECZÓR???

niee... ja nie mam zachcianek...

reklama
Ulisia taa nei masz zachcianek :-D oj ciezko bedzie gdzies kupic :D
co do wozka to ta jest jeden i ten sam model tylko rozne kolorystyki mi sie podoba ten bordowy :D i uzywany mozna kupic za 400-600 zl ale my kupimy nowy zeby dla drugiego dzieciatka bylo;-)
strasznie mi sie spodobal ten wozek i widzialam taki na miescie i juz innego nei chce :-D

Do góry