reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie:-)Jeśli chodzi o samopoczucie to jest w porządku, jedyne dolegliwości to bóle brzucha rano i wieczorem, ale da się przeżyć:-D mam nadzieję że uniknę porannych mdłości tak jak przy pierwszej ciąży...ale zobaczymy.A jak u Was?
U mnie dobrze więc robię pssst żeby nie zapeszać i nic więcej nie piszę ;-)

Serdecznie witam nowe dziewczynki-maminki :-) Napiszcie Kochane jak się czujecie i skąd jesteście (bo może któraś z nas to sąsiadka :-)) - napisałyście i ja dopiero teraz doczytałam - hmm do KAtowic rzut beretem ale Dublin?

ulisia to gratuluję wpisu i mam nadzieję, ze w pon. zakończysz sesję. Ja się na beta nie znam wiec Ci nie zinterpretuję :no: A nikitka nie pisała, ze miała dwa pęcherzyki? I teraz sako.... No jestem prawie pewna. A kto wie co w innych brzuszkach siedzi ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wow, ale dziś owocny dzień!
naliczyłam 5 nowych październikówek :-D

bardzo się cieszę dziewczyny!

reklama
Do góry