reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Nina6x witam Cię serdecznie ;) i życzę spokojnych ciążowych miesięcy i szybkiego jak najmniej bolesnego rozwiązania :-)

UPRASZA SIE SZANOWNE KLIENTKI O ZMNIEJSZENIE LICZBY POSTOW. 1,5 POSTA NA DZIEN NA SZTUKE :tak:;-):-):-D:baffled:
W związku z powyższym muszę oszczędzać posty więc szybko znowu nie napiszę;-)

Mnie dziś rano jeszcze lepsze atrakcje spotkały. Otóż "grzybki" zaatakowały. Swędzi , piecze i w ogóle jakieś chyba zmutowane sądząc po objawach, a lekarz dopiero we wtorek a co do tego czasu HELP!!!!!!
Zarkach to uważaj z tym przeziębieniem! Jeśli chodzi o grzybka to ja nie maiąłm ale jeśli bardzo Ci dokucza to idź do gina bo najskuteczneijsze są globulki na nystatynie a jeśli wolisz czekać to słyszałam, ze clotrimazolum skutkuje (ja ostatnio mojej małej bez recepty kupiłam ale na szczęście nie musiałam stosować). I pisz koniecznie jak się czujesz...

cześć sako :-) To może będą drugie bliźniaki na naszym forum! Zdrowia życzę i mam nadzieję, że poznamy się lepiej ;-)

ulisia ściskam kciuki za egzamin! I już mi Ciebie tutaj brakuje :-)

Aaa przypomniało mi się jeszcze a propos wczorajszej wizyty - 0 gorących kąpieli i 0 gwałtownych stosunków" jak to mój gin określił z takich wyjątkowo podkreślonych zakazów. A usg u mnie dopiero koło 12 tygodnia bo i mój gin i ja wyznajemy zasadę 3 usg w ciąży i ja naprwadę nie chcę więcej. Choć drugie planuje 3d w Krk - ale to po 20 tyg. więc jeszcze zobaczę.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję wszystkim za miłe powitanie:-)Jeśli chodzi o samopoczucie to jest w porządku, jedyne dolegliwości to bóle brzucha rano i wieczorem, ale da się przeżyć:-D mam nadzieję że uniknę porannych mdłości tak jak przy pierwszej ciąży...ale zobaczymy.A jak u Was?

Ojej... już są październikówki 2010!!!
GRATULUJĘ SERDECZNIE WSZYSTKIM PRZYSZŁYM MAMOM! I ŻYCZĘ SPOKOJNYCH, SZCZĘŚLIWYCH, MAGICZNYCH 9 MIESIĘCY!!!!

k_sako - witaj w październikówkach! :-)

cześć sako :-) To może będą drugie bliźniaki na naszym forum! Zdrowia życzę i mam nadzieję, że poznamy się lepiej ;-)

ulisia ściskam kciuki za egzamin! I już mi Ciebie tutaj brakuje :-)

Aaa przypomniało mi się jeszcze a propos wczorajszej wizyty - 0 gorących kąpieli i 0 gwałtownych stosunków" jak to mój gin określił z takich wyjątkowo podkreślonych zakazów. A usg u mnie dopiero koło 12 tygodnia bo i mój gin i ja wyznajemy zasadę 3 usg w ciąży i ja naprwadę nie chcę więcej. Choć drugie planuje 3d w Krk - ale to po 20 tyg. więc jeszcze zobaczę.

Jak to drugie bliźniaki...? :szok: To kto jeszcze będzie miał... coś przeoczyłam... :sorry2:

Ja już po egzaminie. 4 z łaciny więc OK. jeszcze tylko w poniedziałek ostatni egz i oddaję index. :-)

Mam wynik bety... :-D 6503 mIU/ml - jak na 6ty tydz to chyba dobrze, nie? :-D

Witajcie kobietki ! Ja dzisiaj się dowiedziałam :-D z beta hcg
Termin ( wyliczony osobiście ) to 12,10,10r.
Jestem mamą duuuuuużego chłopaczka.
Termin u gin mam na 16 lutego dopiero:-(

i ja wczoraj zrobilam test i wyszedl pozytywny. starania zaczelismy kilka tygodni temu i od razu sie udalo :-).
mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
do lekarza ide moze jakos w przyszlym tygodniu.
termin wychodzi mniej wiecej na 12 pazdziernika :-)

reklama
czesc wszystkim przyszłym mamusiom. 3 testy pozytywne a jutro wizyta u ginekologa. Jak zostanie potwierdzone to wg moich obliczen dzidzia bedze 6 października. Bedzie ciezko ale bardzo sie ciesze.

Do góry