gabires
Fanka BB :)
Nina6x witam Cię serdecznie i życzę spokojnych ciążowych miesięcy i szybkiego jak najmniej bolesnego rozwiązania :-)
cześć sako :-) To może będą drugie bliźniaki na naszym forum! Zdrowia życzę i mam nadzieję, że poznamy się lepiej ;-)
ulisia ściskam kciuki za egzamin! I już mi Ciebie tutaj brakuje :-)
Aaa przypomniało mi się jeszcze a propos wczorajszej wizyty - 0 gorących kąpieli i 0 gwałtownych stosunków" jak to mój gin określił z takich wyjątkowo podkreślonych zakazów. A usg u mnie dopiero koło 12 tygodnia bo i mój gin i ja wyznajemy zasadę 3 usg w ciąży i ja naprwadę nie chcę więcej. Choć drugie planuje 3d w Krk - ale to po 20 tyg. więc jeszcze zobaczę.
W związku z powyższym muszę oszczędzać posty więc szybko znowu nie napiszę;-)UPRASZA SIE SZANOWNE KLIENTKI O ZMNIEJSZENIE LICZBY POSTOW. 1,5 POSTA NA DZIEN NA SZTUKE ;-):-)
Zarkach to uważaj z tym przeziębieniem! Jeśli chodzi o grzybka to ja nie maiąłm ale jeśli bardzo Ci dokucza to idź do gina bo najskuteczneijsze są globulki na nystatynie a jeśli wolisz czekać to słyszałam, ze clotrimazolum skutkuje (ja ostatnio mojej małej bez recepty kupiłam ale na szczęście nie musiałam stosować). I pisz koniecznie jak się czujesz...Mnie dziś rano jeszcze lepsze atrakcje spotkały. Otóż "grzybki" zaatakowały. Swędzi , piecze i w ogóle jakieś chyba zmutowane sądząc po objawach, a lekarz dopiero we wtorek a co do tego czasu HELP!!!!!!
cześć sako :-) To może będą drugie bliźniaki na naszym forum! Zdrowia życzę i mam nadzieję, że poznamy się lepiej ;-)
ulisia ściskam kciuki za egzamin! I już mi Ciebie tutaj brakuje :-)
Aaa przypomniało mi się jeszcze a propos wczorajszej wizyty - 0 gorących kąpieli i 0 gwałtownych stosunków" jak to mój gin określił z takich wyjątkowo podkreślonych zakazów. A usg u mnie dopiero koło 12 tygodnia bo i mój gin i ja wyznajemy zasadę 3 usg w ciąży i ja naprwadę nie chcę więcej. Choć drugie planuje 3d w Krk - ale to po 20 tyg. więc jeszcze zobaczę.
Ostatnia edycja: