reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hejka

Przelotem, obskoczyłam wszystkie forum to i tu kuknę.

Sto lat dla naszych 3 latków.

Moje łobuzują i młodsze nie da posiedzieć. Zaraz idę obiad robić. Zawsze coś. Pozdrawiam.

Dziewczyny pomóżcie!
,ktora ma doświadczenie z zapaleniem ucha u maluszka??Moj Tymek od kilku dni w nocy bardzo zle spał,mocno płakał i miał gorączke,domyśliłam się,że to ucho bo bolało go przy dotykaniu.Dzisiaj zaczęło mu sie z tego ucha sączyć,macie jakieś rady ??Do lekarza pójdziemy może jutro
bo na dzisiaj na pewno nas nie zapiszą...:confused2::baffled: poczytałam troche o zapaleniu ucha ale może Wy mi coś doradzicie,

Sheeney nie wiem jak pomóc, bo u moich nie było zapalenia ucha, Gabi miała zapalenie trąbek usznych, dostała antybiotyk ale źle na nią zadziałał, nic z ucha się nie sączyło przy tym więc nie mam pojęcia co w takiej sytuacji zrobić, sorki :-(

Witam Was serdecznie
Wiem ,że kope lat:-D.... i być może niektóre z Was mnie już mogą nie pamiętać, ale postanowiłam się przypomnieć a ze względu na szczególny miesiąc jakim jest październik zawitać i złożyć wszystkim październikowym 3-latkom Najserdeczniejsze życzonka. Ściskam mocno choć wirtualnie każdego małego jubilata/tkę z osobna:tak::tak:
Mam nadzieję ,że tak jak dla mnie tak i dla Was drogie mamusie, osiągnięcie tego wieku przez nasze szkraby jest w pewnym sensie ulgą, bo przecież taki trzylatek już tyle potrafi i nie potrzebuje nas już na każdym kroku. Chyba niejedna z nas docenia te chwile "tylko dla siebie" , które z pewnością będą stawały się coraz dłuższe;-). Możemy sobie powspominać : pieluchowanie, nocne karmienia i kolki..... Ehhh... 3 latka to jednak wspaniały wiek :-D:tak::-D

Buziaki dla kazdej z mam!

p.s. Sheeney przeczytałam o problemach z uchem. A możesz zadzwonić do przychodni i zapytać co masz w takiej sytuacji zrobić. Może doradzą?

reklama
Do góry