reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dzięki dziewczyny za przyjęcie;-)
Fajnie widzieć ,ze Wy jesteście wciąż niezawodne i pilnujecie ,zeby życie na forum miało się świetnie.
Bardzo chciałabym być tu z wami częściej , ale nie bardzo mam jak.
Obiecuję jednak pojawiać się od czasu do czasu (częściej niż ostatnio):sorry:

Pytacie co u mnie? Dodek od września pomaszerował do przedszkolka i póki co tylko jakieś lekkie katarki i kaszelki złapie. Miki już w szóstej klasie :szok:, a my z J. nadal pracujemy .... nad naszym domkiem. Biurokracja ciągnęła się ponad rok ,ale wreszcie załatwione. Planowana przeprowadzka - święta B.N przyszłego roku:confused2:
Kaniuś jak dziewczynki?
Dziulka Ty nadal zumbowniczka jesteś?
Kromcia jak tam wesoła ferajna? Wybacz ,że nie pogratulowałam Ci trzeciego dzieciątka..... a jak wogole ma na imię?

Ostatnia edycja:
DORISKU !!! Wszystkiego najnajnaj dla Dorianka :) :*** Wróc do nas na dłużej, tęsknimy. Właśnie nawet dzis z Miniu zastanawiałysmy się, co u Ciebie :) (sorry, znów mi komp świruje, nie mam "paska edycji" i wszystko tak mi drukuje bez sensu :( )

Happy ... jak fajnie ,że jesteś. Dziekuję za życzonka , Amelce również przekaż ode mnie! Pozdrów serdecznie Miniu!!!! Ty chyba już całkiem zadomowiona na obczyźnie , ile to już czasu? Fajnie ,że z Miniu trzymacie się razem. Ja od czasu do czasu widuję sarisę , ale częsciej dzwonimy do siebie.

Oooo :) Doris Ty tu nic nie obiecuj tylko koniecznie po prostu melduj co tam u Ciebie codziennie. :) Sto lat dla Dorianka!

Sheeney a nie macie tam jakiegoś emergency, żeby przyjąć bez zapisywania? Przecież ból ucha podobno jest okropny. Laura miała w zeszłym tyg zapalenie i dostałą antybiotyk do picia i w kropelkach do uszu.

Doris mam nadzieję że często, gęsto się będziesz meldować i pisać z Nami :-) Buziaki dla Twoich Chłopaków :-) Zdjęcia jakieś wrzuć bo sto lat ich nie widziałyśmy :-) Ogromnie się cieszę, że w końcu z tym domem wyszło, a przeprowadzka już niedługo :-)

Sheeney i co u Was?

Happy może Ty namówisz Miniu by wróciła na dobre do Nas?

Wiem, że czasu niewiele z Was ma i wciąż doby brakuje, ale parę słów na co dzień można przelać co?

Hej

Sheeney we wtorek byłam u przyjaciółki i właśnie mi mówila, ze jej córa nocke wcześniej płakała, że boli ją uszko. Wyszukała gdzies na necie, zeby podgrzać oliwke i delikatnie patyczkiem wysmarować bolące uszko. Dodatkowo, że podgrzewa się sól i daje do jakiejś "szmatki" (nie za grubej) i taki pakunek przyłożyć do ucha.

dorisday wszystkiego dobrego dla Twojego synka :-) Moc uśmiechów i buziaków :-)

kroma ja to Cię podziwiam :zawstydzona/y: Trójka dzieci z małą różnicą wieku i dajesz rade. Ja już z moimi chłopcami jobla dostaje :szok: A dodatkowo się jeszcze dzisiaj pokłóciłam z moim mężem przez skype :no:

Sheeney ja miałam zapalenie ucha i booooli jak nie wiem ścianach chodziłąm idz rano do lekarza i niech przyjmą Cię z dzieckiem bo mocno boli ja nawet jako dorosła dostałam się z miejsca. zadzwoniłam powiedziałam o co chodzi i kazała mi przyjść to mnie wciśnie między pacjentami.
Doris witaj kope lat Cię nie było.

reklama
Dorisku:)Witaj:))))))) nie wiedziałam,że pracujecie nad domkiem:)życzę powodzenia:)
Madziu gratulacje:)))

Ostatnia edycja:
Do góry